Scudo Sports

Sen hiç.....?

ooo olmamı yaww hatta kışındı üşümesin die yatağıma sokacaktım nerdese :D:D:D:D

sen hiç bisikletin jantlarına damlayan yağı temizleyeyim derken tüm janta bulaştırdınmı

Scudo
acaba 15-18 yaş aralığındamı var bisikletine sevgilisi gibi davranmak:)bisikletimi hiç öpmek istemedim şahsen,
sen hiç forum pekte ıssız acaba bugün 30 ağustosmu die takvime baktınmı?

@hu_handan

sanırım sız bakmadınız bugun 30 degıl yrn 30 :D

sen hıc dogum gunum ne zaman diye takvıme baktın mı :D:D:D

bir de sız sevgılınızı yıkadıktan sonra opmek mı ıstıyorsunuz yani :D

Hayır takvime hiç bakmadım hatta son 5 senedirde sürekli doğum günümü kaçırıyorum :) Banklar önce kutlama mesajı atıyorlar sonrada bir kaç eş dost :)

Sen hiç Rüyanda kullandığın spor arababı sabah kalkar kalmak camdan aradın mı? Bulamayınca dehşete düştün mü 1-2 dk :)

@hu_handan

haklısın ama kalbınde bır ınsan degılde boyle cansızlar varken boyle oluyo:)

30 un bı ozellıgı mı var kı sızın ıcın :)

bir de konuyu unutmayalım
sen hıc ayın 30una bı anlam yukledın mı :)

Rüyamda sürdüğüm arabayı aramadım dışarda ama rüyamda arabamızı sürüyordum ve rüyamdan uyandığımda gerçekten de rüyanın etkisiyle arbayı kaçırmıştım. Tek sorun araba sürmeyi bilmemem.

Siz hiç ayaklı pompayla karpuz şişirip patlattınız mı? gerçektir.

Pompayla hayır..Torpille evet :) Söz Torpilden açılmışken...

Sen hiç Kertankele avında yakaladığın kertankeleler üzerinde patlıyıcıları tek (9 yaşımdaydım :) )tek denedin mi? Toril+Kertankele Füze+Kertankele Kızkaçıran+Kertankele ????

@jimi1984

kesinlikle hayır
sen hiç canimiydim ben diye düşündünmü:):)?

@hu_handan

soruyu ustume alınmıyorum ama hyr :D

sen hıç kımlık numarını sıfrelemeyı denedın mı:D :rolleyes:

@tuninger_haa

Ewt 30 una anlam yükledim...Çünkü yarin dogum günüm :D Ben cuma saniyordum mesajlari okuyunca gördüm ki yarinmis:)
sen hıç kımlık numarını sıfrelemeyı denedın mı ======>hayir hiç aklima gelmedi :)
Sen hiç yasgününü özgürce tekbasina yasadin mi ?

@xcangel

eveeet.daha güzel oluyo:)
sen hiç açtığın bi konunun yavaş yavaş unutulmaya başlanıp,güncellenmesi gerektigini düşündün mü? (bu resim hangi filme ait falan mesela:D)

ewet genelde genelde boyle oluyo :D
sen hiç eskıyen konun ıcın bır mudehalede bulundun mu :D

Raslantiya bakarmisinsordugum soruuuuu
Sen hiç yasgününü özgürce tekbasina yasadin mi ?
Ve cvp özgürden geldiiii ;) Meger soruda cevap varmis :D
Evt ama billet abartti önemli olan bilinmeyeni sormak degil bilince mutlu oluslarini segretmekti.E sürekli zor film baydi sanirim ondan kolay sorup canlandirabiliriz?

Sen hiç kolay film hatirliyormusun?

@tuninger_haa

eskiyen konuya niye müdahale edilmesi gerekiyoki,hiç bulunmadım bulunma gerekliliğinide düşünmedim

sen hiç forum sayesinde psikolojik gözlemler yapıyor olduğunu düşündünmü?

@hu_handan

yooo :D
yapıyor olsasn bıle ne anlayabılırımkı :D
sen hıc bır derse asık oldun mu(geo mesela:D )

@hu_handan

Çocuktum bee :)
Şimdi yaralı böcekleri bile kurtarıyorum :)
Sinek bile öldürmem :) Kanatlarından tutar balkondan kıçına tekme atarım ama öldürmem :)

@jimi1984

Korkma sorum yüzünden kimse seni cani sanmıcak:)peki böceklerin yaralı olduğunu nasıl anlıyosun:?? ben hiç yaralı böcek görmedim ayrıcada diğer soruya istinaden(tuninger-haa) insan dışında habire bisiklet ders vb. kavramlara aşık olma meraknı merak ettim:):):)

Sen hiç yaralı böcek gördün mü?

@tuninger_haa

felsefeye ve biyolojiye aşık olmuştum :D

sen hiç öğretmenine aşık oldunmu ? :D

@EMREEDE

hayır ama 2 sene önce 32 yaşında dul geometricimiz bana aşık olmuştu :D sınıfta baya muhabbetı olmustu:D:D
sen hiç ogretmenıne asık oldugun zaman,acaba ne dusunuyor dedın mı?

hayır. çünkü öğretmenlerime aşık olmuyordum.

peki sen hiç fen derslerinden kaçmak için rehberlik hocasından randevu alır ve bu randevuyu her hafta fen dersine denk getirir miydin?:D:D:D

Geri