Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

tesekkurler ılgınız ıcın ama sankı aradıgım istediğim modeller değil(ya da anlamadıgımdan bana oyle gelıo:D ) daha dik oturuşlu birşeyler bakıorum aslında, bunda eğilecekmısım gıbı hıssedıyorum? scott sub comfort lar ılgılmı cektı aradıgım rahatlıgı verıcekmıs gıbı hıssedıyorum bı bılgınız var ıse paylasırsanız sevınırım ıyı gunler ılgınız ıcınde tekrar tesekkurler

Scudo
@MrmarisDediginiz dogru hafif one egileceksiniz, ben konfor diyince amortisor istediginizi dusunmustum. Sizin baktiginiz bisiklet bambaska :)

sizin bu bambaska cumlenızı olumlu alıyorum ve galıba alıcam :D tek sıkıntım M boy bulabılıyorum sadece oda 48 cm sıkıntı yasarmıyım ?

@MrmarisTabiki olumlu :) boyunuz uzun, boyunuza uyumlu bir bisiklet olmasi cok önemli. O tarz bir bisiklete hic binmedigim icin, bir oranti yada yorum yapip sizi yaniltmak istemem.

tesekkur ederım bu konuda bılgısı olan bırı varsa ve tecrubesını paylasırsa sevınırım.ıkı bısıklet satıcısıyla konustum bırı abı ben 40 yıllık bısıkletcıyım M beden sana olmaz ama sen bılırsın dedı :D bır dıgerıde abı kıyafet gıbı dusun dedı L beden gıyıyorsundur M beden bazen olur ama S hıc olmaz dedı ama bu ısın de standardı sana L urunu tavsıye edıyor dedi. 5/10 dk lık suruslerde bı sıkıntı hıssetmezsın ama 1 saatlık bır suruste degısık agrılar hıssedersın dedı:D (ne demek ıstedıgını anlamadım:D :) kafam hepten karıstı urunun M boyunu denedım aha tamam oldu dedım ıkı dakıkda kendımden suphe eder konuma dustum ya olmazsa dıye :D lutfen yardımmm

merhaba,

işe ya da yakın çevrelere gitmek üzere bisiklet bakıyorum. öncelikle, İstanbul'da yaşadığım için ve işe gideceğim için çamurluk ve seleli bir şey istiyorum. mesafe yaklaşık 4 km ve çok dik yollar değil. hatta bir kısmı trafiğe kapalı olan ümraniye çarşısı.

onun dışında 1500'e kadar bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. öneriniz ne olur?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@anonymousilver

Seninle aynı durumdaydım hemen hemen,denemen şart öncelikle bunu söyleyebilirim onun dışında bisiklet konusunda akıl verecek durumda değilim ama ben aradığım bisikleti erdoğanlar bisiklet de buldum ay sonuna kadar karta 15 havaleyede %23 indirim yapıyorlar bakmanı öneririm(reklam değil amacım öyle oldu sanki [emoji3]) butcenın üstündeki bir bisikleti alabilirsin belki.benim almak istediğim bisiklete 4 bin nakit istiyorlardı burdan 2300 aldım[emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: anonymousilver
Bu ilk mesajım :) burada yazılanları okuya okuya inceleye inceleye carraro sportive 225 almış bulundum 1 saat önce 2.000 liraya alabildim inşallah kazasız belasız süreriz. Şimdi bu başlıktan ayrılıp sürüş bilgileri başlıklarına doğru yol almanın vakti geldi. Bilgilerini burada paylaşan herkese teşekkürler.

merhaba,

işe ya da yakın çevrelere gitmek üzere bisiklet bakıyorum. öncelikle, İstanbul'da yaşadığım için ve işe gideceğim için çamurluk ve seleli bir şey istiyorum. mesafe yaklaşık 4 km ve çok dik yollar değil. hatta bir kısmı trafiğe kapalı olan ümraniye çarşısı.

onun dışında 1500'e kadar bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. öneriniz ne olur?

@anonymousilverHibrit bisiklet kategorisine yogunlasmanizi tavsiye ediyorum, eğer yollar güzel derseniz düz masalı fitness bisiklet de önerebilirim. Amortisör isteyip istemediginize kendiniz düşünüp taşınıp karar vermek durumundasınız. Özellikle istediğiniz başka özellik yoksa amortisör durumunu da belirttikten sonra öneri sunabilirim. (çamurluk hibrit segmentteki bisikletlerin neredeyse hepsine uyumludur)

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@BugAdam
teşekkür ederim öncelikle.

amortisör istemiyorum. hafif olması daha iyi olur. yollarda hafif yokuşlar var genel olarak. zorlayıcı bir yokuş yok. biliyorsanız rotayı bulgurludan ümraniye'ye gideceğim.

@anonymousilver
Sedona 410
Sedona istanbul
Carraro 330
Mosso.legarda
Bütçene göre bunlardan birine bakarsın sevgili kardeşim

@mariokaldato

Açıkçası 1.500'e kadar düşünüyorum. sanırım kurlardan dolayı hepsi 2.000'in üzerine çıkmış.

daha uygun fiyatlı gözüken iki ürün var:
(link)
bir de daha önce bahsettiğim bianchi strada.

bunlar için yanına bile yaklaşma der misiniz?

• Beğen
@anonymousilver

Raşit hocamın yazdıkları nokta atışı modeller. Ama fiyatları yüksek bulduysan Örneğin carraro için 330 değil de 324 modeline bakabilirsin. Veya ikinci el az kullanılmış sağlam bisikletler de var. Attığın bisikletler ise biraz amca bisikleti tarzı sana çok uygun olduğu söylenemez. Belirtilen modellerden pişman olmazsın.

• Beğen
@anonymousilver
Mosso legardo 321 msm v al

Selamlar,
Bu konuyu baştan itibaren okudum arkadaşlar; bisiklet seçiminde yardımınızı rica ediyorum;
Bütçem 2.000 TL ye kadar, yazılanlardan ve arştırmalarımdan çıkan ihtimaller; ön amortisör şart değil, V fren de alabilirim...

- Sedona 410 - 2018 modeli eskisi kadar iyi değil gibi yorumlar tereddüt ettirdi
- Mosso Legarda - 1827 yada 1824 serisinden biri olabilir ?
- Salcano City Wind 40
- Kross Evado 3.0 yada 2.0 (erdoğanlar bisiklet te indirim var %23)
- Carraro Sportive 324

Teşekkürler...

@haciabeSu listede yine en basta sedona gelir,sonrada carraro sportive 324. Salcano su an fiyat guncelliyor. Bulursanız oda bir secenek.
Kross hakkinda fikrim yok.
Amortisorden dolayi 1824 ve 1827 almayin.

Geri