A TAKIM:
- Bahadır
- Cem (Kaptan)
- Ozan
- Rıdvan
- Somer
- Salih (Arka takım kaptanı)
ORTADA: Kudret Kurtcebe (orta saha ,,,,)
B TAKIM:
- Bahtiyar
- Erkan
- Hasan (Kaptan)
- Ogün
- Soner
- - mehmet ser
a takım kendinden sorumludur ........................
sürüş disiplini...............
bostancıdan b takım temposuna başlayacak b önde ortada ben arka a takım ,,,,,
ilk kopuş bostancı sanayisine gelirken olacak tahminen ,,,orda rampa bostancı gösteri merkezinden başlayan eğimli yol yaklaşık 800 metre devam ederek iç erenköy mezarlığın orda bitmektedir ,,,,,
a takım birbirinden kopmadan devam edecek ,,,,,,,,,,,,, a takım içersinde farklı basanlar var burda bahadır bey ve cem ve salih üçlü birbirine yakın olsun ozan ve rıdvan kopabilir bi yerden sonra yalnız bu kopma km lerce olmaması lazım somerin temposunu bilmiyorum ,,,,,,,,polinezde yapılan antreman sonucunda bahadır bey en arkada kalmıştır salih ise turun ortasında antremanı bırakarak akşam serinliğini beklemiştir ,,,,,,,,,,,rıdvan ve ozan en fazla çalışmıştır rıdvan ve ozan birbirlerini yakalayabilir ..ben ne kadar grupça gidin desemde bu olay sahada olmayacak bunuda bilin ,,,,,,,,,,,
çünki burdayazarsın ama sahada aynısı olmaz ,,,, a takımında kopma olabilir kendi arasında fakat bu kopmalar mümkün olduğu kadar haberleşmeli olsun cepler ile haberleşin ,,,,,,,,,,,ben 3 saat durmadan gideceğim benimle basabilecek ve benimle rampayı alabilecek a dan olursa beni yakalasın ama dönüşe geçince patlamasın beni yakalayacağım diye şişmeyin ,,,,,,,,,dönüş çok önemlidir ,,,,,,,,,,,şimdi cem 21 de eve varmış 200 kmlik şile etapta b takım saat 17.00 de turu bitirmiştir benim dönüşte tekerim patlamış bu bana vakit kaybettirmiştir kendi tekerimi onardım ve yola devam ettim ben saat tam 18.00 de evde idim ,,,,,,,,,,,,
evet ,,,,iç erenköyde de rampa çıkışları vardır gümrük düz yoldur akabinde dudullu yolu düz ve dudulluya gelirken alt geçitten sonra rampa vardır ,,buralar süratli alınacak ve dudullu kavşaktan bir an önce şile otobanına alemdağ üzerinden ulaşacağız şile otobanına girdikten sonra 2 km sonra ilk rampa geliyor bu rampaların bazıları 600 metre ile bir km arasında değişmektedir ,,,,,,,,,,,,kömürlük girişini kaçıran bıçkıdereyide kaçırır ,,,,,,,,,,, b takım çok önce varacaktır bıçkıdereye çünki pedalşörlerin daha önceki şile deneyimden biliyorum b takım 15 dakikadan fazla bıçkıderede bekler ise vücud soğur oraya kadar gitmenin anlamı kalmaz bu tur gezi değildir antreman dedik ama antremanın son şekli yani artık hızdır ve zamana karşı kendimizin kendisi ile yarışıdır ,b takımı birbiri ile yarışmıyor herkez burda kendisi ile yarışacak ve limitlerini kontrol etmesini öğrenecek gücüne fazla abanan dönüşte yığılır kalır benden söylemesi....b takım böyle bi hataya düşmedi ama erkan yoruldu şile etabı 3 temmuzda daha zor idi ulupelit rampası 4 km idi son derece dik idi erkan orda yoruldu isede sona doğru topladı ,,,,bu tur 3 temmuzda yaptığımız turdan daha kolaydır ,,,evet bıçkıdere dönüşe dikkat en fazla orda yorulacaksınız a takımı çok dik rampalar o yolda sizi bekliyor ,,,,,b takımı herkez bostancıda olacak a takımdan somer ozan bahadır bostancıda olacak ,,,
cem salih ve rıdvan kesin son durumu söyleyin nerden katılacaksınız ..