Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Geçtiğimiz hafta ortasında iş seyahati nedeniyle İsviçre'ye gittim. Müşteri kabul testi öncesi son kontroller ve saha ziyaretleri ile geçen haftanın sonunda firmanın iş / yaşam dengesini korumak için düzenlediği doğa gezisi etkinliğine katıldım. Gittiğim yerin manzarası şöyle:

20250704_162256.jpg

20250704_124952.jpg

20250704_134605.jpg

Orada bulunduğum zaman diliminde başıma türlü hadiseler geldi. Örneğin havalimanından kalkan tren 2 dakika rötar yaptı. Akşam yemeği için gittiğim restoran yoğunluktan siparişi 5 dakika geç getirdi (sonrasında bin türlü özür diledi) ve Pazar günü marketler kapalı olduğundan su almak için tren istasyonuna yürümem gerekti.

Aynı süre zarfında haberlerden takip edebildiğim kadarıyla Türkiye'de görevi başında muhalefet safından belediye başkanı kalmadı, 12 gencecik asker patlayıcılarla kapısı açılan mağarada nedense patlamayan metan gazı (muhtemelen sarin) ile hayatını kaybetti, yeliz lakaplı bıyıklı kertenkele kendisine o makamı veren cumhuriyete kanlı darbe dedi...

Dönüşte uçakla sadece 3 saat havada kalmama rağmen aslında zamanda 200 yıl geriye gittiğimi hissettim.

Scudo
Geçtiğimiz hafta ortasında iş seyahati nedeniyle İsviçre'ye gittim. Müşteri kabul testi öncesi son kontroller ve saha ziyaretleri ile geçen haftanın sonunda firmanın iş / yaşam dengesini korumak için düzenlediği doğa gezisi etkinliğine katıldım. Gittiğim yerin manzarası şöyle:

328619 dosyayı görüntüle

328620 dosyayı görüntüle

328621 dosyayı görüntüle

Orada bulunduğum zaman diliminde başıma türlü hadiseler geldi. Örneğin havalimanından kalkan tren 2 dakika rötar yaptı. Akşam yemeği için gittiğim restoran yoğunluktan siparişi 5 dakika geç getirdi (sonrasında bin türlü özür diledi) ve Pazar günü marketler kapalı olduğundan su almak için tren istasyonuna yürümem gerekti.

Aynı süre zarfında haberlerden takip edebildiğim kadarıyla Türkiye'de görevi başında muhalefet safından belediye başkanı kalmadı, 12 gencecik asker patlayıcılarla kapısı açılan mağarada nedense patlamayan metan gazı (muhtemelen sarin) ile hayatını kaybetti, yeliz lakaplı bıyıklı kertenkele kendisine o makamı veren cumhuriyete kanlı darbe dedi...

Dönüşte uçakla sadece 3 saat havada kalmama rağmen aslında zamanda 200 yıl geriye gittiğimi hissettim.
Bazen şuraya kaçasım geliyor.

Gerçekten mükemmel ülke. Bizimki de berbat olunca arada uçurum oluyor

328619 dosyayı görüntüle

328620 dosyayı görüntüle

328621 dosyayı görüntüle

Rize olsa beğenmezsiniz diye paylaşılacak fotoğraflar tam :D

Rize olsa beğenmezsiniz diye paylaşılacak fotoğraflar tam :D
Rize olsa gölün etrafına otelleri doldurur, kalan araziye lüks villa yapıp sonra da araplara satarlardı. Neyse ki İsviçrelilere her yer Rize değil. :)

Rize olsa gölün etrafına otelleri doldurur, kalan araziye lüks villa yapıp sonra da araplara satarlardı. Neyse ki İsviçrelilere her yer Rize değil. :)
sadece rizeyi mahvetseler iyi yine gitmeyiz en fazla, istanbulu izmiri ankarayı da rizeli müteahhitler mahvetti

Son düzenleme:
Diğer kısımları bilemem ama bu kısımda "adam haklı beyler" :) Hiçbir işletme, kendi satmadığı ürün için nakliyenin sorumluluğunu üstlenmez.

Diyelim kargo dükkanda teslim alındı ancak ürün kutudan hasarlı veya eksik çıktı. Kargoyu teslim alırken tutanak tutulmadığı için gönderen firma da kargo firması da sorumluluk kabul etmeyecektir. Kabak size yardımcı olmak için kargoyu teslim alan firmanın başına patlayacak öyle bir durumda.
Ben demedim ki teslim al arkadaşa, adres orası olsun ben geleyim teslim alayım, beraber açalım. Sen bak, torkla, paramı al, el sıkışalım ayrılalım. Ona yok dedi zottirik.

At yarışlarını çok merak ediyorum ama tek başıma gidip izlediğimde zevkli olacağını düşünmüyorum. Hem gitmek istiyorum hemde gidince tatmin olamayacağım korkusuyla harekete geçemiyorum.

amatör sporcu egosu diye bir kavram var bu topraklarda.

ego bir hastalıktır. egoyu da geçtim yaptığınız sporun genellikle seviye olarak da bir esprisi yok ki, edirne yi geçseniz bir hiçsiniz.

Neyin egosu bu? haddini bilmeli insan. sınırı geçse sportif olarak umursanmayacak insanların ülkede bu kadar ilgi görmesi bana garip geliyor.

beğenmediğimiz ecnebi topraklarda profesyonel bir sporcuyu kolay kolay ayırt edemezsin toplumun içinde, sormadığın sürece söylemez kolay kolay.

Toplumda öyle sohbet muhabbet ettiğin bir insan profesyonel bisikletçi de olabilir konser piyanist de, ya da sevdiği şeyde çok başarılı herhangi birisi.

Bunu bağıra bağıra belli etmez. bizde öyle mi? toplumun gözüne sokmak lazım yaptığın sporu ya da pahalı ekipmanları.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Türkiye'de amatör bisiklet sporcusunu, markete ekmek almaya giderken giydiği tayt ve SPD ayakkabıdan ayırt edebilirsiniz :)
Hele bir de 40 yaşını geçmiş ve latex kıyafetler, skinsuit felan da giyiyorsa direkt "orta yaş sendromu" diyebilirsin.

scott voltage fr 10 2008 almayı düşünüyorum bi sıkıntı çıkarmı sizce

328619 dosyayı görüntüle

328620 dosyayı görüntüle

328621 dosyayı görüntüle

Aynı bizim Çemişgezek ne farkı var ki, yalnız bizim burada hiç böyle sorunlar yaşamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Hele bir de 40 yaşını geçmiş ve latex kıyafetler, skinsuit felan da giyiyorsa direkt "orta yaş sendromu" diyebilirsin.
Ortalıkta kocaman bisiklet gözlüğüyle dolaşanlar var bi de, görünce bi gülesim geliyor biraz garip duruyor bence bisiklete binmiyorken o gözlükleri kullanmak. Her ortamda eşofmanla, poliamid kumaşlı tişörtlerle falan gezen tipler var bir de. Geçen Bursa’da bi düğüne katıldım, elinde bisiklet suluğuna benzer bi sulukla eşofmanlı bi arkadaş vardı mesela. Giy giyme demiyorum da yani herşeyin böyle bokunu çıkarmak zorunda da değiliz yav.

Bisiklet gölükleri tarzı büyük yüzü kaplayan gözlükler -sutro gibi- moda şu an :D

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
carraro fatbike’ımın 35 mm çaplı gidonun uygun bir ön sepet arıyorum. Nerede bulabilirim

Dahon Dash P8 hanemize hayırlı olsun, Allah herkezin gönlüne göre versin hayırlı satışlar :)

Tabi işin şakası, mereti çok beğendim, evimin sürekli 3. bisikleti değişiyordu. Sanırım artık yol, mtb, bu yarı yol yarı katlanır ne deve ne kuş da sabit kalacak, bu üçlüyle yola devam 20250710_210738.jpg

Geri