Mosso lagerda 1424 kullanıyoruz, 1 yılda orjinal pabuçları 2500km kulladık. Baradine 3 renkliyi ne kadar kullanacağız bakalım. Baradine i tercih etmemize bu konudaki yazılarınız neden oldu, çoğunluk memnun inşallah bizde memnun kalırız.
bence shımano mtb mi 2.3l aldığımda üzerinde shımano vardı kartuşlı olanlarından daha sonra o bitti baradine aldım 3 renk ama eski performansı vermedi bir türlü
@Taxonera
Benim kullandigim 3 renk modeli,bu modelini kullanmadim.Ama bu modelinde kartusu degistirilebiliyor.Ben 1500km kullanmistim hala kartuslar kullanilanilir durumdaydi
Merhaba Arkadaşlar,
ben çinden papuç getirttim 4 tl ye berbat bir ses çıkarıyor.
şimdi papuç alacağım biraz baktım bulduklarım aşağıda var,özellikle en başa koyduğum iyi gibi sanki?
10-15 tl likler görür derseniz iyi olur papuça 25 -30 tl para vermek istemiyorum ama f/p oranı yüksek derseniz olabilir tabi.
@Desertiger yagışlı havalarda pabuç ama normal koşullarda bacağın esnemezliği fazlasıyla önemli sanırım yol bisikleti kullanıyosunuz kadronuz imkan veriyosa cift noktadan baglantılı frenler bacakları kullanabilirsiniz.