Scudo Sports

Sonunda biten Sokak Bisikletim:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@ErkaL

Sorma kanka yaw:eek: ...
Fotolar yavaştan açılırken dedim "Yaw benim bisikletin bu başlıkta ne işi var:eek: ?" diye...:p

Gidon filan Borla DH...Aynı benimkiyle...Başta bi "alla alla:rolleyes: " dedirtti...:D

Ama Junior a burdan teşekkür ediyorum hoş yorumu için...

Ben yine Taxi'me sarılıp...Uyuyacağım bu akşam...Erkal'ın dediği gibi:p:D

çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için .Çok mutlu ettiniz beni,walla alican abiden çekeceğimiz var:D,gidon da aynı oldu şansa,ama bu akşam stickerları yapıştırıcam,farklı olcak.en geç yarın sabah yeni fotoları atarım.
Borab,demir bir kadroyu parçalayıp kendi belirlediğimiz ölçülere göre yeni bir kadro tasarladık.Daha fazla ayrıntı isteren msn den görüşebiliriz.

süper bisiklet olmus.. güle güle kullan.üzerinde tepine tepine paralarsın inşallah

Fakat dikkat çizme...Çizdiğin an pasla uğraşacaksın...Birde bir ara ağırlık yazarsan sevinirim...Tamam ağırlık önemli değil ama 20 kiloysada bel ağrıtır yani...;)

çok sağol,o amaçla yaptık zaten:D
bu da kadronun yapım aşamasındayken çekilen bi fotoğrafı,kaynaksız,boya yok ve arka disk girişi yokken.özürlü gibi duruyo,ilk gördüğümde çok korktum ama neyse ki bitince toparlandı.
http://img368.imageshack.us/img368/8649/s3020004dy8.jpg
bide stickerlar cumartesi ye bitermiş:( bisikletforum.com lu da yaptırdım,arka ayağa yapıştırcam,manyak oldu.

çok güzel görünüyo bisiklet özellikle açısı çok hoş...
kazasız belasız sürersin umarım...

merhaba

güzel çalışma ama haraket bisikleti için kadronun üst borusu uzun ve maşa açısı yatık
keşke onlarada bir el atsaydınız..

Güzel bir bisiklet olmuş ellerinize sağlık güle güle kullanın.

@borab

Merhabalar...

Aslında şekil itibari ile bu bisiklet DJ açılarına sahip...
Aşağıdaki resimden tıklayıp benim bisiklettede görebilirsiniz....Hatta ve hatta Dirt jump olarak bulacağınız yüksek travellı maşası olan diğer çoğu bisikletin maşa açıları biraz yüksek kalmak durumda...Diğer türlü darbe emişi sırasında lastik kadroya çok yakın oluyor ve kontrol zorlaşıyor...

Üst boru uzunluğu demişsiniz...

Alttaki bisiklet bir Giant STP(Street Trial Park)
Üst boru uzunluğuna dikkat ederseniz acayip uzun...Bizzat kulllandım...Kullandığım en güzel açıdaki hareket bisikleti diyebilirim...
http://www.bikepedlar.co.uk/acatalog/STPSEBike.jpg

Umarım biraz aydınlatıcı olmuştur...

İyi günler dilerim:)

Dün canlı canlı gördüm canavarı. Turan iyi iş kotarmış. Şaşırmadım. İki borudan specialized ürettiğine şahidim. Eline sağlık.

Sağol Temel abi,zeon sensin demek:D
Alican abi ,cevabın için sağol,bisiklet 16 kilo arası oldu,bunnyhop veya manuel(yapmaya çalışırken:D)için ön tarafı çekerken biraz ağrıtıyo eve gidince,ama umrumda değil,alışırım zaten:D.

Bu bisikletle çektiğim ilk video,ufak(50cm)den bi atlayış,3 saniye:D,çekim açısı iğrenç(ilhan abi sağolsun:D)şimdilik bunla idare edin,ileride çok daha iyileri gelecek.(link)

Evet çekim açısı çok kötü...Ne seni ne bisikleti nede sözde atlayışın 50 cm ini görebildim...
Daha iyilerini bekliyoruz...Bide boy kaçtı senin?
Bayağı bi küçük kalmış gerçekten altında...:)

:D,185 boyum.aslında altımda o kadar küçük durmuyo,İlhan abi sağolsun öyle bi yerden çekmiş ki.kroki sanki:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri