trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.606
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Garmin forumda şunu buldum. Tam sendeki ile aynı. Sonuç olarak Stravadaki sürüş süresi daha yüksek çıktığı için ortalama hızın düşük olduğuna karar vermiş yazanlargarmin daha düşük çıkar diyor strava ya göre bende tam tersi değil mi
Merhabalar, stravaya nasıl senkronize ettiniz. Konu hakkında videolar izledim bir türlü çözemedim. Health syn uygulaması strava ile eşleşmiyor bir türlü.Ben son dönemde Huawei sağlık üzerinden watch gt 2 ile aldığım kayıtları stravaya sync ediyorum. Huawei sağlık brüt zaman binilen zaman olarak ayrım yapmıyor olmasına rağmen stravaya atınca (strava 2km/h altına inince auto pause özelliği aktif) ortalama yükseliyor ve brüt net zamanlar ayrı olarak gösteriyor.
Sync i indirip. Yönergeleri takip edin. Strava'da da gerekli izinleri vermeniz gerekir. Önemli nokta sync ederken ekranı açık tutmanız gerekiyor. Ben 6 saatte bir et seçtim ama ekran açık olmdığı için etmiyor. Ben de aktivite sonrası girip kendim sync ediyorum. Ekran açık. Yarım dakika kadar sürüyor sonra strava'da hooop aktivite hazır bildirimi geliyor.Merhabalar, stravaya nasıl senkronize ettiniz. Konu hakkında videolar izledim bir türlü çözemedim. Health syn uygulaması strava ile eşleşmiyor bir türlü.
Teşekkür ederim bilgilendirme için, tekrar deneyeceğim umarım olurSync i indirip. Yönergeleri takip edin. Strava'da da gerekli izinleri vermeniz gerekir. Önemli nokta sync ederken ekranı açık tutmanız gerekiyor. Ben 6 saatte bir et seçtim ama ekran açık olmdığı için etmiyor. Ben de aktivite sonrası girip kendim sync ediyorum. Ekran açık. Yarım dakika kadar sürüyor sonra strava'da hooop aktivite hazır bildirimi geliyor.
Aktivite sırasında stravayı açmanıza gerek yok. Yalnızca saatten açıyorum ben. Bitince atıyorum strava'ya.Teşekkür ederim bilgilendirme için, tekrar deneyeceğim umarım olur
Hocam ben daha ilk bağlantıyı yapamadım maalesef. Health sync uygulaması ilk kurulumda stravaya bağlanmadı, bütün yönergeleri takip ediyorum ama hata veriyor. Kaynak uygulamayı seçerken huawei health kiti seçmek zorunda kalıyorum. videolarda kaynak uygulama huawei health seçiliyor ama bende o görünmüyor sadece kit görünüyor, sanırım hata da bundan kaynaklı ve çözemedim.Aktivite sırasında stravayı açmanıza gerek yok. Yalnızca saatten açıyorum ben. Bitince atıyorum strava'ya.
Acaba senin kullandığın cihazın bir güncellemesi var da, sen o güncellemeleri mi yapmadın?Hocam ben daha ilk bağlantıyı yapamadım maalesef. Health sync uygulaması ilk kurulumda stravaya bağlanmadı, bütün yönergeleri takip ediyorum ama hata veriyor. Kaynak uygulamayı seçerken huawei health kiti seçmek zorunda kalıyorum. videolarda kaynak uygulama huawei health seçiliyor ama bende o görünmüyor sadece kit görünüyor, sanırım hata da bundan kaynaklı ve çözemedim.
O da bir ihtimal olabilir, bugün sakin kafayla herşeyi sil baştan bir daha deneyeceğim, bakalım sonuç ne çıkacakAcaba senin kullandığın cihazın bir güncellemesi var da, sen o güncellemeleri mi yapmadın?
Bendeki uygulama da bugun hata vermeye başladım health kit yekşlendşrmesi yap falan diyor. Anlamadım. Çözen bilen var mıdır.O da bir ihtimal olabilir, bugün sakin kafayla herşeyi sil baştan bir daha deneyeceğim, bakalım sonuç ne çıkacak
Hocam ben uygulamaları sildim yeniden yükledim, @Adil ÜNALDI beyin dediği gibi zannedersem saatin güncellenmesi de gerekiyormuş onu da güncelledim şu an için sorun yok gibi. Size ve Adil beye yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Bendeki uygulama da bugun hata vermeye başladım health kit yekşlendşrmesi yap falan diyor. Anlamadım. Çözen bilen var mıdır.
Ben de sıfırlayıp deneyeyim. Huawei health uygulamasını da mı sildiniz. Eski verileriniz gitti mi kaldı mı yeniden yükleyince. Stravayı da sildiniz mi. Sync?Hocam ben uygulamaları sildim yeniden yükledim, @Adil ÜNALDI beyin dediği gibi zannedersem saatin güncellenmesi de gerekiyormuş onu da güncelledim şu an için sorun yok gibi. Size ve Adil beye yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Sadece health sync'yi sildim, strava ve health uygulamalarını silmedim. Onları health sync'ye tekrar bağladım. Saate neredeyse 10 tane güncelleme gelmiş onları güncelledim. Saati yeni aldım o yüzden eski verim yoktu hiç.Ben de sıfırlayıp deneyeyim. Huawei health uygulamasını da mı sildiniz. Eski verileriniz gitti mi kaldı mı yeniden yükleyince. Stravayı da sildiniz mi. Sync?
Strava Yokmuş gibi davranınyol bisikletine yeni geçmiş amatör bir kullanıcı olarak tamamen kendi adıma konuşuyorum; strava benim için tehlikeli bir uygulama. ne zaman uygulamayı açıp ortalama kassam (ki en kralı 30-35 km/saat oldu bugüne kadar) hep tehlikeli kullandığımı fark ediyorum. örneğin sağa sapaklarda arkayı dikkatle, kontrol ede ede geçerim, uygulama açıkken hızımı arttırıp direkt geçmeye çalışıyorum. bazen hıza odaklanıp yoldaki mazgalları son anda fark ediyorum, gibi gibi…
bilmem, uzun yıllardır bu sporla ilgilenenler ne düşünür, ama benim strava ile ilgili bildiğim bir şey varsa o da tehlikeli olduğudur.
Ücretli üyelik.277432 dosyayı görüntüle
Strava profilindeki bu kırmzı çavuş rütbesi ne anlama geliyor ?🤔