Scudo Sports

Specialized Epic S-Works M5 2005... En Son resimlerle... 10150gr!!!

Çok iyi gidiyorsun Çağrı.Tebrik etmek lazım renk uyumundan ödün vermeden hafifletebilmen büyük başarı...

Scudo
Valla aslında öbür maviyimi alsam diye düşündüm ama buda iyi bence... QR lerin rengindede vida vardı...

Ama bir noktadan sonra renkten ödün veriyorum malesef çünkü her malzemenin her rengi olmuyo... Mesela Marta SL lerin kapakları kırmızı fellik fellik siyah kapak arıyorum :D

@Hasan Çağrı

Kaliteli bir işçilikle sen yapabilirsin.Hatta mavi yaparsan daha güzel olur.:rolleyes:

hasan bisikletin hayirli olsun, ben yeni gordum..

biraz kadro hakkında bilgi verebilir misin? yani; kullanım, hissiyat, amortisor performansi vs. gibi..

tsk.

Arazide 10 kere kullandım yaklaşık ve HT bir kadroya göre çok çok farklı bisikleti kontrol için debelendiğiniz yerde akıp gidiyor sadece, size pedallamak kalıyor...

Arazide olmadı ama şehir içinde oldu... İzzet şehir içinde HT den farksız iken pro pedal vs ye sahip bir çok model yokuşlarda azda olsa kendini hissettiriyor...

hocam uzun zamandir yazismadik, almissin olimpiklerden sende. tubeless olarak kullanabiliyomusun diye soracaktim.

@beverly

Sabri abi gerçekten baya zaman oldu yani görüşmeyeli... Olympic leri aldım ama tubeless kullanmıyorum şuan... Olympic rim strip aldığım zaman tubeless e çeviricem...

Bisiklet mükemmel olmuş Hasan abi ya. Sorması ayıp en son ne kadar masraf yaptın sen buna?

@M:T:B

Yaptım bişeyler napcan :D Fazla kurcalamamak lazım o tarafları çünkü...

Cagri onceden 80 kilo civarindaydi, simdi 72 kilo. Bu aradaki fark, bisikleti toplamaya basladigi gunden bu yana olusan fark, bilmem anlatabildim mi? ;)

@HaliliOzturk

%10 zayıfladığına göre çok masraf yapmış :)

@nuhcan
Vall önemli olan masrafı değil ortaya çıkan sonuç... Allah maddi gücümü düşürmediği üsrece gücümün yettiği şekilde ilerleyeceğim bakalım neler çıkacak 2.4kg lık kadro ile :)

@Hasan Çağrı

Sona eklenen bu sozden anliyoruz ki Cagri yakinda kadroyu degistirecek :rolleyes:

@HaliliOzturk

Yok Halilim bu kadroyu satarsam zarar edeceğim için değiştirmeyi düşünmüyorum ama hedef 9.2-9.3 olarak belirledim disk li olarak... V olsa 9 un altına rahat iniyor ki kadroda uygun ama ben düşünmüyorum...

Şimdi sırada Syntace F99 boğaz ve Schmolke TLO gidon var... Sid WC sonunda ayın 2sinde elimde olacak o zaman 10 kilonun altına ilk adımı atmış olucaz inş...

Epic olarak bunu yaptık mı gerisi kolay zaten daha sonra para olunca düşündüğüm bir kaç kadro var onlara geçeceğim ama en az 9.5 görmeden olmaz :)

bisikletin adı mı izzet acaba??:)

bisiklet harika olmuş,,,Kazasız belasız güle güle kullan,,
biz de hussar ile idare edicez galiba daha uzun bir süre :D

@mumutum

Evet bisikletin adı İzzet... :D
Bu arada özel isimlerin ilk harfi büyük yazılır :)

Geri