Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Scudo
Merhabalar...Sipariş aşamasında olduğum için kadro boyu hakkında bilgi almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

MOSSO LEGARDA 1821 MSM H modeline almaya karar verdim. Kadro boyu olarak hangisini almalıyım? 41-46-51-56 seçenekleri mevcut. S-M-L-XL modellemesinden yola çıkarak sanki 46 gibi duruyor :) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Boyum:1.72
Bacak boyu: 78
kilo 63

Oooo şu kenarda durayımda yeni yeni güzel tavsiyeler gelmiş akşam hepsine bakayım ^^

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@hkonyaliDediginiz gibi 46 size uygundur.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: hkonyali
Tavsiye isteyenlerin bütçesine uygun şehir/tur bisikleti Sedona 410 tavsiye ediyorum halen ikinci bisikletim olarak durmakta, satmaya kıyamadığım bisikletim hem hafifliği hem sorunsuz oluşuyla harika.

Bende giant escape 2 2018 model bisikletimi satıyorum markette ilanlarım kısmından ulaşabilirsiniz iyi forumlar

Merhabalar, yeni konu açmak yerine buradan sormayı tercih ediyorum; tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
  • 1500 TL'ye kadar, %80 şehir içinde asfaltta %20 taş toprak yolda kullanmak amacı ile, akşamları 1-2 saat ve pazar günleri kullanmak için sıfır bisiklet almayı düşünüyorum. Sokaklar malum delik deşik olduğu için yol bisikleti tercih etmiyorum.
  • Bisiklet konusunda tecrübeli değilim. Arada denk gelirse bisikletli eş dost yarım saat - 1 saat kullanıyorum o kadar. Şimdi ise spor amaçlı olarak bisiklet almak istiyorum.
  • Öncelikle doğru ölçüyü belirlemek gerek. Boyum:188 Kilo:100 Bacak İç Uzunluğu:85... Sanırım bu konuda bilgi kirliliği mevcut. Ya da ben çözemedim. (link) (link) (link) Bunların hangisi doğru. Şehir bisikleti seçerken yol bisikleti değerlerine mi bakacaz yoksa mtb değerlerine mi? Sizce bana uygun Kadro ölçüsü ne?
  • Amortisörlü & kilitli Maşa tercihim. (yollar her zaman kaymak gibi olmadığı için)
  • 28 İnç Jant daha uygun diye düşünüyorum.
  • V fren & Hidrolik Disk fren arasında seçim yapamadım. Okuduğum kadarı ile benim için HD fren çok şart değil ama daha konforlu olduğu için olsa iyi olur diyorum. V fren daha ekonomik ve bakımı da kolay. Karar veremedim.
  • Vites konusunda çok bilgim yok. Birisi yazmış şu şekilde bir sıralama: [ Shimano vites sırası: tourney<altus<acera<alivio<deore ] bu doğrultuda bakıyorum artık bütçeye göre tabi.
  • bu başlık altında okuduğum kadarı ile alternatif modeller : Mosso Legarda 1824 - Kron tx300 - Kron tx450 - carraro sportive 223 - salcano city sport 20 hd -
Marka model önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Merhaba öncelikle 1 hafta önce ufak bir kaza geçirdim ön hidrolik fren kablosu ezilerek parçalandı ve yağ boşalttı kazadan sonra sultanbeylide yaşayanınız vardır belki bisikletle alakası olmayan bir semt ne tamircisi bulunur nede satıcısı nadir yani bisikletçi buldum ve adam 250 tl dedi yani baya kazık aranızda SMBH59 kodlu hidrolik kablosu satan varsa sevinirim arka frenle olacak iş değil heleki bu yağmurlu mevsimde sürekli bisiklet kullanan birisi olduğum için bana büyük sorun oldu onun için eğer parça satan abilerim arkadaşlarım varsa haberdar olmak isterim

Dosyalar

• IMG-20180908-WA0000.jpeg
    IMG-20180908-WA0000.jpeg
    104,9 KB · Okunma: 16
BR-M315 ya da M365 gibi bir ön fren seti almak daha mantıklı gibi, kablo+kaliper+fren kolu 100TL hem de yurtiçinde.

@hkonyali

Piyasada kendime uygun kadro boyunda bulamadım...Buna eşdeğer önerebileceğiniz marka varsa yazabilir misiniz? 1000-1300 arası bu özelliklere yakın olabilir? Şimdiden teşekkür ederim...

@hkonyaliInternetten almayi dusundunuz mu? N11 de ilk karsima cikan ilana tikladigimda aradiginiz boy stokta.

selamunaleyküm...benimde tavsiyelerinize ihtiyacım var,doktorumun tavsiyesi ile bisiklet almaya karar verdim , 1000 tl civarında şehir bisikleti tavsiyelerinizi bekliyorum.
boy:180
bacak iç uzunluğu:77
kadro olarak kaç cm almalıyım?
teşekkürler

Arkadaşlar merhaba bende bir bisiklet almak istiyorum ve cyc almaya karar verdim ama size bir sorum olacak bu özel kadro imal eden firmalar var bunlar hakkında pek bir bilgim yok acaba bu bisikletlerin yapım maliyetleri ne kadar bilen varmıdır birde titanyum kadrodan bahstmiyorum alüminyum kadro ve karbon maşa düşünüyorum yani bu 5-6 bin TL lik kadrolardan bahsetmiyorum

Merhaba ben 15 yaşındayım ve ileride bu işi profosyenel olarak yapmak istiyorum ve en fazla 60-70 km yol yapıyorum bisiklet le benim için uygun bir bisiklet öneriniz var mı bütçem 1000tl

2000 TL bütçe var. Hızlı konforlu ve kaliteli bir bisiklet istiyorum çok fazla marka ve çok fazla bilgi kirliği var yardımcı olursanız sevinirim.
bianchi tourıng 727
kron tx 500
mosso legardo 1827
carraro sportive 227 arasında kaldım daha iyisi yada hangisini almalıyım

teşekkür ederim tavsiye ettiğin Mosso legarda 1821 mdm v modelini aldım gayet rahat ve konforlu
alacak arkadaşlar ilerleyen zamanlarda performansına bakıp daha geniş bir geri dönüş yaparım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri