RmzBurak
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.375
- İsim
- RemziBurak
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sen bana al ben de sana. Birbirimize gidon aldık diye bosayamazlar(link) almak istiyorum. Eşimden habersiz alsam boşanma sebebi midir? Aramızda avukat varsa bilgi verebilir mi?![]()
yeni karar var aile durumu iyi değilken pahalı hediye almak boşanma sebebi sayılmışSen bana al ben de sana. Birbirimize gidon aldık diye bosayamazlar
(link)(link) almak istiyorum. Eşimden habersiz alsam boşanma sebebi midir? Aramızda avukat varsa bilgi verebilir mi?![]()
Tatil işi yaş, mümkün değil ikna edemem de..,(link)
Yurtdışı fiyatı 15k. Bence bir tatil süsü verip eşinizle yurtdışına gidip gitmişken alıp gelin. Aynı paraya gelir muhtemelen.
yeni karar var aile durumu iyi değilken pahalı hediye almak boşanma sebebi sayılmış![]()
benim olaya duhulüm yok, arkadaşla anlaşın aranızdaTatil işi yaş, mümkün değil ikna edemem de..,
İş yerine italya'dan arkadaşlar geliyor sürekli ona sorayım bakalım. Yardımcı olur mu bilemedim. İtalyanlar hem biz gibi hemde değil. Değişik milletler
Sen bu kadar pahalı hediyeyi neden kabul ediyorsun? Aranızda ne yaşanıyor sorusuna verebilecek mantıklı bir cevabın varsa ben okeyim![]()
Bu vatandaş nasıl herkesi geçiyor, kondisyonu mu çok iyi yoksa ayrodinamik avantaj mı?
3:20 5:15 çokomelli kıza arkadan fena çarpıyordu
(link) almak istiyorum. Eşimden habersiz alsam boşanma sebebi midir? Aramızda avukat varsa bilgi verebilir mi?![]()
Bizde de durum aynı. Ne aldığıma hiç karışmaz ama daha fazlasını ona aldığımda.Aero pozisyonunun büyük etkisi vardır.
Örneğin;
Benzer değerdeki isteklerini karşılarsanız, böyle bir sorun da yaşamazsınız.Uzunca zamandır bunu uyguluyorum, maliyet ikiye katlanıyor ama huzurumuz kaçmıyor
![]()
Evde huzurun sırrını bulmuşuzBizde de durum aynı. Ne aldığıma hiç karışmaz ama daha fazlasını ona aldığımda.
Büyük geçmiş olsun.Bir köpek yüzünden bugün kaza yaptık. Bir peletonda ki arkadaş bana sağdan çarptı va takla attık. O köpeği yakalasam .....
Kaskım kırıldı ve görevini yerine getirdi.
Ufak sıyrıklar ile atlattım. Bana çarpan arkadaş o kadar şanslı değildi. Burnu çatladı dişi kırıldı dudağına 4 dikiş atıldı
Cıvata deyip geçmeyin. Bakın kocişi cıvatacı olanlar (can kocam bal kocam) ne hayatlar yaşıyor:
Özellikle herkesin işten eve gelmiş olduğu ve yolların nispeten daha boş olduğu zamanda sürmek ayrı bir güzel oluyor. Bu yüzden Ramazanda bazen iftar saatinde sürdüğüm oluyorduNedenini bilmediğim bir sebepten dolayı akşam sürüşleri bir başka keyif veriyor.
Evet özellikle 9 dan sonra ki sürüşler bir farklı oluyor. Tek kötü yanı ana yollardan gidememek malum trafik canavarları her yerde özellikle akşam karanlığında.Özellikle herkesin işten eve gelmiş olduğu ve yolların nispeten daha boş olduğu zamanda sürmek ayrı bir güzel oluyor. Bu yüzden Ramazanda bazen iftar saatinde sürdüğüm oluyordu