Ellerinize sağlık, çok hoş olmuş. Aslında sele borusunu siyahıyla değiştirmeye hiç gerek yok. Amortisörle sele borusu, kulüp rakısı etiketi gibi duruyor. Harika..
fontu begendim ama biraz daha buyuk olabilirmis yazi boyutu.. bir de ingilizcede buyuk '' i '' harfi yoktur bildiginiz uzre.. RIDE yazdirsaydin daha guzel dururdu ama emek vermissin tabi hakkini vermek lazim guzel olmus
Tugberk Abi selam.. stickerları ben tasarladım ama yazarken Street Ride diye yazdım STREET RIDE yazsanda aynı sekilde cıkarıcaktır ama sadece i I olucaktır ondan bir sucu yok
benimde gözüme ilk çarpan bu oldu ama düzeltilir herhalde...
bu arada Fontu beğendim hoş olmuş ama bence "Burnout"un yanında 54 olmasaymış çok daha iyi olabilirmiş...Hatta burnout un yanındaki _ işareti kalıp sadece 54 ü çıkarsan bile çok hoş olur ayrı bi hava katar...
vans yazısını bende beğenmedim açıkcası çok alakasız olmuş...
Yinede genel olarak güzel...
teşekkürler arkadaşlar,sanırım 54'ü çıkarmayı düşünmüyorum,ama kalemle biraz modifiye edip diğerleriyle uyumlu hale getiricem.i yi de çıkarıcam.Fikirlerinize her zaman açığım,sayenizde daha güzel olacak.
Sinto,siyah sele borusu gelsin,indiricem zaten,bu sele borusu kalın olduğu için inmiyo,çok rahatsızım zaten dizime çarpıyo hep.foto da gönderirim.
Tayfur abi en kısa zamanda özelden gönderirim resimleri.teşekkürler arkadaşlar
HORTLAK vaaar,konu hortladı.neyse teşekkür ederim,yazı fontunu hatırlayamıycam ama google'dan FONTS diye arattırırsan birsürü font sitesi var,hoşuna gideni indirip bi diskete falan atıp reklamcıya veya tabelacıya götürürsen benimkisi gibi bişey çıkar ortaya.