Scudo Sports

Specialized S Works Epic Tarifi

@herbil

Evet haruncum hafta sonu fark etmedinde şimdimi fark ettin. Ben bu haliyle hekimköy parkurunu geçtim. Sende yanımdaydın hatırlarsan. FS ile Single Speed karışımı bi bisiklet bu.

Scudo
@Efrahim ÖZCAN

ALLAH huzurunuzu bozmasın,çocuğunuzu da ALLAH bağışlasın.
Kısmet olursa,Mutlaka bir gün bir program yapalım ..Harun buna sende dahilsin..Unutma...:)
ALLAH kaza bela vermesin ..
İyi Forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Efrahim ÖZCAN
Renk uyumu gerçekten süper olmuş bu güne kadar gördüğüm en güzel specialized desem yeridir

• Beğen
Renk uyumu guzel ve cok iyi detaylar var;aynakol-pedal-vites kordonu...

Matara tutucusundaki kirmizi kola sisesi bile uyum icinde :)))
Gule gule kullanin, gercekten guzel olmus.

• Beğen
maşallah süper olmuş, renk uyumu çok hoş

@Ezel

Teşekürler Ezel kardeşim. Ağırlıktan ziyade hep görselliği ön planda tutarak topladım parçaları. Dikkat ediyorum yorumların bazılarında renk uyumun çok iyi olduğu vurgulanıyorki doğru bi iş yapmışım demekki.
@Ozzgurr
Teşekürler Özgürcüm. Senin gibi bende renk uyumu konusunda takıntılıyım.
Hakikaten cola şişesi güzel bi tesadüf olmuş. Aslında o şişleyi en yakın çöp kutusuna atmak için oraya koymuştum sonradan benle birlikte eve kadar geldi.

@otec

Tşk. Hakikaten çok aradım .Bu renk değilde sizde olan kırmızı beyaz olanı. Sıfır olarak bi türlü bulamadım. Aktif pedal aracılığylada araştırdım yine bişey çıkmadı. İkinci el bi tane buldum Ebayda oda biraz fazla hırpalanmıştı. Sonradan bu renge alıcı gözüyle bakıp parçaları kafamda bi toparlayınca bu daha fazla albenili geldi ve bunu getirttim.
@Engin Tetik

Malınıda hemen tanıyorsun Engincim. Oysa Stickerlarınıda çıkartmıştım sen tanımayasın diye :)

@gökhan aksoy

Tşk Gökhan daha iyileri sana nasip olsun dicem ama zaten sahipsin.

@Efrahim ÖZCAN

ister inana ister inanma.. eğer olsaydı ben de bu rengini alırdım :)
Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin cümlemize.

@otec

Nedense bu renk kendi sitesinde fotoğraflarda daha bi mat ve gösterisişsiz duruyordu.Fakat kadroyu çıplak gözle görünce benimde
çok hoşuma gitti. İkisini yan yana düşünüyorum seçim yapmak gerçekten çok zor.
Samimi dileklerin içinde çok tşk. ederim.

Montaj işlerini gözünü bağlasanız da kusursuz yapabilecek kabiliyette( Kendisi 12 Kg ın üzerinde olan bisikletlere bakım yapmıyor orası ayrı bi konu) biraz agresif, biraz duygusal, sözüne sadık, malını dostundan düşmanından esirgemeyen (ne yazıkki), paraya önem vermeyen (bu yüzden batacak), durmadan dost kazığı yiyen ama akıllanmayan, yalakalıktan da hiç anlamayan, naçizane bi Akdeniz insanı.

yanlış anlama ama arkadaşım, sözünü ettigin kişi resimlerdeki kadir usta ise, dediklerini bir kez daha düşün..
cunku yıllarca tanıdıgımız kadir usta, dediklerinin tam tersi bir yapıya sahıp..
bu dedıklerım olumlu elestırıler..yanlıs anlasılmasın..
sadece senın gıbı camıa ya yenı katılmıs temız bırısının daha dıkkatlı olmasını dılerım..
bol pedallar..

@Efrahim ÖZCAN

gerçekten çok şık bir kadro. ben baktığımda bu kadrodan yoktu sanırım. görseydim kesinlikle bu derdim. siyah ve kırmızı çok şık ve asil durmuş. tekrar kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

• Beğen
helal olsun.renk uyumu süper manyak harika olmuş:brutal324 bol sağlıklı pedallar hayırlı olsun başlıkta ayrı güzel:D

• Beğen
Geri