Scudo Sports

Sedona 741 hakkında

@barış harmancı

iyi günler barış bey ben bu sedona 741 in 2011 modeli ile ilgileniyorum.size ulaşacağım bir msn adresi verebilirseniz daha bir kaç sorum olacaktı?

Scudo
@Baran ÖZKAN

781 ve 751in kadroları farklı. 751,741 ve 721 aynıdır. 761 daha farklı, 781 761e benzer ama gizli kaynak kullanılmış.

@başar akten

14 kiloya varan dedikodular gerçek değilmiş demekki, yarın elime geçecek deli oldum 14 kilo falan duyunca. Disk fren ve acera setle 13 kılo ediosa yaşadık. bı 200 300 dolar harcadıgımda 11.5, 12 ye düşecek.

@Taner Erinmez

2010 modeli 14 kg idi, doğrudur. 2011 modeli için bilgim yok. Fakat hafifletmek isterseniz, sadece maşayı değiştirerek - mesela epicon- 1kg kadar hafifletmek mümkün. Ayrıca yapı olarak ta geliştirmeye uygun bir kadro. Ben değişiklikler yaptım. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=78684

Şahsen ben menunum.

Hakkınızda hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Taner Erinmez
kardeşler bana da gelicek inşallah da bu bisikletin kurulumu için neler lazım nolur bilen biri yazsın :)) ön teker diskli nasıl takılır felan direksiyon nasıl düzeltilir ?

Merhaba Arkadaşlar,
Uzun araştırmaların ardından 1 hafta önce bisikletime kavuştum, Sedona 741. Bugünde birşey farkettim ve çok mutlu oldum :D 741ime 751 jant setini takmışlar. Sitesinde yazan Alex Rimms dc19 yerine dp20(751 jant seti) takılmış. Sürerken allah allah bu dc 19 değilmi üstünde neden böyle yazıyor demiştim fotoğraflara da baktım cidden dp20 takmışlar :D

Sonuçta bisikletçi bunu kutu halinde alıyor ve birleştirip bana veriyor, yanlışlık yapmış olamaz. Yanlışlık olduysa ya Sedona yaptı yada ellerinde dc19 kalmadı ve dp20 veriyorlar.

yeni 741'i olan arkadaşlar bir bakıp bilgi verebilirler mi?? Sadece bendemi böyle :)

@Anıl İZCİ

olması gereken setten bir üst segment..avantaj tabi:)

@Fatih Çaçoron

Hepsinde yok, dc19lar ellerinde kalmamış, oyüzden elde olan en yakın özellikteki donanımı kullanmışlar. Yoksa neden katalogda verdiği fiyata ve verdiği donanıma bir upgrade yapıp fiyatı değiştirmesin..

Geri