Scudo Sports

Sonunda Yeni Bisikletim "Specialized Allez Sport C2" bol fotoğraflı...

Scudo
Sıfır SPECIALIZED ALLEZ SPORT C2
İlan No: 360229043
(link)
Hocam bisikleti çaldırmadınız demi? Bu linkteki fotolar sizin bisiklete ait...

Pardon siz koymuşsunuz ilanı. Bu aralar çok çalınma olayı var, birden korktum

Bir sorum da Almanya da hangi bayi canyon satıyormuş?

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
@Buğra Ünalan
Kardesim teşekkür ederim ince davranışin için . ilan sahibi benim . :).
Bizim orada yaşayan müzisyen bir dostum söyledi tam yerini oraya gidince öğrenicem sanırım .

@volkan Öz
Aldım listeme ..

@hakanemrez Aradan sanırım 4 ay geçmiş ama yinede hayırlı olsun demekle birlikte esasen bisikletinizin güzelliğinden daha çok icraa etmiş olduğunuz sanatınızdan çok etkilendim. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
öncelikle merhaba biraz farklı bi konu fakat danışayım dedim @hakanemrez abim... bende bir "Specialized Allez Sport C2" olmak üzereyim fakat kadro boyu konusunda sıkıntı çekiyorum mesela siz hangi boy ölçülerine sahip olarak 52 kadro kullanıyorsunuz? birçok yerde kadro boyları hakkında birşeyler yazıyor fakat ben almak istediğim kadroyu kullanan bi arkadaş bulmuşken bi danışayım dedim maruz görün:hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@maraz
Merhaba, Estğ. tabiki danışacaksın ..
Öncelikle hayırlı olsun kesinlikle pişman olmayacaksın bunu bil.. Kullandıkça anlarsın ..
Bu arada en önemli olgu "iç bacak boyu" bisikleti mutlaka canlı olarak bizzat binip kadro boyunu o şekilde almanı tavsiye ederim.
Her kadro ve yapıda değişiyor ölçüler..
benim iç bacak boyum 76.5 cm ve specialized'de 52 tam oldu.
zaten üst alın borusu ile direk zemini (ayak bastığın) yeri ölçersen daha sağlıklı sonuç alırsın.
Bisikleti iki bacak arana aldığında 1-2 cm boşluk kalması gerek. sıfıra sıfır olması ya da direk askıya alması sakıncalı..

@hakanemrez

benim boyum 1.70 iç bacak boyum da 78 ölçülerimiz aynı gibi muhtemelen bana da uygun olan kadro 52 dir ama dediğiniz gibi denemek gerek... verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim...

@maraz
cok rahat olur. :)

Biraz konu hortlaması yapicam dostlar.. mesajları tek-tek okudum ne değerli dostlar varmış. . Selam olsun hepinize... benim spec.den yeni fotolar:)

Dosyalar

• IMG_9899 kopya.jpg
    IMG_9899 kopya.jpg
    110 KB · Okunma: 54
  • IMG_9932 kopya.jpg
    IMG_9932 kopya.jpg
    126,8 KB · Okunma: 50
  • IMG_9905 kopya.jpg
    IMG_9905 kopya.jpg
    119,5 KB · Okunma: 56
  • IMG_9870 kopya.jpg
    IMG_9870 kopya.jpg