Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
(link) almak istiyorum. Eşimden habersiz alsam boşanma sebebi midir? Aramızda avukat varsa bilgi verebilir mi? :)
(link)

Yurtdışı fiyatı 15k. Bence bir tatil süsü verip eşinizle yurtdışına gidip gitmişken alıp gelin. Aynı paraya gelir muhtemelen.

(link)

Yurtdışı fiyatı 15k. Bence bir tatil süsü verip eşinizle yurtdışına gidip gitmişken alıp gelin. Aynı paraya gelir muhtemelen.
Tatil işi yaş, mümkün değil ikna edemem de..,
İş yerine italya'dan arkadaşlar geliyor sürekli ona sorayım bakalım. Yardımcı olur mu bilemedim. İtalyanlar hem biz gibi hemde değil. Değişik milletler :komik:
yeni karar var aile durumu iyi değilken pahalı hediye almak boşanma sebebi sayılmış :)

Sen bu kadar pahalı hediyeyi neden kabul ediyorsun? Aranızda ne yaşanıyor sorusuna verebilecek mantıklı bir cevabın varsa ben okeyim :komik::komik:

Tatil işi yaş, mümkün değil ikna edemem de..,
İş yerine italya'dan arkadaşlar geliyor sürekli ona sorayım bakalım. Yardımcı olur mu bilemedim. İtalyanlar hem biz gibi hemde değil. Değişik milletler :komik:

Sen bu kadar pahalı hediyeyi neden kabul ediyorsun? Aranızda ne yaşanıyor sorusuna verebilecek mantıklı bir cevabın varsa ben okeyim :komik::komik:
benim olaya duhulüm yok, arkadaşla anlaşın aranızda :D
zaten hediye alınmasını da almayı da sevmem

Bu vatandaş nasıl herkesi geçiyor, kondisyonu mu çok iyi yoksa ayrodinamik avantaj mı?

3:20 5:15 çokomelli kıza arkadan fena çarpıyordu :)

• İnanılmaz
Tepkiler: templeos
Bu vatandaş nasıl herkesi geçiyor, kondisyonu mu çok iyi yoksa ayrodinamik avantaj mı?

3:20 5:15 çokomelli kıza arkadan fena çarpıyordu :)

Aero pozisyonunun büyük etkisi vardır.

Örneğin;
(link) almak istiyorum. Eşimden habersiz alsam boşanma sebebi midir? Aramızda avukat varsa bilgi verebilir mi? :)

Benzer değerdeki isteklerini karşılarsanız, böyle bir sorun da yaşamazsınız. ;) Uzunca zamandır bunu uyguluyorum, maliyet ikiye katlanıyor ama huzurumuz kaçmıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Bununla ilgili GCN Tech show'un bölümünü izledim de evet aynen dediğin gibi ayrodinamikte bitiyor olay, yatar bisikletler belirgin şekilde daha hızlılar, velomobile diye tabir edilen üstü karbon veya benzeri bir kabinle kapalı bisikletler ise açık yatar bisikletlerden de daha hızlı.

Dezavantajları da var elbette zaten onları da sıralamışlar ama yatar bisiklet sevenler de yorumlarda baya haşlamışlar.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Aero pozisyonunun büyük etkisi vardır.

Örneğin;

Benzer değerdeki isteklerini karşılarsanız, böyle bir sorun da yaşamazsınız. ;) Uzunca zamandır bunu uyguluyorum, maliyet ikiye katlanıyor ama huzurumuz kaçmıyor :)
Bizde de durum aynı. Ne aldığıma hiç karışmaz ama daha fazlasını ona aldığımda.

robot musun, insan mısın hatta tabiri caizse deli misin dediğimiz Özcan güler de şehirler arası bikepacking turlara ara verip koşuya, triatlona sarmış...nolcak bu ekonomi, nolcak bu araç sürücülerine, herkes günden güne eskiye aşırı özlem duyuyor

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Bir köpek yüzünden bugün kaza yaptık. Bir peletonda ki arkadaş bana sağdan çarptı va takla attık. O köpeği yakalasam .....
Kaskım kırıldı ve görevini yerine getirdi.
Ufak sıyrıklar ile atlattım. Bana çarpan arkadaş o kadar şanslı değildi. Burnu çatladı dişi kırıldı dudağına 4 dikiş atıldı

Dosyalar

• IMG_20240518_103950.jpg
    IMG_20240518_103950.jpg
    66,8 KB · Okunma: 40
Bir köpek yüzünden bugün kaza yaptık. Bir peletonda ki arkadaş bana sağdan çarptı va takla attık. O köpeği yakalasam .....
Kaskım kırıldı ve görevini yerine getirdi.
Ufak sıyrıklar ile atlattım. Bana çarpan arkadaş o kadar şanslı değildi. Burnu çatladı dişi kırıldı dudağına 4 dikiş atıldı
Büyük geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı akşam sürüşleri bir başka keyif veriyor.

Nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı akşam sürüşleri bir başka keyif veriyor.
Özellikle herkesin işten eve gelmiş olduğu ve yolların nispeten daha boş olduğu zamanda sürmek ayrı bir güzel oluyor. Bu yüzden Ramazanda bazen iftar saatinde sürdüğüm oluyordu

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Özellikle herkesin işten eve gelmiş olduğu ve yolların nispeten daha boş olduğu zamanda sürmek ayrı bir güzel oluyor. Bu yüzden Ramazanda bazen iftar saatinde sürdüğüm oluyordu
Evet özellikle 9 dan sonra ki sürüşler bir farklı oluyor. Tek kötü yanı ana yollardan gidememek malum trafik canavarları her yerde özellikle akşam karanlığında.

Geri