Scudo Sports

Specialized Epic S-Works M5 2005... En Son resimlerle... 10150gr!!!

Scudo
@jordansero

Bu bisikletin el işçiliği kısımlarından birkaç kare fotoğraf... Kadroya bütünleşik sele kelepçeçsi aslında bir ara parça ile seleye bağlanıyor... Fakat bu kadroda o kısım modifiye edilerek ara parça devreden çıkarılmış ve sele direk kadroya oturtulmuş...

http://img389.imageshack.us/img389/5672/dsc003207kf0.jpg

http://img122.imageshack.us/img122/7669/dsc00384st5.jpg

http://img68.imageshack.us/img68/9881/dsc00391or6.jpg

http://img516.imageshack.us/img516/6393/dsc00791bt2.jpg

Ayrıca bisikletin aynakolu THM Clavicula... Ortamil bütünleşik ama mesela Shimanoda kollar al mil çelikken bunda bütük parçalar karbondan imal edilmiş... GÖbek ve yapraklar dahil 540gr ağırlık var 175mm boy için... Bu arada DH, FR, MTB ve Road seçeekleri var... MTB seçeneği için fiyat 950-1100€ arasında çeşitli sitelerde ve 3-6 ay arası bekleme süresi var :)

@jordansero

Arka Amortisör DT Swiss ama karbon modelinin bir alt modeli o resimde... Ama terazideyken karbon versyonu taktığını yazıyordu forumda... Bu üstündekinin remotu hazır geldiği için binerken daha iyi oluyormuş :)

heinz amca hafiflik için elinden geleni yapıyor bu imkanlar türkiyede olsa hafiflik için yapan abilerim olacakdır kuşkum yok

tekerlek göbeklerini, furç takımını ve sele kelepçesini nereden buldunuz acaba kırmızıları war mıydı?

@cparlakgul

Hepsi yurt dışından geldi ve kırmızı olanları tabiki mevcut...

peki türkiyede bulabileceğim kırmızı benzerleri warmı acaba yardım ederseniz çok sevinirim

Furş yatağı ve sele kelepçesi kaçkar bisiklette kırmızı olarak vardı ama Hope ve Chris King bulmanız zor. Neco furş ve KCNC kelepçe var idi...

Göbekler ise malesef getirtmeniz gerekli ...

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Parlakgül
Benim bisikletin ağabeyine slm lar tekrar...:)

@Özbil Kurtulmuş

Bisikleti dağıtalı 2 ay oldu nerdeyse :)

@Hasan Çağrı

Şuanda kilis havası teneffüz ediyor...Harika bir makina,her hali güzel...

@Hasan Çağrı

Selamlar..
Forumda öylesine dolaşırken rastladım başlığınıza ve kelimenin tam anlamıyla yapıştım kaldım.. Her bir sayfayı, detayı dikkatle! takip ettim..

Zaman zaman sular kabarmış, durulmuş, yağmurlar, gökkuşakları.. cidden müthiş bir başlık olmuş..

En az topladığınız bisikletiniz kadar ;)

Bu işe yeni yeni gönül vermiş, gerçi bisikletle bağlantısı hiç kopmamış biri olarak, kendi hesabıma ben
(inanın tüm samimiyetim ve iyi niyetimle )
şunu merak ediyorum.. İzninizle siz ve değerli pedalseverlerle paylaşmak istiyorum.

Evet uzun araştırmalar, ölçümler, tartımlar, siparişler, bekleme süreleri, montaj, de montaj, inanmayanlar için yeniden montaj - demontaj kıl yün tüy ...

Bu, çok! profesyonel malzemelerin potansiyellerini ortaya çıkarmak için;
  • Tam bir sporcu olmak
    Madem tam bir sporcu olundu, beslenme alışkanlıkları, sosyal dinamikleri, tüüüm alışkanlıkları, felsefesi, duruşu ve anlam arayışıyla tam bir sporcu olmak..

Bisiklet üzerindeki miligramların hesabını tutan bu tam sporcu!nun kendi beden kitle endeksi, kas mukavemeti, hiç! asla hiç! fazla kilosu hatta fazla gereksiz, düşüncesinin olmaması gerekmez mi? Peki ya içki, sigara, diğer tüm kötü alışkanlıklar, cola, kafein .. Robot ? evet biraz benzemeli

• Ya "Zaman Pastası"nın büyük dilimini bu işe ayırmak!

Kendi adıma -ve eminim benden çok var- 2 en fazla 3 satır boş vaktimi, yine 2 en fazla 3 sıfır paramı, "Tam Bir sporcu olamayacakken" nasıl optimal tutarım?

Bisikleti ilk aldığımda, budur demiştim.. 10 sene binerim, yeter bana..
Şimdi şimdi sırf bu güncelleme, iyileştirme sohbetlerinin çokluğundan, şurasını ben de değiştireyim, bak şu markaya daha iyi diyorlar..

Aslında el değişmişken şu da değişse..

Yahu değişmeyen bir şey var..

Ben hala bir türlü kilo alamıyorum!
bir türlü boş zaman yaratamıyorum..
Ben LIMTED değilim ki.. bisikletim olsun..

A yerine B takmışım ne gam BİSİKLETE binemiyorum ki!!
Üstüne dantel örer, Büfeye koyarım artık..

Noktasından çıkmamda bana ve bir çoğumuza bir ışık yakar, yardımcı olur musunuz?

İnanın sadece zaman darlığına, hayallerin ertelenmişliğine, cumartesi çalışmaya ve bir sürü yeni dünya düzenine kızgınım asla size ya da bir başkasına değil..

Niyetim polemik ASLA! değil.. sadece düşünce jimnastiği ..

• Beğen
Tepkiler: aytacaksoy
@Sencer KAN

Dostum çok iyi özetlemişsin.Benim,senin ve onlarca arkadaşımızın problemini.

Aslında sanırım bu işte mutlu olabilmenin sırrı (eğer çok zamanın yoksa,eğer çok paran yoksA vs) bu tip gelişmelere biraz kulak tıkamak olucak.Çünkü teknoloji dediğimiz şeyin sonu yok.

Kendimce bu saatten sonra bisikletimin bir yerini değiştirmek istemiyorum (dün akşam bir xtr'a talip olsam da.şansım varmış ki satılmış).Ve onunla mutlu olmaya çalışacağım.

Rock-A festivaline giderken iki arkadaşımızın bisikletlerinin resimlerini özellikle çekip foruma koymuştum.Dikkat ettiysen bisikletlerin ikiside çok eskiydi fakat bizlerle aynı yolu gelebilmişlerdi.Sanırım biraz bu işe duyduğun Aşk ve saygı ile ilgili.

Bulunduğumuz ortamalrda Bisikletlerinin orasını burasını değiştiren çok arkadaşımız var..(Perşembe turu,salı turu,hafta sonu turu vs..)Ne yazık ki bizim gibi düşünenler de bu koşuşturmacanın içine giriveriyoruz.Dediğim gibi kulakları tıkamak,elindekiyle mutlu olmaya çalışmak sanırım bize yeter de artar bile.

Ha bir de arada da olsa "süper" bisikletli arkadaşlarla değil de sıradan bisikletli arkadaşlarla yol almak ta bizi tüm sıkıntılardan ve kızdığımız "yeni dünya düzenin'den" kurtarır.

sevgiyle...

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
@aytacaksoy

Teşekkürler Aytaç..

Tavsiyen ve berrak düşüncelerin için..

Garip bir yanılgı, belki de bir paradoks;

Eskiden 40GB lık harddiskler standart olarak sunulmazdı, bir sürü para verip standart sunulanından almış, var olan MP3 lerimi burada biriktirmeye başlamıştım,

zaman nasıl geçti, sığalar ne ara TerraByte'larla, İnternet hızları ne ara 2 5 10 MegaBitelarla ölçüldü fark edemezken..
Heyooo ÖZGÜRLEŞİYORUMM ! sanırken

Haydi şunu dinleyeyim..
Hah tam şu moddayım..
Dur sana falancanın, şu şarkısını çalayım derken, diyebilirken eskiden..

Şimdi!!!,
Büyük bir açgözlülük halinde indirdiğim, bulduğum milyon tane albüm ve şarkının içinde kayboldum..

Peki artık kim mi? seçiyor şarkıları, albümleri ...

"Medya oynatıcımın SHUFFLE algoritmasının performansı" ve her geçen gün daha iyi algoritmalıları çıkıyor takip etmem, satın almam öneriliyor...

Özgürüm ! Daha mı? .. ! ..

Turuncuları çekip, kaçıp uzaklaşası geliyor insanın! ama hayır, savaşı ŞEHİRDE kazanmak mühim olan!
Burda! yığınların içinde

--------------

Ne alakası var? Şimdi bunun bisikletle, iyileştirmelerle DİYENLER..
Bir kez daha, alegorilere dikkat ederek okuyunuz...

Geri