benim 3 renkli baradine kartuşlar çok ses yapıyo diye yakınmıştım,bazı arkadaşlar da ilerde sesi keser demişlerdi ve seste gerçekten azalma var,artık havaların ısınmasından mı bilmiyorum,belki yazlık kartuş aldım yanlışlıkla,şu anda düşük hızlarda sıfır ses,sadece yüksek hızlarda sert frenlemelerde yırtınıyo biraz,yakında onu da kesmesi dileğiyleayrıca arka frenimdeki shimano kartuşlarla kıyasladığımda baradine'de sürtünme sesi shi.'ya göre yarı yarıya daha az.bu da konfor demek.
bencede kesinlik le baradine shımanodaki o ses aşırı ısınmadan geliyor aşırı ısınınca doğal olarak jantı kirletiyor aşırı ısınmaasının sebebide kömürü fazla kullanılmış kış şartlarında kullanıldığındada neredeyse tutmuyor ve jant simsiyah !!!
Dün yağmurun altında kaldım. O kirli yağlı suda bile pabuçlar mükemmel frenleme yapıyorlar. Ses bile çıkartmadilar. 2 liralık pabuçlar bu şartlarda çoktan pes ederdi.
P.S. Benim halimi sormayın
Baradine daha iyi, biraz daha yumuşak sanki bu yüzden çabuk bitiyor ve ses çıkıyor ama tutunma harika. F1 araçlarındaki yumuşak hamur lastiği olayı gibi.
baradine yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum kopma vs yaşamadım yarıştada kullandım 3 hamurluları gayet güzel performans ve kalite yönünden 1 numara çamurdada iyi tutma sağlıyor
anlasılan okı bana defolularını wermısler cunku ıkı takım almıstım ıkısıde koptu ya resımlerını gonderım ınanmıosanız ama tovbelıyım napıım almıcam bıdaha
Resimdede görüldüğü gibi shimano pabuçtan daha büyük. Kesinlikle verilen parayı hakediyor. Arka kaldırmaktan zevk alır oldum. Ağırlığımı öne vermesem bile arka kalkıyor diyebilirim. Shimano pabuçlar uzun bayırlarda resmen yırtınıyolar aşırı ısınma sebebiyle, aynı bayırda bu pabuçlarda ısınma yapıyor ama kesinlikle aşırı bir ses ve aşırı bir ısınma değil.