Valla aslında öbür maviyimi alsam diye düşündüm ama buda iyi bence... QR lerin rengindede vida vardı...
Ama bir noktadan sonra renkten ödün veriyorum malesef çünkü her malzemenin her rengi olmuyo... Mesela Marta SL lerin kapakları kırmızı fellik fellik siyah kapak arıyorum
Arazide 10 kere kullandım yaklaşık ve HT bir kadroya göre çok çok farklı bisikleti kontrol için debelendiğiniz yerde akıp gidiyor sadece, size pedallamak kalıyor...
Arazide olmadı ama şehir içinde oldu... İzzet şehir içinde HT den farksız iken pro pedal vs ye sahip bir çok model yokuşlarda azda olsa kendini hissettiriyor...
Sabri abi gerçekten baya zaman oldu yani görüşmeyeli... Olympic leri aldım ama tubeless kullanmıyorum şuan... Olympic rim strip aldığım zaman tubeless e çeviricem...
@nuhcan
Vall önemli olan masrafı değil ortaya çıkan sonuç... Allah maddi gücümü düşürmediği üsrece gücümün yettiği şekilde ilerleyeceğim bakalım neler çıkacak 2.4kg lık kadro ile
Yok Halilim bu kadroyu satarsam zarar edeceğim için değiştirmeyi düşünmüyorum ama hedef 9.2-9.3 olarak belirledim disk li olarak... V olsa 9 un altına rahat iniyor ki kadroda uygun ama ben düşünmüyorum...
Şimdi sırada Syntace F99 boğaz ve Schmolke TLO gidon var... Sid WC sonunda ayın 2sinde elimde olacak o zaman 10 kilonun altına ilk adımı atmış olucaz inş...
Epic olarak bunu yaptık mı gerisi kolay zaten daha sonra para olunca düşündüğüm bir kaç kadro var onlara geçeceğim ama en az 9.5 görmeden olmaz