Scudo Sports

''sezon başlangıcı ilk antreman bostancı-bıçkıdere-bostancı-4 eylül''

Çavuşum 500'ü bırak ben 50'yi bile çekemem...:)

Ben seni düşünmüştüm, Garipçe ile kıyas yapmadım ama sen bilirsin. Köyler arası tenha noktalar var. İnsanlar başına her türlü şey gelebilir. Elimizden geldiğince iletişim halkasını hatta yıldızı yapalım iyi olur.

Dip Not: Bu son iletimdir daha yazmıyorum!

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Scudo
bıçkıdere turu önceki tur gibimi olacak şile benzinci toplanma yerimi,kömürlük sapağı benzinciden öncemi sonramı kudret abi

@bahtiyar közen

bahtiyar sendemi brutus ,,,,,goggle anadolu yaka harita diye yazarak ilk isteye tıklama yapmaca ve harita ortaya çıkar o haritada kömürlük girişi ömerliden epey sonradır ,şile benzinci ile işimiz yok bahtiyar ,,,,,,,,,,,,,evet bostancıda harita elimde geleceğim orda neler yazıyor göreceksiniz cami adı felan .................kömürlük girişine kadar tahminimce sen ben erkan birlikte oluruz 4 kişi bizden kopar soner ,mehmet hasan ve ogün
bu arada kaskı aldımı erkan ,,,,,,,,,,,,,

@bahtiyar közen

bahtiyar polinez antremanında salih yapamadı dünde ömerliyi göremedi önünde bi cuma var,,,ömerliyi geçemez ise hiç başaramaz ayrıca ömerliden sonra epey yol var kömürlüğe hadi başardı diyelim ne yapacak ta 8 km var bıçkıdereye dönüşte aynı yolu alamayacak belkide,, ben vazgeçtim bıçkıdereden göçbeyli yolunu görünen köy kılavuz istemez polinezde yapamadı ki polinez daha kolaydı ,,,,,,,,,şimdi geçen pazar günü yapılan antremanda bekleme olduğu için arkayı ,,,,bi arkadaşa kramp girdi utkuya haklı çocuk ,,arkadakileri toplama yapacağız diye ,,,ayrıca bende durdum önü çektim bütün tur boyunca,,..benim başıma gelmedi kramp çünki rampa bitiminde durduktan sonra asla tekrar sürate geçilmez o vakit yersin krampı bu teknik ayrıntılardan bi haber olanlar aynen krampı yer,,,,,,,,,ayrıca utkunun yol bisikleti 18 vites e tabi sorun olur rampada ben sürekli uyarma yaptım zorlama diye rampada bide üstüne bekleme yapınca rampada kramp yedi....şimdi salih kesin yapamayacak ve duracak sıcakta ve aynen geri dönecek bura nere olur bilmem kendi menfatine zati dönmesi lazım yoksa hastanelik olur ,,,,,,,,,

@Salih Dinçer

salih artık yazma ,,,ve son emir ,,,,,,,,yorulduğun yerde bırakacaksın ömerliden sonra eve döneceksin ben anlamaz yasak hemşerim ,,,,

Yazmayacağım diyorum ama kendimi tutamıyorum...:)

Başka yerlerde yazdığım gibi Ömerli'yi çok sefer geçtim ve Kömürlük yoluna girdim. Şimdi mesele bunu aşabilmek ki Pazar günü hepimiz göreceğiz. Geçen hafta ise kimseye belirtmediğim durumlar vardı. Zaten bu şeyler söylenmez, bahane edilmez, ertelenmez ama içinde bulunduğumuz ay itibariyle tahmin edilebilirdi ama neyse kimin neyi yapıp yapamadığı çok önemli değildir. Önemli olan denemektir ki bu tıpkı şuna benzer: Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır...

@Salih Dinçer

o ne be:)
yok baba kızma oylama falan yapmayalım:p
hhehehe mafya babası gibi sorarsan böyle tırsarım ben hehee:p

Bazen düşünüyorum da...

Kudret ağabey bana bütün bunları fişeklemek için mi yapıyor. Yoksa kapasitemi görmemiş veya unutmuş olacağından mı böyle davranıyor. Tabi en iyisi kendisine sormalı. Mutlaka aydınlayacaktır...

Ama belirtmeliyim benim kimseyle yarışır gibi tavrım yok ki bugüne kadar yazılanlarda bunu dile getirmiş olmalıyım. Yanlızzzzz Pazar günü yarış olacak inşaallah hiç kusura bakmayınız. Madem B takımına 2 saat + 10 km. fırsat verdiniz. Bakalım ilk A mı yoksa B mi Bıçkıdere'ye ulaşacak...:)

Çavuşum aynı sürede başlasak olmaz mı? Biz sizden önce ulaşırız ya (inşaallah bunu dediğime pişman olmam)...:D

@Salih Dinçer

sevgili salih ben sahada görecem seni ve yapamayacaksın burda herkez şahit ....polinez olayı orda seni bekledik hemde epey sonra telefon ettik ama sen ne dedin sıcak var dedin hadi eyvallah aynı durum pazarda olacak gene bekleyeceksin ömerliyi geçemedin dün ,,,hiç bir sorumluluk kabul etmem başına geleceklerden kendi isteyen kendini sakatlar bu kadar basit ,,,,,zati kendini sakatlamayacak kadar akıllısın, polinezde bu anlaşıldı antremanı yapamamanın nedeni form eksikliğidir ve rampa tecrübenin olmaması pişe pişe öğreneceksin bi kere kafandan sil gezi bisikletçiliği ile performans bisikletçiliği arası yoktur ya performans ya da gezi bisikletçisi olunur ortası bu işin yoktur yada düz yolda git gel yaparsın ,,,,,,,,,,,, ömerliden sonrası yasak sana ,,,,,,,,,,,bu bir emirdir ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

@Rıdvan UĞUR
Hocam ne kızması...:)

Gülücükler yeterli olsa gerek ki mafya babası oylama yapar mı...:D

@Kudret Kurtcebe
Peki çavuşum, haklısın...

@Salih Dinçer

çoktan pişman olacaksın kusura bakma ,,,, önemli olan turu en kısa zamanda bitirmektir ,,

evet a takımı dikkat ,,,,
yarın saat 08.00 de bostancıdan hareket ederek başıbüyükten kayış dağına ordan uğur mumcu ve ordan eşref bitlisten dede başa bulvar yoluna kadar gidip geri döneceğim bu turun amacı pazar günü dönüş yolunu bilmektir evet hazır olan gelsin ,,,

a takımın dikkatine ,,,,,,,,,,,,,,,

polinez 75 km idi.................bu tur 130 km dir ,aradaki farkın ne olduğunu km olarak görün ,,,,,,,,,,,,,,,,, a takımından yorulan geri dönecek tabi güzergah şile otobandan olduğu için kömürlüğe geldikten sonra yorulma olursa geri dönüş size oldukça zor gelecek ...........ömerli rampasını tersden almak 3 km yakın bi mesafedir ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, bu turun zorluklarını yazıp çizdim ,,,,,,,,bence a takımı bu tura katılmasın açıkçası zordur ,,,,,,,,,,bunu sizin iyiliğiniz için söylüyorum çok yorulacak belkide ağrılar çekeceksiniz işe giderken ağrılı ağrılı gitmek istemezsiniz herhalde,,,,,,,, özellikle bahadır bey arkada kalacaksınız bu iş sizin çetin olacak ve bi süre sonra sıcak ile birlikte işkenceye dönecek olay,, polinezi hatırlayın orada ne oldu ordaki olayın çok daha zoru bu pazar olacak ,,,,,,,,,,,,,
rıdvan sende aynı durumdasın ben açıkça söylemek istemezdim ama önce sizi onere ettim ama sonra siz gerçekleri yazdınız evet sizi gaza getirmek istedim güven duygusu vermeye çalıştım ama durum ortada bence rıdvan sende katılma bu tur için antreman yapılması lazım ,,,,,,,,ozan senin biliyorsun handikap kilolar bunlar sana bu turda son derece azap verecek polinezde durma yaptım ama ben burda olayın başından itibaren kopacağım beni bir daha göremeyeceksin ,,,,,aynı şekilde b kopacak bende onları göremeyeceğim ama dönüşte yakalama olayım var,,,
somer hiç ne yaptığını nasıl bi tempo ile bisiklet sürdüğünü bilmiyorum bence sende katılma bu olay için antreman yapma şart 100 artı 30 gibi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
gelelim salihe bence sen hiç katılma çünki girişimlerinin hepsi hüsranla sonuçlandı polinezde öyle oldu dün ömerliyi göremedin bu pazar ömerli sonrasından sonra epey yol var ve rampa kömürlüğü gene göremeyeceksin bence sende katılma bura için çok antreman gerekir ,,,,,,,,,,,,,,

evettttttttttttttttttttttt
cemo nerde resimler ,,,,,saat 21.00 de evde olmuşsun demeki bayağı yoruldun bu topiğe çok mesaj atıyordun şimdi ise bi tane attın oda aşağıda ,,ne oldu bu resimlere .....çok mu zor resim koymak buraya senin gidip gitmediğini nerden bileceğiz.....................

@Cem Şentin

evet cemo resimler nerde,,,

hatalar ve gerçekler,,,

1- dişli lastik en büyük hata ,,,,,,,,,o kadar burda yazıp söyledim sakalımız yokki dinletelim ,,,,,,,,
2- pazar günki etap kadar diyorsun cem bizimki 130 km sen diyorsun 112 km hangisi yorucu karar ver,,,,,,,,,,

evet genede senin en iyi rekorun bu tebrikler ,,,en azından başardın 07.25-21.00 arası epey bi vakit almış gördüğün gibi ,,,,,,,,,,,,uzun mesafeyi en kısa zamanlarda alman için aynı rotayı 112 km yi defalar ve 1000 lerce kez gideceksin ekipmanların tam olacak yılmadan çalışacaksın 1 sene sonra bomba gibi olursun ,,,,

@Kudret Kurtcebe

Resimleri bilgisayarıma aktarıp, çekiliş saatine göre sıraladıktan sonra internete yükleyip, konuya ekleyerek paylaşacağım. Bu arada hala bütçeme uygun, kaliteli ve yağmurda kaydırmayan bir yol lastiği tavsiyesi vermedin. Hemen ver ki onu edinip taktırayım.

@Kudret Kurtcebe

Bana Paşaköy sapağından katılmak daha uygun gibi. Ayrıca Pazar günü yine poyraz esmeye başlayacak. Bu nedenle sıcaklık açısından rahatlasak ta Kömürlük sapağına kadar bizi zorlayabilir. Bu arada Kudret Abi hala bana kaliteli, hesaplı ve yağmurda kaydırmayan bir yol lastiği tavsiyesi vermedi. Bugün versin ki yarın edinebileyim. Ayrıca Kömürlük sapağından indikten sonra sırasıyla geçeceğiniz Kömürlük, Kervansaray, Artvinler Mahallesi ve Bıçkıdere'ye yokuş çıkarak gidecek, inerek ayrılacaksınız. Beni en çok adına yakışır biçimde Bıçkıdere'ye giriş zorladı.

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Tamam Kudret abi
beni biliyosun
sen ne dersen o
katılma diyosan vardır bir bildiğin
sen katıl diyene kadar hiç bi tura katılmam sadece senin katıl dediğin turlara katılırım ve kalan zamanda da kendi kendime çalışırım

yalnızca yarın seninde geleceğin antrenmana geleyim. orda ki performansıma bir bakayım. hala yapamayacak gibi görünüyorsam katılmam bu tura. hem sende bir yorum yaparsın yarınki performansıma göre. çok bişey değişeceğini sanmıyorum ama genede bir denemekte fayda var.

Hme senin sözünü dinlemeyeceğiz de kimin sözünü dinleyeceğiz dimi:)

yarın bence hepimizi sen bir gözle.
ona göre kim katılabilir kim katılamaz ayrımınıda sen yap.
ondan sonrası kişilerin kendi bileceği iş. isteyen katılır isteyen katılmaz.
:kudretabiombudsmanolsun:):

• Beğen
@Kudret KurtcebeYarın ki tura geliyorum Kudret Abi, pazar günü Bıçkıdere'yide yapıcam kararlıyım,polonez in 2 katı zorsa bende kendime 2 kat acımasız davranır, rampların hepsini yavaş yavaş bir bir deviririm :) Ha diyorsan ki gelmeni istemiyorum eyvallah derim fakat yapamayacağımı düşündüğün için gelme diyorsan Pazar günü buluşma yerindeyim abicim :)

@Cem Şentin

cem çekiliş saati ne demek ,,,,,,hangi konuya ekleyeceksin ,,,,,,,,,,
senin bütçeni aşan bi rakam vereyim 150 ytl zenith maxxis yol tekeri en iyisi ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti cemo anladınmı ,,,

Geri