Scudo Sports

Specialized Epic S-Works M5 2005... En Son resimlerle... 10150gr!!!

Çağrı verdiğin emeğin karşılığını almışın ve güzel bir makina olmuş.Amaçladığın hedefe kısa zamanda ulaşman dileğiyle;iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Scudo
@Cakır

Çok teşekkürler...

Bisikletin maliyetini açıklamıyorum malesef...

Konuya fazla yazılmamasının sebebi en son benim yazmış olmam değildir. Uzun süredir yazan yokta ):

@fecredall

Valla ne demek istedin anlamadım ama bisiklette bir süredir değişiklik yaptığımdan yeni resim eklemedim... Hepsi bitince ekleyecem o sebeple rölantiye aldım biraz ondan güncel değil :)

• Beğen
Tepkiler: fecredall
@Hasan Çağrı
DEğildirden sonra ''umarım'' yazmayı unutmuşum.:)

Değişiklik deyince meraklandım şimdi:D. İzzet 10 kg. altına indimi yoksa:eek:

@fecredall

İndi sayılır... Ocaktan sonra 9.5 altı bir foto ile gelebilirim :)

@Hasan Çağrı

:eek: çağrı abi kadroyu mu değiştirdin ? sanki biaralar öle birşeyden bahsediyordun ama..

@yamaç kolatan

Yok kadro değiştirmem kırılana kadar İzzet ile birlikteyim inş...

@Hasan Çağrı

accayip heyecanladım şimdi! acaba karşımıza hangi yeni parçalarla çıkaracaksın izzeti diye çok merak ediyorum.eminim hiçbirinin ismini bile bilmiyorumdur :D

@yamaç kolatan

Çoğnu biliyosunuz forumda sağda solda gördüğünüz parçalar ama olay onlar bir araya gelince güzel oluyo işte :D

@jordansero

eeee şimdi Spark LTD dünyanın en hafif FS kadrolarından biri (artık en hafifi değil :) ) İzzetle aralarında sadece kadrodan doğan yakşalık 800gr fark var ama emin ol bittiği zaman İzzet daha hafif olacak :)

Kaçkar bisiklette tartılan bir Spark LTD L boy 9400 gr geldi (300küsür gr dan yukarı yuvarladım) ama oda çok daha aşağıya inebilir...

@jordansero

Evet var ben foruma bir yerlere koymuştum... bulur eklerim gene 7 kg Sparklardan...

Geri