acaba 15-18 yaş aralığındamı var bisikletine sevgilisi gibi davranmakbisikletimi hiç öpmek istemedim şahsen,
sen hiç forum pekte ıssız acaba bugün 30 ağustosmu die takvime baktınmı?
Rüyamda sürdüğüm arabayı aramadım dışarda ama rüyamda arabamızı sürüyordum ve rüyamdan uyandığımda gerçekten de rüyanın etkisiyle arbayı kaçırmıştım. Tek sorun araba sürmeyi bilmemem.
Siz hiç ayaklı pompayla karpuz şişirip patlattınız mı? gerçektir.
Pompayla hayır..Torpille evet Söz Torpilden açılmışken...
Sen hiç Kertankele avında yakaladığın kertankeleler üzerinde patlıyıcıları tek (9 yaşımdaydım )tek denedin mi? Toril+Kertankele Füze+Kertankele Kızkaçıran+Kertankele ????
Ewt 30 una anlam yükledim...Çünkü yarin dogum günüm Ben cuma saniyordum mesajlari okuyunca gördüm ki yarinmis
sen hıç kımlık numarını sıfrelemeyı denedın mı ======>hayir hiç aklima gelmedi
Sen hiç yasgününü özgürce tekbasina yasadin mi ?
eveeet.daha güzel oluyo
sen hiç açtığın bi konunun yavaş yavaş unutulmaya başlanıp,güncellenmesi gerektigini düşündün mü? (bu resim hangi filme ait falan mesela)
Raslantiya bakarmisinsordugum soruuuuu
Sen hiç yasgününü özgürce tekbasina yasadin mi ?
Ve cvp özgürden geldiiii Meger soruda cevap varmis
Evt ama billet abartti önemli olan bilinmeyeni sormak degil bilince mutlu oluslarini segretmekti.E sürekli zor film baydi sanirim ondan kolay sorup canlandirabiliriz?
Korkma sorum yüzünden kimse seni cani sanmıcakpeki böceklerin yaralı olduğunu nasıl anlıyosun:?? ben hiç yaralı böcek görmedim ayrıcada diğer soruya istinaden(tuninger-haa) insan dışında habire bisiklet ders vb. kavramlara aşık olma meraknı merak ettim
hayır ama 2 sene önce 32 yaşında dul geometricimiz bana aşık olmuştu sınıfta baya muhabbetı olmustu
sen hiç ogretmenıne asık oldugun zaman,acaba ne dusunuyor dedın mı?