Scudo Sports

Sözün bittiği yer; Kartepe -sefer- 12

@Kudret Kurtcebe

12 Nisan'da İstanbal'dan toplanıp gelen arkadaşlar olacak. Sabah 11:30'da İzmit'te buluşacağız. İnşallah çakışmaz. İki tane katılmak istediğim organizayson arasında çıkmazda kalırım :(

Scudo
@Tahir Keskin

farketmez ,tahir istediğin ekipte olabilirsin ,,

Pazar
(link)Bulutlu ve rüzgârlı. En yüksek 11°C. Rüzgâr KD, 30 - 50 km/saat.

Pazar gecesi
(link)Parçalı bulutlu ve rüzgârlı. En düşük 8°C. Rüzgâr KD, 30 - 50 km/saat.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası9 | 711 | 711 | 69 | 6
Rüzgar32 km/h KD31 km/h KD34 km/h KD29 km/h KD

evet 32 km çalışma olacak,,eğer dersenizki zor olur o vakit bi antreman şansı kalmıyor,,

• [*=center][h=3](link)[h=4]Apr 12
    Rather cloudy, a little rain16°Lo 6°

[*=center]

izmitte hava yağmur değişmez ise ertelenir,,​

öneri,,,

• [*=center](link)

Apr 13

Mostly sunny20°Lo 11°

hava izmitte fena değil ,,erkan ne diyorsun

• [*=center](link)

Apr 13

Sunny18°Lo 12°
    [*=center]
    [*=center]istanbulda hava uygun,,

erkan şimdi malesef 13 nisan çünki 12 nisan yağmur ama 13 nisanda gerek istanbulda gerekse izmitte aynen hava iyi ,şimdi cuma günü yani 12 nisan günü bana gelecen tabi gürsel akay bisiklette buluşacağız orada kontroller olacak ,
oradan bize, erken kalkacağız 04.00 gibi aynen çıkacağız saat 04.30 da kerimi alacağız yerinde yok ise aynen devam edeceğiz, malesef bozuk havalar iyi hava 13 nisanda 26 nisan ct 42 km rüzgar bizi bozar ,ve 10 mayıs ct istanbulda yağmur olasılığı şu an için en uygun tarih aynen 13 nisan o günde paris-rube var onun aşkına alırız kartepeyi,buradan selam ederiz cancellaraya ,evet 20 nisan yağmur 18 mayısta havalar ısınır artık bize yaramaz biliyorsun yazın aynen su düşen ama face den haberleşiriz artık ,
şimdi bi arkadaşımın hatırını kıramadım ve ct günü cafesinde dinleti olacak bu ct ,
bu pazar galba çalışma olmaz ,,

[h=3](link) [h=4]Apr 6 Mostly cloudy 15°Lo 7°

erkan sen ister isen çalışma yapabilirsin bu pazar ,,hava düzeldi rüzgar makul ,,

12 nisan tamam ise ben bu hafta biraz arazide çalışayım abi tepelere tırmanırım iyi antreman oluyo :)
hayde bakalımm hava daha iyi olur inş 12 sine kadar da deviririz şu kartepeyi :in:

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kerim A.

yalnış anlaşılma olmasın kerim aynen 13 nisan izmitte ve istanbulda hava uygun 12 nisan yağış olasılığı izmitte var riske girmiyoruz bu pazar sen toprakta çalışabilirsin,
erkan keza ferdi çalışır şimdi artık 10 gün kaldı son antremanları yapın 12 nisanda antreman olmaz ertesi gün 13 nisan kartepe olacak kesinlik kazandı artık ,,

@Kudret Kurtcebe
beraber çalışaydık fark etmez ben takırım tek başıma

@Erkan Közen

benim mazur gör erkan eski bi dostum kafe sahibi rica etti bende kıramadım ,şimdi,2 saat 44 dakika yaptın 58 km 'de bu şu demek topçular-suadiye köyü arası 60 km burayı sen bilemedin 2 saat 44 dakikanın altında alabilirsin biliyorsun güzergah farklılığı var ,bi kere topçular -suadiye köyü arası dümdüz yol ,gölcüğe gelirken hafif bi eğim o da fazla değil ,şile rampalarına benzemiyor tabi,,
evet yalnız şu durumuda göz önünde bulunduralım ,sabah yavaş tempo 39 km ,topçulara saat 06.45 de ulaşma durumu,en geç 3 saatte suadiye köyü saat 09.45 olur hatta 10.00 bile olabilir saat 10.00 suadiye köyüne varış iyi bir zamanlama olacak bu kesin ,,

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ,
bu topikte çalışmalar yapıldı,
daha öncede yaptık
aklımızda hep kartepe var idi,
kerim hazır
erkan sen hazırsın
pazar olunca sinan gelir ,
evet 13 nisan saat 04.30 bostancı çıkış
erkan 12 nisan günü gürsel akay bisiklete gel merkez orası ,
bu arada bisikletinin kontrolleri olur ,
bizden saat 04.00 de çıkacağız ,
sabah kahvaltı bizde olacak saat 03.15 de,,erken uykuya çekileceğiz ,5 saat uyku yeter,,
12 nisan akşamı ben yüklenecem karbonhidrata bu arada sende ,,
kıymalı makarna yoğurtlu :)
iç lastik pompa -tabiki kask biz zati bunlarsız yola asla çıkmayız,
12 'inci sefer ,hayırlı olsun hepimize,,

[h=3](link) [h=4]Apr 13 Mostly sunny 20°Lo 11°izmit hava iyi inşallah bozmaz rüzgar makul,,

,

[h=3](link) [h=4]Apr 13 Sunny 18°Lo 12°

istanbul iyi,,

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi 13 nisan pazara geliyor değilmi ok abi cumartesi evden çıkarım gürsel akay bisiklete gelirim saat 6 gibi orda olurum

kerim saat 04.30 da sinanı alır ise oradan hareket yalnız 04.30 dan sonraya kalınmaz ,,bizden saat 04.00 de çıkacağız erkan mecburen bende kalacan tek başına gelmen ta evinden senin için sıkıntılı bende kaldığın zaman sorun olmayacak,

@Kudret Kurtcebe

pazar günü olmuş büyük gün fakat ben gelebilecegimi düşünmüyorum abi altımdaki bisikletle 70-80 km den sonra yol eziyete dönüşüyor ayrıca haftaya sınavlarım var antrenman da yapamayacagım

• Beğen
Kudret abinin bir yazısında kartepe kronolojisine rastladım sevgili kartepe kaplanları. Lakin 2009 da kartepe bir kaç kez fethedilirken bu sayı zamanla azalmış. Bu başlıkta 500 küsür yazı boyunca hedef kartepe performansı anlatılıyor. Artık laf değil icraat zamanı.

• Beğen
@Sinan Çakır

o.k sinan sen serbestsin..

@mehmetsunu

mehmet dostum,
doğru dersin, baştan tren olunca iş kolay idi.ama tren aradan çıkınca iş zorlaştı işin ne kadar zor olduğunu geçen sene erkan ile gördük zati,,ve daha öncede görmüş idim 30 ağustos 2009 olayı ,tren olayı 9 turda var idi .2 turda tren yok idi ,geçen sene 23 nisan 2013 de trensiz oldu iş.zati hat kaldırıldı,şimdi açıkçası en emniyetli yol güney yolu olmakta,
tabi aradan tren çıkınca sayı düştü iş tamamı ile kesin performans olayına dönüşünce biliyorsun pek performans amaçlı binen yok,,
mehmet dostum yaptığımız antremanlar bence boşa gitmeyecek bakalım ,
esas mesele havanın performansı sürekli hava durumunu gördüğün gibi güncelliyorum.

• [*=center](link)

Apr 6

Cloudy20°Lo 9°

kerim erkan siz ferdi takılın bu pazar ,,,evet 13 nisana sürekli güncelleme yapacağım hava durumu için ,,,,

(link)

Apr 13

Cloudy with a shower19°Lo 13°

izmitte hava soğuk zirve 8 derece olabilir rüzgar makul güneş yok,,

(link)

Apr 13

Cloudy with a little rain17°Lo 13°

istanbulda yağış malesef takipteyiz,,

evet 13 nisan istanbul yağış diyor,
20 nisan gene yağış,
zati 19 nisan erkan müsait değil ..
26 nisan erkan müsait bu sefer hava müsait değil yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal yahu ,
geriye kalıyor erkan 10 mayıs günü müsait o gün hava gerek istanbulda gerekse izmitte güzel inşallah bozmaz havanın performansı son derece berbat doğrusu,,

@Kudret Kurtcebe

Abi pazar gedelim benim için fark etmez

@Erkan Közen

artık aportayız 13 nisan pazar senin çalışmadığın ct ler de gündeme gelecek hava artık oldu karasız kazım ,denge yok havalarda şimdi önümüzdeki haftadan itibaren havaya endeksli olacağız erkan sen 12 nisanda müsaitsin 26 nisandada ,nisan ayına bakacağız ,kartepe tarihleri-12 nisan -13 nisan-20 nisan pazar -26 nisan ct -27 nisan,bu 5 tarih tamamı ile gerek burada ve gerekse izmitte rüzgara bakar ve de tabi yağmura,,

(link)

Apr 13

Cloudy with a shower19°Lo 13°

açıkçası izmitte hava iyi,rüzgar iyi,,yağmur yok ısı iyi,,

20 nisan izmitte yağmur var pazar ve 26 nisanda 24 km rüzgar var izmitte,izmit tarih olarak 26 nisan ct gözükmekte bakalım durum ne olacak ama 13 nisan izmit uygunda istanbulda yağmur diyor,,

(link)

Apr 13

evet 13 nisan pazar-istanbul yağmur durum değişmez ise erteleyeceğiz..

(link)

Apr 12

Cloudy with a shower17°Lo 12°

12 nisan ct -istanbul durum vahim 51 km rüzgar

(link)

Apr 26

Partly sunny17°Lo 10°

istanbul-26 nisan ct 42 km rüzgar yatar,,

(link)

Apr 27

Mostly sunny18°Lo 9°

istanbul 27 nisan pazar rüzgar gene fazla,,

açıkçası nisan istatistiği hava açısından aynen berbat çıkıyor,,iş mayısa kayabilir
tarihler ,,

12 nisan-13 nisan-20 nisan-26 nisan - 27 nisan,,5 tarihten biri olacak ,,
hava durumu güncellemesi 24 saat devam edecek ,,

(link)

Apr 13

13 nisan istanbul ufak yağmur ne demekse:islik:

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/261755_200782249967329_6470360_n.jpg

hey gidi günler,,,1640 metre,,,

[h=3](link) [h=4]Apr 13 Cloudy with a little rain 17°Lo 13°

istanbul,,,,13 nisan küçük yağmur önemsiz,,

[h=3](link) [h=4]Apr 13 Cloudy with a passing shower 19°Lo 13°

hava izmitte kapalı 20 derece hissedilecek 1300 rakım 10 derece olur ,,koşullar iyi rüzgar ise önemsiz sadece güneş yok ,,

bu durumda aynen 13 nisan pazar hava koşulları iyi sadece istanbulda önemsiz bi yağmur geçişi bu çiseleme olur bizi etkilemez,,küçük yağmur dediği sağanağa çevirirse o vakit erteleme ,,evet son bir hafta

[h=3](link) [h=4]Apr 6 Cloudy 16°Lo 12°

son antremanları yapın kerim erkan
bu ct ben bi açılışta olacağım ,,gece saat 20.00 de
bu nedenle ertesi sabah kalkamam,
7 nisandan 12 nisana kadar ,bu süre içinde sürekli burada olacağız, durum değerlendirmesi yapacağız, şimdi bütün derdimiz havanın performansı bizim performans tamam artık ,,hiç şüphemiz yok

Geri