Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

merhabalar. 16 jant çocuk bisikletine uygun ve rahat bir sele almak istiyorum tavsiyeniz var mıdır?

Scudo
Hazırlandığım her yarış öncesi başıma birşeyler geliyor :)

Antalya maratonundan 1,5 ay önce ayağım sakatlandı , yarışa kadar sadece fizik tedaviye gittim. Tabanlıkla maraton koştum.

Ironman Türkiye öncesi ağır bir grip geçirdim 3 hafta hastalıktan kafamı kaldıramadım. Yarıştan önce 3 gece sağlık dışı bir sebepten uyuyamadım, ortalama günlük 3 saat falandı.

2 Haziran'da Challenge Gallipoli var, önceki hafta shin splints ağrıları başladı, hadi çok yüklendik normaldir dedim, koşuya mola verdim.Yüzme ve bisiklete ağırlık vermeye başlamışken , geçen hafta, ailecek hastanelik olacak derecede ishal olduk :) Hala sindirim sistemim düzelmiş değil, 2kg kaybettim ve halsizliğim devam ediyor.

Bilimden uzaklaşmak istemesem de , artık bir yanım git kurşun döktür diyor :)

Hazırlandığım her yarış öncesi başıma birşeyler geliyor :)

Antalya maratonundan 1,5 ay önce ayağım sakatlandı , yarışa kadar sadece fizik tedaviye gittim. Tabanlıkla maraton koştum.

Ironman Türkiye öncesi ağır bir grip geçirdim 3 hafta hastalıktan kafamı kaldıramadım. Yarıştan önce 3 gece sağlık dışı bir sebepten uyuyamadım, ortalama günlük 3 saat falandı.

2 Haziran'da Challenge Gallipoli var, önceki hafta shin splints ağrıları başladı, hadi çok yüklendik normaldir dedim, koşuya mola verdim.Yüzme ve bisiklete ağırlık vermeye başlamışken , geçen hafta, ailecek hastanelik olacak derecede ishal olduk :) Hala sindirim sistemim düzelmiş değil, 2kg kaybettim ve halsizliğim devam ediyor.

Bilimden uzaklaşmak istemesem de , artık bir yanım git kurşun döktür diyor :)
reflor için ve bol doğal ve temiz yoğurt yiyin, tire yoğurt öneririm. Abartmadan soda da işe yarar. Bi de kurşun döktürün :D

reflor için ve bol doğal ve temiz yoğurt yiyin, tire yoğurt öneririm. Abartmadan soda da işe yarar.

Çok teşekkür ederim, bildiğim tüm düğmelere basıyorum ben de. Reflor, toz kahve, kola, koyu çay, muz , ev yoğurdu , probiyotik yoğurt, patates. Sodayı da ekliyorum şimdi menuye , sağolun.

Çok teşekkür ederim, bildiğim tüm düğmelere basıyorum ben de. Reflor, toz kahve, kola, koyu çay, muz , ev yoğurdu , probiyotik yoğurt, patates. Sodayı da ekliyorum şimdi menuye , sağolun.
ek olarak sık sakatlık yaşıyorsanız düzenli sauna öneririm spor sonrası

• Beğen
Tepkiler: gurkan
Karbon bisiklet almayı düşünüyorum.

Tek başıma sürdüğümde belirli bir hız ile sürüyorum fakat grup sürüşlerinde nedense daha önce hiç yapamadığım hızları yapmaya başlıyorum. Bu nasıl bir psikolojik etkidir böyle.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Tek başıma sürdüğümde belirli bir hız ile sürüyorum fakat grup sürüşlerinde nedense daha önce hiç yapamadığım hızları yapmaya başlıyorum. Bu nasıl bir psikolojik etkidir böyle.
rüzgar tünelinin de etkisi vardır

Benim gibi yapın, antrenmanda değilseniz, arkadaşlarınızı "sadece keyif gezisindeyiz" moduna çekin. :D

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
merhabalar. 16 jant çocuk bisikletine uygun ve rahat bir sele almak istiyorum tavsiyeniz var mıdır?

Biz sadece kılıf tarzı olanlardan almıştık. Sonra aynı kılıfı 20 jant bisikletin selesine taktık.

Çok ara bir çözüm ama aksesuar gibi olması oğlanın hoşuna gitmişti.

Yani siz de bir sele alırsanız, aynı seleyi 20 janta geçince kullanacağınızı düşünerek alın bence.

• Beğen
Tepkiler: 00serkan4300
S-wallet kullanan var mı? Son bir iki haftadır para aktaramıyorum. Müşteri hizmetleride yardımcı olmuyor.

Mossad başkanı uluslarası ceza mahkemesinin başkanını tehdit etmiş inanılmaz
(link)

Bu alamanlara ne olmuş bayağı zorluyorlar bizi

Hükümetin şu emekli sorununu da çözmesi lazım, artık emekli evi mi kurarlar ne yaparlar serseri mayın gibi geziyorlar

• Hahaha
Tepkiler: Ricochet
Hükümetin şu emekli sorununu da çözmesi lazım, artık emekli evi mi kurarlar ne yaparlar serseri mayın gibi geziyorlar
Emekliler uyutulacakmış, kim karar veriyor buna? Ne zaman uyuyacaklar, kaça kadar uyuyacaklar, mesela öğlen mutlaka uyurlar, kim uyandıracak sonra bunları? Böyle plansız programsız olur mu yav??

Çözüm için ilk adım atıldı. KYK yurtlarında 1 aylık kamp, o esnada yemeklerine eser miktarda arsenik ve cıva karıştırılarak devlet parasız yatılı'ya kayıt olma imkanı.

Emeklilerle topyekün mücadele şart:

FXK_M4AXEAEP2Qm.jpg

Geri