@barış barış bilirim abi senin köpek sevgini bize saldıranlar senden kaçıyorlar
@Kudret Kurtcebe aynen abi oradaki köpekler biraz sıkıntı çok temkinli gitmek gerekiyor her sabah 8:30 gibi o istikametten araç ile okula gidiyorum gerçekten dediğiniz gibi ordular. Motorculara falan bir anda sarıyorlar.
atakan benim 30 km durmadan bastığım yer ora idi.......yalnız 10 dakikamı köpekler yiyor idi,sürekli besledim sürekli şiş tavuk ile,sonunda 100 metre öteden koşarak geliyorlardı ,15-20 köpeek resmen tanıyorlar kokudan ,bi başka bisikletliye saldırdılar yanımdan geçti ilerde acaip saldırdılar ve adam son anda topuklayıp kaçtı.......
Bugünle beraber 3 haftadır Tekeden Ağvaya giden yol kapalı. Tekeye varmadan başka bir yerden giriş vermişler Ağva için. Tabelayı okumadım ama umarım yol çalışmasıdır. Arada Ağva-Şile de yapmak lazım.
Ozan Tuzcu yüksek kadansın hakkını veriyor.
Bu köpek malum işini bırakıp etrafımızda hoplayıp zıplamaya başladı.
o.k ozan ,bura kardeş topik zati ,
yasir sen ben atakan tabi çaylakta valla belli olmaz kendimizi aynen grand fondo marmara etapta buluruz,gerçi daha çok var grand fondoya ,esasında her sene nisan-ekim ayında 2 adet marmara etap olsada katılsak.
yasir selam,
(link)
goggle maps 117 km hesapladı 100 artısı var valla burada kısa mola tempo yapacağım illaki ,bu pazar kar geliyor herhalde ,aralıktan ,ocaktan şubattan iyi bir pazara denk gelir isek bu etaba ,sen ben ozan atakan çaylak bi bakalım derim.
@barış barış
sağlık olsun ,dışarda tutma olayı sakat barış esasında senin yapacağın tek olay ise duvara monte edecen bisikleti .yani duvarda duracak asılı vaziyette.
@Kudret Kurtcebe tam kış havasına girdik bizim kışlık ekipmanlar gelene kadar sahilde tempo yada akfirat yokuşunda interval yapmayı düşünüyoruz
interval, özel antrenmanlar uzerine araştırma içindeyiz valla işi ciddiye almaya başladık artık, gelişimi biraz hızlandırmak lazım, hedefimiz ulusal yarışlar ama önce tabiki gran fondolarla tecrübe etmek lazım
intervali uygulamış idim topçular-suadiye köy arası 58 km idi. ,eğim sıfır, önce 34 dişte 15-20 dakika, sonra 50 dişte valla faydası fazla tabi,bu arada kesin 100 km 'lik yarışlarda ,bence 52 diş lazım ya da 53 ,50 uygun değil yasir,
kısalarda kalacağım için 50 dişe devam..
sizin orada varmı kiralık evler ve kaça bana tam harita atarmısın nerde oturmaktasın ..kurtköyün neresinde,
benim zamanım geldi 2.tebligatı imzaladık artık evi boşaltacağız..
kudret hocam bizim oralar istanbulda oturulacak en güzel yerler bisiklet kullananlar için ugetam viaport arasında bir yerlere bak ev için bi çok site var oralarda
sahibim .comdan bakıyorum şu anda ama aidatlar felan var beni aşar,şöyle kelepir 50 m2 kombili ,ve aylık 600-800 arası kiralık daire tabi apartmanın aidatı kapıcı felan ,asansör felan olmayacak, barış sizin oralarda varmı vallahi bakar isen şık olur ya da bi ara ben aynen bu iş için tur düzenleyeceğim hız yok,kiralık ev keşfi.. çok iyi olacak gerek sana gerek yasire ve atakana ve çaylağa ve hatta irfan kaptana çok yaklaşmış olacağım .
(link)
550 uygun,
aidat makulde 150 ,
yani ısınma her şey içinde olması lazım havuzu vs vs
kudret hocam buralarda denk gelirsem özelden mesaj atarım sana
buralarda 2+1 kombili evler 750 - 800 civarında aidatta 30-40 tl çok uygun
ugetam civarı sende bi araştır
mesken konutları yada hilal konutları buralara bi bak