Frenkler kısmına yeni konu açarak bu konu hakkında mesaj ve yorumların yazılması daha mantıklı olacaktır.Bu şekilde yaparak güncel konuları gerilemiş oluyorsunuz,lütfen biraz daha dikkat edelim...
Konuyu 2 sene kadar hortlattım ama Baradine vfren pabucunun piyasada sahtesi olabilir mi? Baradine 955-VC için 9 ile 20lira arasında fiyat veren yerler mevcut.
Baradinelerim geldi ama nasıl takacağım? Üzerindeki yazılardan; arka lastikte uzun tarafı arkaya doğru, ön lastikte ise tam tersi şekilde takılacağını anladım, doğru mudur? 960v modelini aldım, kartuşlu model değil.
Shimano aşındığında boya akıtıyor janta diyorlar.Benim bisikletimde tektro fren var 24 haziranda ikinci el olarak aldım tahminen ortalama ne kadar sürede bir değişmeliyiz?
Fren pabuçlarının uzun ömürlü olması o kadar iyi bir şey mi ki? Pabuç aşınmazsa jant aşınacak aynı oranda.
Bu çok methedilen Baradine'leri ben de almıştım zamanında hiç beğenmedim. Çok sertler, ve ani bir duruşa sebep oluyorlar. Bence yumuşak pabuçlar daha iyi genel kullanım açısından, ne kadar sıkarsanız o kadar frenleme gücü veriyorlar. Sert pabuçlar belli bir oranı geçtiğiniz an tekerleri kilitliyorlar direkt...
İlk Aldığım Baradıne 3 Renkli Pabuçları 8000 Km Ve Üzeri Kullandım...Sonra ki Aldıklarımı'da 5 6 Bin Km Kullandım,En Son Baradınenın Siyah-Kırmızı Renklisini Aldım 3 Renkliden Daha Sert Yapısı Ama Frenleme Daha İyi..Hem Yağmur İçin Su Kanalı var,ileriki günlerde görecem ne kadar etkili yağmurda...Bu Arada Ben Sadece Fren Padlerını Değiştirdiğimden Pad Fiyatları Her yerde Değişik:Erdoğanlarda 14 15 Lira Gördüm...Ben 2 Çiftine 15 Verdim Benim Aldığım Yerde 10 liraydı adedi...Birde Tam Takım satılanlar var onlarda bir çift 20 lira...Ama Fiyat Her Yerde Değişiyor....
Aclen cevap yazarsanız sevinirim bisiklet astrov210 için baradine 3 renk uygunmudur birde istanbul avrupa yakasından alabileceğim mağaza öneriniz varmı heemn yazarsanız sevinirim