Scudo Sports

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

Gpx editör kullanarak sıfırdan rota oluşturup istediğiniz ortalama hızı ile oluşturduğun rotayı stravaya manuel ekleyebilirsin.

Hızı fazla abartma bütün komları alırsın yoksa :)
Güzelmiş ben bilmiyordum o sekılde edıtleme yapılacagını. 1-2 defa bende kayıp yasadım ama km yi yazıp gectım rotasız. Hız ısı iyiymiş 😂 bir ıkı seçmeni alayım barı

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Scudo
Cevaplar için çok teşekkür ederim rotayla ugrasmayayim en iyisi, manuel yazip geçeyim.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Strava dahil 4 program kullanıyorum. Hepside farklı sonuçlar veriyor km olcumunde. Bisiklettekı km sayacına en yakın sonuç stravada. Diğerleri neden kısa ölçüyor mesafeyi

Wahoo zepp (mi fit) ve urban bıker kullanıyorum

Son iki yıl içinde etiketlerdeki hane sayısı değişti resmen ama bu adamlar hala 240TL/Yıl diyor. Ben de yenilemeye karar verdim.

Strava premium bana göre tamamen bir para kaybı. Eskiden her ay premium üyeliğe para ödüyordum, garmin temin ettikten sonra premiumun sunduğu hiç bir özelliğine ihtiyacım kalmadı. Garmin connect her şeyi ücretsiz bir şekilde size sunuyor.

Eğer segment canavarı iseniz o zaman premiuma ihtiyaç duyabilirsiniz çünkü premium olmadan garmin de live segment çalışmıyor. Ben segment canavarı değilim o yüzden benim ilgimi çekmiyor.

Garmin alamıyoruz napalım :D Ful çin set gpsli km saati ve sensörler var. detaylı nabız verisi görebilmek ayda 240 liraya makul bence.

Garmin cihazı olmayanlara da ücretsiz mi bu garmin connect?

Garmin alamıyoruz napalım :D Ful çin set gpsli km saati ve sensörler var. detaylı nabız verisi görebilmek ayda 240 liraya makul bence.

Garmin cihazı olmayanlara da ücretsiz mi bu garmin connect?
Elinizdeki cihazın verilerini stravaya atıp ordan fit dosyasını indirip manuel olarak garmin connecte yüklerseniz çalışacaktır.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Bu sene strava yıllık bilanço vermiyor mu?

Ayrıca ücretli abonelere verdi sadece.

Androidde 1200 TL/Yıllık
iOS 279 TL/Yıllık
Web'te 14,99$/Yıllık (öğrenci indirimi ile)

Evdeki tabletten yıllık üyelik alacağım. Ülkedeki saçma fiyatlandırmalar bazen böyle uğraştırıyor.

F1 TV Pro üyeliği için de aynısı olmuştu. Androidde 1300 liraydı, iOS'tan 350 liraya almıştım.

İyi akşamlar dostlar.

Sigma rox 11.1 edindim. Acemisi olunca biraz işin içinden çıkamadığım için desteğinize ihtiyacım oldu.

Cihazı kullanıp seyahatim bittiğinde sigma ride uygulamasından yaptığım sürüşün bilgisini paylaş deyince stravaya aktarıyorum, bunda sorun yok.

Peki google maps'te rotayı oluşturup strava'ya yükleyerek, buradan da gps cihaza nasıl aktaracağım?

Veya direk gps'e gpx formatında rota atabiliyorum, google mapsten oluşturduğum rotayı stravaya atmadan direk gpx formatına nasıl dönüştürüp cihaza atabilirim?

İzlediğim videolarda genelde pc'den bu işlemi yapıyorlar. Mobilden yapmanın yolunu bilen var mıdır?

Arkadaşlar mobil uygulamadan gpx uzantılı dosyayı indirebiliyor muyuz, illa web sitesine mi girmek lazım

Selamlar. Strava'da kaydettiğim rotayı canlı navigasyon ile giderken önden eğim bilgisi veriyor mu? önümde 1.5 km'lik % 4'lük eğim var gibi gibi...

Selamlar. Strava'da kaydettiğim rotayı canlı navigasyon ile giderken önden eğim bilgisi veriyor mu? önümde 1.5 km'lik % 4'lük eğim var gibi gibi...
Garmin, Wahoo vb gibi climb pro özelliği olan bisiklet bilgisayarın varsa yada yine bu özelliği destekleyen akıllı saatin varsa evet rotandaki eğimleri gösteriyor. Stravayı telefondan açıp kullanımdan bahsediyorsan hayır göremezsin.

• Beğen
Tepkiler: Gncrvic
Antrenman programı Amiral’in sonu oldu

Dediğimiz gibi Rusya-Ukrayna sahası bu tür sorunlara örnek olabilecek çok sayıda olaya ev sahipliği yapıyor. Bir başka örnek daha paylaşalım…

Rusya Donanması’na ait bir denizaltıyı komutan eden Komutan Stanislav Rzhitsk, antrenmanlarını popüler bir uygulama olan Strava programına kaydediyor ve verilerini herkese açık şekilde paylaşıyordu.

Güneşli bir sabah yine koşuya çıkan Rzhitsk o antrenmanın verilerini paylaşamadan suikasta uğradı. Suikastı yapanın kim olduğu netlik kazanmasa da bu noktada ilginç bir detay dikkatlerden kaçmadı. Rzhitsk’nin spor programında yaptığı son paylaşımı beğenen isimlerden biri de Ukrayna Askeri İstihbarat Başkanıydı…

Antrenman programı Amiral’in sonu oldu

Dediğimiz gibi Rusya-Ukrayna sahası bu tür sorunlara örnek olabilecek çok sayıda olaya ev sahipliği yapıyor. Bir başka örnek daha paylaşalım…

Rusya Donanması’na ait bir denizaltıyı komutan eden Komutan Stanislav Rzhitsk, antrenmanlarını popüler bir uygulama olan Strava programına kaydediyor ve verilerini herkese açık şekilde paylaşıyordu.

Güneşli bir sabah yine koşuya çıkan Rzhitsk o antrenmanın verilerini paylaşamadan suikasta uğradı. Suikastı yapanın kim olduğu netlik kazanmasa da bu noktada ilginç bir detay dikkatlerden kaçmadı. Rzhitsk’nin spor programında yaptığı son paylaşımı beğenen isimlerden biri de Ukrayna Askeri İstihbarat Başkanıydı…
İbrahim abi bizde de kendini amiral sanıp başlangıç, bitiş noktalarını gizleyenler oluyor. Bu suikast korkusu neymiş böyle ya. 🤣🤣

Ne zamandır var bilemiyorum gerçi ama bugün bildirimini aldığıma göre çok da eski bi değişiklik değildir diye tahmin ediyorum. Segmentlere verified özelliği gelmiş, belirli bi sayıda yıldızlanan segmentler verified olacakmış ve kayıtlar daha doğru olacakmış falan filan gibi bişeyler anlatıyordu bildirimde. 1/3 oranında bi azalma olacağını tahmin ediyorlarmış kayıt sayılarında da yanlış hatırlamıyorsam.

Ne diyelim, şu bazı segmentlerin leaderboardlarına bakınca şimdiye kadar neden bi iyileştirme yapmadıklarını anlamakta güçlük çekiyordum zaten, geç olsun varsın ama iyi bi düzelme olacaksa kabulümdür.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Strava nın flag işini doğru dürüst yapması lazım !!!!

Strava ios 16 isteyecekmiş en az, iphone 7'li bi atletleri olarak ben eleniyorum anlamına geliyor bu :)

Geri