@yasirkidil
şu bi gerçekki ben geçen hafta kar başlamadan önce hafta içi 6 km 'de kalmış idim yani kısalarda,erenköy malesef sessiz mekanlara acaip uzak bi yer ,ve şehrin göbeği ,anadolu yakanın en gürültülü yeri ,bağdat cadde gibi yukarımızda inönü cadde ,valla buradan uzaklaşmak lazımda bakacağız yasir ,zaman azaldı diyorum ama işler salyangoz misali gidiyor
şu an 100 artı yaparmıyım yapabilirim ama gerek yok nedeni gran fondo kısada olacağım zati,birde bu sene yasir senle aynen lisans çıkartacağız, bu işler çok basit, aile hekimliğinden bir adet sağlık raporu alacan iki adet vesikalılk resim ile aynen spor bakanlığına başvuru, yerini biliyorum ,geçen sene sadece sağlık için rapor çıkardım bu senede aynen lisans çıkartacağım ,1 yıllık olmakta lisanslar..
selam yasir dünki vaziyet ama bura çok dik ve hız almak için geriden gelme şansım çok az idi..senin anlayacağın her işin başı teknik ,sağda solda yosunlanmalar var idi ,
valla şeytan dürtüyor bizi sert eğim görsem hemen dalmaca muhabeti ,
seyirciye ayıp oldu bu arada güray çekti resmi...sağolsun..
yasir selam,
bu gün bisiklet ile giderken furkana rasladım senin muhabbetin döndü ,hayrola ne oluyor bisikleti felanmı bırakıyorsun olurmu yahu ,strava 'ya öyle bir mesaj düşmüşsün ,bu topik ne olacak o vakit,
öksüzmü kalacak yahu..