Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Scudo
@qq5151Bu saydiklarin arasında carraro 227 yi alirdim ben. Fazlada uzatma carraro hala zam gormemis deniyor, zam gormeden isi bitir bence.

@Trd58 Giant Escape RX3'ü tercih ederdim.

@qq5151 Seçenekler arasında carraro sportive 227'i tercih ederdim.

• Beğen
Tepkiler: Trd58
@qq5151
Sedona 410 hiç dusunme

@dusumsel

Iyi gunlerde kullanin, iyi tercih yaptiniz.

@mariokaldatoHocam artik sedona 410 dedik mi dusunmek lazim. n11 deki fiyatlari sirasiyla 1600, 2000, 2330. Inanilmaz zam gormus. Bu bisiklet 1475 taksit, 1300 nakitti.. Simdi bir bakayim dedim sastim kaldim.

@uussff alet is yapar o onemli

kadro boyunu bir türlü seçemedim. internette türlü türlü tablolar var ama toplamda iki farklı değer alıyorum. ikisi arasında seçimi bir türlü yapamadım ve son çare olarak gidip bir bisikletçide deneme yapmadan önce burada sorayım dedim.

boy 178 cm, bacak boyu 78-79 cm. kadro boyu 46cm mi 51 cm mi olmalı. kullanacağım bisiklet şehir bisikleti, mosso legarda 1821. kadro boyu konusunda yardımcı olur musunuz?

@aslan7

Boyum 174, ic bacak boyum 78.5, mosso legardada bana 46 oluyor.

selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum kırklı yaşlardayım,yıllar yıllar sonra bisiklet duygularım kabardı, bi bisiklet almak istiyorum arada Silivri taraflarınada gideceğim hangi şehir bisikletini neden niçin tavsiye ederseniz limitin kadar diye sorarsanız iki bin lira civari,bisikletine göre biraz daha çıkılabilir şimdiden tşk ler hayırlı kazasız belasız pedallar

@sekodt

cevaplarınız için çook teşekkürler, Bu forum çok yardımcı oldu :kötü:

@sekodtKilitlenebilir masa sart dediginiz icin salcano city sport 20 hd. Baslangic seviye bisiklette olabilecek en iyi masa. Bunun disinda bisiklet alacaksaniz duz masa bakin bence.

Buldugum en uygun linkte bu, malesef cok zam gormus

(link)

• Beğen
Tepkiler: sekodt
@İrem95 bütçen düşükse yeğenlerime geçen hafta aldığım Bianchi Violette ve Bianchi Carmen modellerini de tavsiye ederim.

carraro sportive bence tartışılmaz en iyisi :krnz:

@uussff
Yorum için teşekkürler.
Carraro Sportive 227 aldım.

@sekodtIstediginiz kriterlere cok uygun bir secim yapmisiniz. Butce 1500 demeseniz bende bu bisikleti onerirdim. Ne kadara aldiniz acaba?

Herkese merhaba
Arkadaşlar şehir içinde kullanabileceğim (konforlu olması önceliğim) bir bisiklet arıyorum.maksimum 4,000 tl ye kadar bütçem var.
boy:190
bacak boyu:90
şimdiden teşekkürler

arkadaşlar merhaba, biliyorum sezon geçti ama bazı sebeplerden ötürü vaktinde alamamıştım, şu sıralarsa bisikleti alayım diyorum artık..
boyum 179 cm , kilom 75 kg ve bütçem max 1250 lira..

kron tx 100 veya tx 150 mi alsam, yoksa mosso legarda 1821 mi alsam diye kararsızım, tabii bu modeller benim araştırdıklarım.. başka önerilere de açığım.. alacağım bisiklet şehir bisikleti olacak ve beni üzmeyecek, f/p modeli diyebileceğimiz bir model olmalı.. mosso 1821 olursa mdm mi msm mi olmalı?

bir de decathlonda satılan şu model var ama sitesinde hiç yorum girilmemiş:

(link)

kısacası, desteğinize ihtiyacım var :)

@MrmarisSedona 330 340, carraro 227 230 ve merida crossway serilerini bir inceleyin.

Geri