Scudo Sports

''sezon başlangıcı ilk antreman bostancı-bıçkıdere-bostancı-4 eylül''

63 km lik etap sonuçları ,,,, benim değerlerim orta derecedir ,,,,,,,,

şile etapları,,sadece gidiş,,şile benzinci hedef

1- birinci tur 3 mola ama toplam 2 dakika ,,,,,,,,,,göztepe benzinciden
2 saat 40 dakika durmadan gidildi ,,,,,,

2- tur bostancıdan 2 km fazlası tahmini,,,hiç mola yapılmadı ,,

3 saat o gün yol çalışmaları vardı üstelik asfalt deşilmişti 06.00 çıkış 09.00 şile benzinci 65 km tahmini...

tempomu siz bulun artık bunlar aytekin erzanın temposu yanında solda sıfır kalır b takımınında herkez bu değerlere göre bu pazar aklını başına alsın ondan sonra gelsin bu antreman değil hız dır hız ,,

Scudo
@Kudret Kurtcebe

evet son durum budur sözün bitiği yerdeyiz artık bu pazar hız olacak ,,,

arkadaşlar salihin cebi olan arasın lütfen bu gün ne yaptı gittimi gitmedimi buraya mesaj atarak gideceğini yazmıştı, başına bi olaymı geldi düştümü ne oldu kolunumu kırdı ceme ne oldu bu gün gidecekti lütfen , irtibat kurabilen kursun çünki açıkçası kötü haber olabilir, çünki hala ses yok ikisinden ne oldu ,,

:( :( :( :(

@Kudret Kurtcebe
Ben yanlış yere yazmışım galiba, şunları yazmıştım:

Cem yazmamış ya da başka yere yazmış da olabilir. Birazdan geç de olsa rahatsız edeceğim kendisini. İnşaallah yatmamıştır...:)

Şimdi neyi yazacak diyebilirsiniz. Bugün beni saat 09:00'da aramasın mı, meğer Paşaköy sapağında. Ben de bisikletimleydim ama Esenler Otogarda!

Neyse biraz konuştuk ve denemeye karar verdi. Ben her ne kadar Ömerli'ye inmeden biraz Şile'yi dene dediysem de maşaallah Ömerli'den sonrasını geçmekle kalmıyor, öğle ezanı okunmadan Bıçkıdere'ye varıyor bile. Maşallah, maşallah...

Akşam da ben vapurlar 08:00 sularında geçiyorken eve vardığı haberi geliyor. Mazallah, ne diyim başka...:)

Evet, şu uygun kaçacak: Bravo...:in:
Şimdi aradım sesi gayet net ve sağlıklı geliyor. Ama Cuma günü toplu olarak gideriz demiştik şimdi cumaya ben yokum diyor. Buradan gerçekten çok yorulduğunu (neyseki herhangi bir sakatlanma yok) ve kendi rekorunu kırdığını görmekteyim.

İşte Cem, tek başına gidip bize örnek olmuştur arkadaşlar! Başka ne diyim?

@Salih Dinçer

evet o vakit cem bu pazar geliyor salih sende onlasın ona göre ,,
arkadaşlar gerçekten cemi tebrik ederim ,,salih bu cuma rıdvan ile bi deneme yapın ,,

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/268705_236158859736292_100000265382504_890143_8347537_n.jpg

bıçkıderenin maskotu yüksel ağbimiz....bu pazar bi hasret gideririz ama 15 dakika felan durmaca,,,,,,,,,,,,,,,,

alo cem şentin ,,,,,yorgunsun herhal ondan yazamıyorsun resimler var ise koy derim hangi noktalardan gittin ve saatleri yaz kaçta eve vardın evet ,,,,bekliyoruz,,,

@Kudret Kurtcebe

Cuma günü bir antreman söz konusuysa bende katılırım arkadaşlar mail adresim profilmde war mutlaka haber edin Cem'i de ayrıca kutlarım :in:

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
Dün sıcak ve sahip olduğum dişli lastik nedeniyle yorucu bir tur yaptım. Geçtiğim etap en azından Pazar günü geçilecek etap kadar yorucuydu. Rotam şuydu: Kartal-Soğanlık-Samandıra-Paşaköy-Ömerli-Kömürlük-Kervansaray-Artvinler Mahallesi-Bıçkıdere-Oruçoğlu-Darlık-Mudarlı-Ovacık-Şekerpınar-Şifa Mahallesi-Fatih İstasyonu. Şifa Mahallesine vardığımda daha fazla pedal çeviremeyecek kadar yorulduğumu hissedince oradan gittiğim Fatih İstasyonu'nda banliyöye binmek ve trendeyken beni arayan babamın okuduğu gazeteyi bulmak için Atalar'da iner inmez bildiğim bazı bayilere baktım. O gazete kalmamıştı. Son denememi yapıp pek alışveriş etmediğim bir bayiden gazeteyi buldum. Onu katlayıp sağ kolumun altına sıkıştırdıktan sonra eve kadar pedalladım. 7.25'te çıktığım evime 21.00'de vardım. Yemek yemeden önce tartıldığımda 88 kiloya düşmüştüm. Sonra soğuma hareketleri ve yemek sonrası duşumu aldım. Beklediğim gibi toplu tur yapamasam da ve yorgunluk nedeniyle Şifa Mahallesi-Kartal arasını pedallayamasam da yaptığım 112 km ile kendi rekorumu kırmanın gururunu yaşadım. Biraz da not alma amaçlı epey resim çektiğim o turu ayrıntılarıyla gündüz paylaşacağım. Son olarak kaliteli, hesaplı ve yağmurda kaymayan yol lastiği aramaktayım. Çünkü dişli lastiğin gücümden çalıp, 10'a doğru başlayan sıcakla birleşerek daha erken yorulmama neden olduğunu dünkü turda anladım.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Cem Şentin
Cem, daha ne olsun...:D

http://www.10marifet.org/imaj/03bellinda/alkis-2-1-2-1.gif

Aslında ben kimseye belli bir gün için söz vermedim. Gerçi vakit kaybetmeden bayramın 1. günü saat 09:00'da gitme önerisini getirdiysem de bir anda ikimiz kalınca çoğunluk oyu düşmüş oldu. Keza o gün sen de müsait değildin sanırım? Ben de karşı yakaya geçip orada bir arkadaşımda yatıya kaldım. Elbette ertesi gün için telefonla saat ve buluşma konusunda da sözleşmedik. Tek söylediğim çoğunluk hangi gün derse o gün gidelim demekti.

Bugün de organize olmadığımıza göre yarın için Somer haricinde başka antrenman yapmak isteyen var mdıır? Biliyorsunuz bu tur artık antrenmanlıktan çıktı ve çok özel bir tur halini aldı. Gördüğüm kadarıyla güzergah çok da ilgi çekmekte. Cem resim çekip notlar aldığından bahsetmişti. Onları bekleyelim ve görelim bakalım nasıl bir güzergahmış...:)

Sevgiler, saygılar...

• Beğen
@Kudret Kurtcebe
Son gelişmeler ışığında liste şu şekildedir:

(Çavuşum liste doğru mudur, güncellemeyi onaylar mısın?)

A TAKIM:
  1. Bahadır
  2. Cem (Kaptan)
  3. Ozan
  4. Rıdvan
  5. Somer
  6. Salih (Arka takım kaptanı)

ORTADA: Kudret Kurtcebe (Sorumlu hakem)

B TAKIM:
  1. Bahtiyar
  2. Erkan
  3. Hasan (Kaptan)
  4. Ogün
  5. Soner

Liste abece sırasına göre düzenlenmiştir. Ancak tur sırasında bu sıranın uyarlanması şart değildir. Zaten herkes kapasitesine göre sıralanacak ve muhtemelen ben en arkada kalacağım. Ama bir ara kendi sınırlarımı görebilmek için Kudret ağabeyin hemen arkasında ilerlemeye çalışacağım. Bakalım ne olacak...:)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=88522&page=17

Bu arada 16. sayfada (yukarıdaki bağlantı) yer alan fotoğraflar çok kıymetli. Gerçi şimdi Cem de paylaşacak. Harita ve fotoğraflara bakarak psikolojik olarak hazırlanmanızı ve yarın benimle antrenmana gelmenizi rica ederim.

Sevgiler, saygılar...

• Beğen
@Salih Dinçer

Salih ben katılmak istiyorum; ancak cuma günü 3'te maltepe'de olmam gerekiyor, buna göre erken çıkış yapabilir miyiz? mesela 6:30'da buluşalım. Rıdvan bana özelden mesaj atmıştı cuma bıçkıdere için, o da bıçkıdere'ye gitmek istiyordu. Dediğim gibi 3'te dönme durumum var, bir de tabii Pazar'a bitkin düşmeyecek şekilde tempo yapalım. ben daha çok rampaları çalışmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
Erken çıkma fikri bana uyar. Hatta sınırlarımızı görmek için kısa molalar hariç hiç bir yerde durmayalım. Basalım gidelim ve bir an önce Bostancı'ya, adeta kendimizi atalım...:)

Bahadır ağabey, istersen eşinin bisikletinle gel. Çünkü fotoğraflara bakıyorum da mıcırlı yollar falan fıstık. Yani o ince tekerlekler ne kadar yol tutuşu sağlar bilmiyorum. En azından benim bisikletteki gibi orta karar bir şey olsaydı iyi olurdu diye düşünmekteyim ki ben bile çok zorlanacağıma eminim. Zaten zorlanacağız ki Kartepe, İznik gibi etaplara hazır olalım...:)

Ancak, asıl olay Pazar olacağı için kendi bisikletin ile denemek de mantıklı. Baktın çok sıkıntı yapıyor hali hazırdaki diğer bisiklete geçersin. Ayrıca antrenman ve turlardan önce mutlaka bisikletin bakımını yapınız. Ben de dün çok yol yaptım ve biraz atlatım, zıpladım. Bugün bakım zamanı...

• Beğen
A TAKIM:
  1. Bahadır
  2. Cem (Kaptan)
  3. Ozan
  4. Rıdvan
  5. Somer
  6. Salih (Arka takım kaptanı)
ORTADA: Kudret Kurtcebe (orta saha ,,,,)

B TAKIM:
  1. Bahtiyar
  2. Erkan
  3. Hasan (Kaptan)
  4. Ogün
  5. Soner
  6. - mehmet ser
a takım kendinden sorumludur ........................
sürüş disiplini...............

bostancıdan b takım temposuna başlayacak b önde ortada ben arka a takım ,,,,,
ilk kopuş bostancı sanayisine gelirken olacak tahminen ,,,orda rampa bostancı gösteri merkezinden başlayan eğimli yol yaklaşık 800 metre devam ederek iç erenköy mezarlığın orda bitmektedir ,,,,,
a takım birbirinden kopmadan devam edecek ,,,,,,,,,,,,, a takım içersinde farklı basanlar var burda bahadır bey ve cem ve salih üçlü birbirine yakın olsun ozan ve rıdvan kopabilir bi yerden sonra yalnız bu kopma km lerce olmaması lazım somerin temposunu bilmiyorum ,,,,,,,,polinezde yapılan antreman sonucunda bahadır bey en arkada kalmıştır salih ise turun ortasında antremanı bırakarak akşam serinliğini beklemiştir ,,,,,,,,,,,rıdvan ve ozan en fazla çalışmıştır rıdvan ve ozan birbirlerini yakalayabilir ..ben ne kadar grupça gidin desemde bu olay sahada olmayacak bunuda bilin ,,,,,,,,,,,
çünki burdayazarsın ama sahada aynısı olmaz ,,,, a takımında kopma olabilir kendi arasında fakat bu kopmalar mümkün olduğu kadar haberleşmeli olsun cepler ile haberleşin ,,,,,,,,,,,ben 3 saat durmadan gideceğim benimle basabilecek ve benimle rampayı alabilecek a dan olursa beni yakalasın ama dönüşe geçince patlamasın beni yakalayacağım diye şişmeyin ,,,,,,,,,dönüş çok önemlidir ,,,,,,,,,,,şimdi cem 21 de eve varmış 200 kmlik şile etapta b takım saat 17.00 de turu bitirmiştir benim dönüşte tekerim patlamış bu bana vakit kaybettirmiştir kendi tekerimi onardım ve yola devam ettim ben saat tam 18.00 de evde idim ,,,,,,,,,,,,
evet ,,,,iç erenköyde de rampa çıkışları vardır gümrük düz yoldur akabinde dudullu yolu düz ve dudulluya gelirken alt geçitten sonra rampa vardır ,,buralar süratli alınacak ve dudullu kavşaktan bir an önce şile otobanına alemdağ üzerinden ulaşacağız şile otobanına girdikten sonra 2 km sonra ilk rampa geliyor bu rampaların bazıları 600 metre ile bir km arasında değişmektedir ,,,,,,,,,,,,kömürlük girişini kaçıran bıçkıdereyide kaçırır ,,,,,,,,,,, b takım çok önce varacaktır bıçkıdereye çünki pedalşörlerin daha önceki şile deneyimden biliyorum b takım 15 dakikadan fazla bıçkıderede bekler ise vücud soğur oraya kadar gitmenin anlamı kalmaz bu tur gezi değildir antreman dedik ama antremanın son şekli yani artık hızdır ve zamana karşı kendimizin kendisi ile yarışıdır ,b takımı birbiri ile yarışmıyor herkez burda kendisi ile yarışacak ve limitlerini kontrol etmesini öğrenecek gücüne fazla abanan dönüşte yığılır kalır benden söylemesi....b takım böyle bi hataya düşmedi ama erkan yoruldu şile etabı 3 temmuzda daha zor idi ulupelit rampası 4 km idi son derece dik idi erkan orda yoruldu isede sona doğru topladı ,,,,bu tur 3 temmuzda yaptığımız turdan daha kolaydır ,,,evet bıçkıdere dönüşe dikkat en fazla orda yorulacaksınız a takımı çok dik rampalar o yolda sizi bekliyor ,,,,,b takımı herkez bostancıda olacak a takımdan somer ozan bahadır bostancıda olacak ,,,

cem salih ve rıdvan kesin son durumu söyleyin nerden katılacaksınız ..

@Rıdvan UĞUR

rıdvan ben orda yetkili değilim a takımı kendi arasında takım kaptanı seçsin ve arka içinde ,,,cem saat 21.00 de eve varmış takım kaptanı en geç eve varmış ,,,,,önemli değil cemin bu işe kalkışması bile başarıdır cesarettir ,,
evet aranızda karar verin kimin takım kaptanı ve arkayı toplayacağını yalnız bahadır bey biliyorsun antremanda arkada idi.....değerlendirmelerinizi burda yapın ve orta bi karar verin gerçi hasanın kaptan olması b için sorun değil zati zannedersem onlar kaptansız arka takımsız gidiyor ona alışık ama tabi aralarından birisinin lastiği patlar ise arkada kalırsa biri nasıl haberleşme olacak tabi ceple yalnız şile etabında aşağıdaki arkadaşların tempoları hemen hemen beraber olmuştur

1- mehmet ser
2 - ogün
3- soner
4- hasan ,,,

bahtiyar ve erkan gruptan kopar gibi olmuşsa ulupelit rampalarında ama sonuçta pendik tersane yolunda buluşma olmuştur şimdi ben b takıma dönüşte uyarma yaptım bir iki yerde arkada kalan bahtiyar ve erkan için fakat bu sefer bu olmayacak artık ,yani herkez tek b de ,,,,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe
Zannedersem Rıdvan ve ben Dudullu'dan katılırız. Ama bildiğim kadarıyla Rıdvan'a Alemdağ/Paşaköy sapağından katılmak daha yakın olsa gerek. Cem de aynı şekilde. Bu durumda ben çoğunluğa uymak için sizinle aynı anda bu sapağa gelebilirim. Ben sizin beni bile yakalayacağınızı düşünüyorum ve bu anı görmek ne bileyim güzel bir deneyim olacak...

Özetle Paşaköy sapağı sanki güzel bir buluşma yeri. Sanki olay hep oradan sonra başlıyor gibi. Mesele oraya varmak/başlamak ve hatta Ömerli'de hiç mola vermeden devam etmek. Öyle ya, Ömerli'ye inişte zaten dinleniyorsunuz bire...:)

@Rıdvan UĞUR
Aslında kaptanları kader belirledi...:)

Kader anı derler ya Cem kendi seçimlerini yapmış ve yolu tecrübe etmiştir. Yani bize yol gösterebilecek yeterliliğe erişmiştir. Ben de sol ayna vardır arkadan hepinizi kollamayı seçmişimdir. İtiraz varsa oylama yapalım mı?

Sevgiler, saygılar...

salih en mantıklısı şudur sen cemo ,rıdvan dudullu kavşağından başlayarak bizi hiç beklemeyin ve basın tura ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi olur diyelim saat 06.00 da buluştunuz ama cemo gelebilecekmi ne kadar erken o kadar iyi sizin için ......evet siz pedallarken biz saat 08.00 de bostancıda buluşacağız nasılsa yolda karşılaşma olacak böylesi daha iyi en azından motivasyon açısından ,,, a takımından size katılmak isteyenler gelebilirse dudullu kavşağına yani 06.00 da ama zor tabi ozan için bahadır bey için ve somer için ama şunu bilsinlerki burda feragat etsinler biraz ki serin serin gitme şansları olsun ......motivasyon bozukluğunu düşünerek a takımının herkezin dudullu kavşaında toplanarak başlaması benim için mantıklı gözüktü son durumda resmi buraya koyacağım ,,,,buluşma yeri ....cemonun yolu bilmesi önemli yalnız burda temposuda önemli ...bu konuda orta karar nedir şudur rıdvan ve ozan ve salih dediğim gibi kroki olayı bu olay çok basittir ben ilk kez gideceğim yerlerin yollarının krokileri çizer öyle giderim iznikte böyle oldu avucumun içi gibi buldum elimdeki kroki ile ,,,haritacılığı bilmek lazım aynı zamanda el yatkın olacak çizmeye,,,

a takımı buluşma noktası saat ne kadar erken olursa o kadar iyi sizin için ,,,,

a takım

1- bahadır
2- salih
3- rıdvan
4- somer
5- cemo
6- ozan ,,,,,,,,,,,,,

b takım ve ben bostancıda buluşacağız saat 08.00 de ,,,,,,,,,,

B takımından kimsenin bende telefonu yoktur. Bizim takımda varsa sorun değil ama en azından Hasan'ı tanıdığım için beni bir ara aramasını rica ederim...

Çavuşum sende de en azından bugün için olsa ne iyi olurdu! Bir yakınında mutlaka vardır, temin edebilir misin? En azından Hasan telsiz getirir de birini sana verirse iletişimi halkasını tamamlamış oluruz.

• Beğen
@Salih Dinçer

salih..............500 şinav çektirem sana o vakit anlayacaksın kafan ikide birde gidiyor garipçe turuna orda telsiz var idi neden çünki arka takım kaptanı idim milleti topladım ben orda sürat yapmadım burda ne var burda başka bi kudret var,,, basacak 3 saat durmadan kafan hala garipçede bu turda garipçe anlayışı yok ayrıca dün kendi ağzından söylemişsin ömerliyi göremedim diye ,,ayrıca hasanda söyledi telsiz getirecem diye ama bence gerek yok ,,,çünki cepler var ,,,,,,,,,bende cep yok şilede yoktu ben şilede tek başıma mücadele ettim o amansız rampalar ile ,,,,,
polinez antremanında sınıfta kaldın şimdi sen bu turda yorulduğun yerden aynen eve döneceksin bu bi emirdir çünki ben senin başına gelecekleri biliyorum,,,,,
ayrıca rıdvan, ozan devam edecek bahadır bey çok gerilerde kalacak cemoda,, sonuçta bitirecekler ama geç saatte evde olacaklar ,,,cemo 21.00 de eve gelmişse gene 21.00 de eve varır ,,,,,,,,,,,,,,,,

Geri