aliexpresste de 2-3usd felandırÜsttekiler farklı, alttaki farklı satış stesi.
Yuh dedim, Kesin bir yanlışlık var.
Fiyat farkına bakın. 195₺ nere, 1300₺ nere
317942 dosyayı görüntüle
Üsttekiler farklı, alttaki farklı satış stesi.
Fiyat farkına bakın. 195₺ nere, 1300₺ nere
317942 dosyayı görüntüle
Dün 120 lira civarında idi hepsiburadada.Üsttekiler farklı, alttaki farklı satış stesi.
Fiyat farkına bakın. 195₺ nere, 1300₺ nere![]()
Buna benzer decathlonda var 160tl
(link)
Bu arada Hepsiburada bilerek bazen böyle fiyatı yükseltiyorlar mıydı bir şey vardı, stoktan kaldırmamak için böyle bir hile mi yapılıyordu tam net hatırlamıyorum ayrıntısını
Hazırlandığım her yarış öncesi başıma birşeyler geliyor![]()
Antalya maratonundan 1,5 ay önce ayağım sakatlandı , yarışa kadar sadece fizik tedaviye gittim. Tabanlıkla maraton koştum.
Ironman Türkiye öncesi ağır bir grip geçirdim 3 hafta hastalıktan kafamı kaldıramadım. Yarıştan önce 3 gece sağlık dışı bir sebepten uyuyamadım, ortalama günlük 3 saat falandı.
2 Haziran'da Challenge Gallipoli var, önceki hafta shin splints ağrıları başladı, hadi çok yüklendik normaldir dedim, koşuya mola verdim.Yüzme ve bisiklete ağırlık vermeye başlamışken , geçen hafta, ailecek hastanelik olacak derecede ishal oldukHala sindirim sistemim düzelmiş değil, 2kg kaybettim ve halsizliğim devam ediyor.
Bilimden uzaklaşmak istemesem de , artık bir yanım git kurşun döktür diyor![]()
Sonunda geldi.
317418 dosyayı görüntüle
Ben kilitli pedal kullanmayı sevmiyorum o yüzden platform pedal ve platform pedal ayakkabısı kullanmayı tercih ediyorum. Kişiden kişiye göre değişir pedal seçimi.Bende bir "All Mountain" var. Üzerinde bu pedalın aynısı vardı, kilitli pedallarla değiştirdim. Bu tür bisikletlerle platform pedal daha mı güvenli?
kadının beyanı esas olacağına bisikletlinin beyanı esas olsun
Kurtar bizi mommy diyolardı, saçının rengini değiştirip saraya yamandı.
Çok güzel kontrast.Color corrrection yapılmış hali zannedersem.Filmi kendiniz mi banyo ediyorsunuz?Ben de bir zamanlar analog fotoğraf çekiyordum,bıraktım.Makinayı da lensi de çekiçle parçalayıp çöpe atmıştım.Elinize sağlık.Saygılar🫡Fotoğraf konusu açılmış, kaçırmışım. Lubitel orta formatla çektiğim bir fotoğrafı paylaşayım.
318012 dosyayı görüntüle
Makinelerim:
Dijital: Fujifilm XT1, Sony A6000, Canon 100D
Analog: Yashica Electro, Olympus mju, Lubitel 2
Analog veya dijital yalnızca prime lens ile çekiyorum.
Hiç bir manüplasyon yok. Sirkeci'de bir yerde banyo yaptırıp taratıyorum.Çok güzel kontrast.Color corrrection yapılmış hali zannedersem.Filmi kendiniz mi banyo ediyorsunuz?Ben de bir zamanlar analog fotoğraf çekiyordum,bıraktım.Makinayı da lensi de çekiçle parçalayıp çöpe atmıştım.Elinize sağlık.Saygılar🫡
Meral hanım için önce sevenler sonra sövenler sonra yine sevenler demek daha doğru.Önce söven, sonra sevenler derneği:
Yiğit Bulut
Numan Kurtulmuş
Süleyman Soylu
Metin Feyzioğlu
Hulki Cevizkabuğu
Meral Akşener