Descriptive Forecast Pazar
| (link) | Parçalı bulutlu ve rüzgârlı. En yüksek 12°C. Rüzgâr KD, 30 - 50 km/saat. |
Pazar gecesi
| (link) | Parçalı bulutlu ve rüzgârlı. En düşük 8°C. Rüzgâr KD, 30 - 50 km/saat. |
| Hourly | 6AM | 12 Noon | 6PM | 12 Midnight |
|---|
| Sıcaklık | Çiğ Noktası | 10 | 8 | 11 | 7 | 11 | 7 | 9 | 6 |
| Rüzgar | 27 km/h KD | 34 km/h KD | 39 km/h KD | 35 km/h KD |
sabah sıkı şile rampalarında 27 km rüzgar duvar olacak tekeye kadar ,,dönüş iyi darlık rampalarında itecek 34 km bu çok iyi oldu,,
nisan programı,,,
6 nisan kartepe hazırlık antremanına devam ,,
13 nisan duruma göre bakarız ya paris-rubeyi seyrederim yada aynen çalışırız ,,
20 nisan kesin son çalışma ,,
ve 26 nisan ct 04.30 çıkış bostancı,,
yapılan geçmiş antremanlar ve kritikler,değerlendirmeler,,
evet ekip biliyorsunuz 50 km lik parkurda 6-7-10-13 eğimlerde hız kesmeden devam ettik burada en iyi dereceler alındı 44 dişte 26 jantta kerim 2 saat 3 dakika ile olayın birincisi olurken erkan közen 50 dişte 2 saat 5 dakika ile ikinci olmuş idi.ve benim burada geçen seneki derecem 2 saat 10 dakika idi ve 2 saat 20 dakika olmuş idi son çalışmalarda..evet 28 jant benim teker ama 44 diş,,son 70.7 km lik etapta hız kesmeden 3 saat 35 dakika makara yapmış idim ,
bu çalışmaların asla boşa gitmediğini kartepe etabında göreceğiz ,
son yapılan 58 km lik non stop dudullu- teke etabında ise erkan 2 saat 44 dakika ile olayı noktaladı ,ben 2 saat 45 dakika ile arkadan geldim ,
kerim 1 aydır bisiklete binmediği halde gene iyi geldi 09.00 çıkış yapmış idi ama hemen arkamızdan gelmiş idi..
evet bu sefer rüzgara karşı savaş vereceğiz ,önemi yok,zaman azaldı artık,