Scudo Sports

Specialized Epic S-Works M5 2005... En Son resimlerle... 10150gr!!!

Scudo
@Görkem06

Yok lastikler değişmedi aslında bu lastikler vardı ama öncek resimlerde araziden sonra çekmiştik ondan o lastikler var resimde :)

Güzel temennileriniz için teşekkürler...

Çağrı abi harika olmuş.Bisikletin çok güzeldi dahada güzel olmuş.Allah kazadan beladan ve nazardan korusun abi.Nazara pek inanmazdım ama bisikletimin başına gelenlerden sora inanmaya başladım :).İnş. daha iyilerine sahip olursun :).

Mükemmel olmuş , daha yapacak bişey kalmamış zaten. :) Benim bisikletim tam amortisörlü olmadığı halde sizinkinden daha ağır. :):) Ellerinize sağlık.

@Sedona_Royal

Çok teşekkürler... Aslında ağırlık önemli olsada bizim için esas şey kendi zevkimize uygun bisikleti bir araya getirbilmek... Sizde kendince beğendiğiniz bisikleti topladıysanız ki öyle görünüyor ağırlığı fazla dert etmeyin...

Hasan SIKI dur gelicem :)
bu arada bana en hafif zincir nedir onu soyleyebilirisn? :)

Titanyum zincirler var ama işe yaramaz... KMC X10 SL gold en hafif zincirlerden biri... 10 lu sisteme göre ama 9 ludada kullanılabiliyor... Ben şahsen x9SL gold kullanıyorum...

x10 un silverı yok mu. gold olanlar kaplamadan dolayı birkaç gr daha ağır değiller mi?

X10SL Silver var ama ağırlık farkı az... Gold un görüntüsü sıradışılığı hoşuma gidiyor benim :) Onun yanına birde 110gr ruble aldın mı offf dymeyin keyfime :D

çağrı sonunu hayırlı görmüyorum... :) kimyevi ortamda da değilsinki kafa bulansın

@HaliliOzturk

Olm valla iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ben çok eğleniyorum İzzette her pedalladığımda çünkü ortaya çıkan cidden çok eğlenceli...

Bu arada bisikleti temizlerken kullandığım malzemeler cidden zarar veriyor olabilir:)

İzzet'in gelişimini izlemek de eğlenceli, bence sabit konu olsun:D
Jankat da seviyor İzzet'le fotoğraf çektirip profiline koymuş :p

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Böyle bir bisiklet sevilir sevilir de...
Çağrı'nın bulunduğu ortamında akla zarar bir yer olduğunu kabul etmek lazım...

:D Biraz öyle ama olsun önemli olan nerde durduğun değil nereye baktığındır... Tabi görmesini bilene :)

Buldum zinciri 241 gr geldi
(link)

@murty

Kullandığın bakla sayısına göre değişiyor benimki şuan 246gr zinciri kısalttım biraz AFC makaraları takınca

9lu ruble icin kisaltmaya gerek varmi simdi ?
Idris abiden pulleyler icin kisaltmaya gerek varmi peki ?

Kullandığın rubleye göre değişir... 34-11 ile 32-11 in boyu farkılı olabilir... Bu sebeple rublene ve aynakoluna göre ölçüp kısaltacaksın zincirini zaten aldığın gibi direk takamassın...

• Beğen
Tepkiler: murty
valla bisikletle fotoraf çektirmeyle kalmadım yarıştımda. yani bu bisiklet hafif ama sağlam değil diyenler olabilir ama yarıştım da biliyorum. SAĞLAM!

Geri