Scudo Sports

Sonunda biten Sokak Bisikletim:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Resimlere geçelim:D
http://img154.imageshack.us/img154/9901/s3020153pe5.jpg
http://img154.imageshack.us/img154/3641/s3020155nq8.jpg
http://img83.imageshack.us/img83/9598/s3020157tv1.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/968/s3020160ff9.jpg
Malzeme Listesi

El yapımı demir kadro By Turan Balcı
Sr Suntour XCM 100mm maşa
Shimano Acera modifiyeli aynakol(tek'e düşürüldü)
Shimano Alivio arka attırıcı
Alex rimsTD17 disc jantlar
Assess mekanik diskfren-göbek takımı
Amoeba zincir gerdirme
Amoeba borla gidon
Amoeba Dh gidon boğazı
No Name sele borusu(değişecek)
Velo Sele
Scott dirt elcikler
Xerama Geniş Pedallar(kaçkar'a teşekkürler:) )
Cst Byte Riser lastikler

Aslında tamamen bitmeden eklemiycektim resimleri ama dayanamadım,bi kaç eksiği daha var;Sticker,siyah sele borusu,fren kaliperleri ve pedallar siyaha boyanacak ve bikaç ufak şey daha...Alican abinin taxi sine benzedi biraz:D Kadro için Turan abiye sonsuz teşekkürler,çok iyi iş çıkardı.

Scudo
Valla öncelikle güzel olmuş...
Sonra diyeceğim ise daha değişik...
Kadro açısıyla herşeyiyle benim bisiklete benziyor...Garip oldum görünce:)
Güzel toplanmış...İlerde iyi bir maşa ve hidroliklerle acayip olur...Hayırlı olsun...
An itibariyle...Güzel...;)

ozenle toplandigi her halinden belli;) ufak eksikleri tabi ki olucak her seyi bianda yapamiyor insan;) amacina uygun bi amortisor aldigin takdirde performansin da oldukca olumlu etkilenecektir..

saglikli gunlerde pedallarsin insallah, nazar degmesin cok guzel:)

kirmizi balatalara bayildim :D en kisa zamanda benim balatalari kirmiziya boyamak istiyorum :) seninkine benzemicek merak etme benim bisiklet siyah
gule gule kullan, allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin

Evet kırmızı kaliperler hoş...
Ama bisiklet zaten benzemiş benziyeceği kadar birşeylere...
Onun korkmasına gerek yok:D:D:D

eline sağlık :) güzel olmuş :D

fotoğraf yavaş yavaş açılırken
"e bu taxiii" dedim önce :D

güzel görünüyor.güle güle kullan

Uzun zamandan bu yana bisikletforuma girmiyordum.(Yaklaşık en son bu sabah girmiştim :D)Girimde şöle bi fikirlerimi öne sürim dedim.
Fikrim:Harika olmuş ellerine saglık.

hayırlı olsun güle güle kullan ama ilgimi çeken bir şey oldu alican abi ninde de dediği gibi görünüş olarak alican abini bisikletine çok benzemiş:)

çok teşekkürler arkadaşlar,aylardır hayalini kuruyordum,parçaları bitirip toplamak sonunda nasip oldu,boya olarak voltage 0'ın yeşili olsun istiyodum ama fiyat pahalı olacağından yaptırmadım,geçenlerde alican abi siyah ile sarının çok uyduğundan falan bahsedince de aklıma yattı ve böyle yaptık,inşallah kusura bakmamıştırsın alican abi,stickerlar tamamlanınca farklılaşacak zaten:D
Maşa konusunda şuan bişey düşünmüyorum ama frenler en kısa zamanda deore hidrolik set ile değişecek.Tek sorunu biraz ağır olması ama bu bisikletlerde de pek önemli değil:)

Açılar gayet güzel olmuş, iyi tutturmuşsunuz, elinize sağlık.İnşallah göründüğü kadar sağlamdır.

@Alican

bende aynı alicanın bisikleti diyecektim güzel olmuş güle güle kullan

sağlam :) kışkırtıcı bir görüntüsü var.güzel toplamışsın eline sağlık.

Helal olsun toplayabildin sonunda şunu.. meraktan çatlıyacaktım..
Çok güzel olmuş Frenler felan sticker gelince daha iyi olucak insallah
Bu arada TAXI birdir ve Bir kalacaktır. Sarı olan her bisiklet TAXI olamaz bunun adı ise Street Ride :)

Kaliperler Çok güzel oldu kırmızı kırmızı.. Ne diyelim e hayırlı olsun..

bisiklet çok güzel olmuş güle güle kullan ama bisiklete siyah şerit çek sarı bisikletlere çok yakışıyor

street bisikletin çok güzel olmuş seleyi sonuna kadar indirirsen daha bi havalı durur :D :Skull-175

Hayırlı olsun gule gule kullan tatkı olmus bak sonunda amoeabının makarasını bulmusun o da iyi çalısır.Alican oglum aksam yanında yatır taxi yi gitti zannetim senin bisiklet :):):)

• Beğen
Tepkiler: Alican
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri