Scudo Sports

Sedona 741 hakkında

Scudo
2011 Sedona 741 18' kullanıcısıyım.Aynı durum bende de var. Boyum 1.82, bisiklet üzerinde sanki fazla eğiliyorum gibi geliyor..Gidonu yükseltebilirmiyiz? sorusunu aldığım yere sordum onlarda gidonu değiştirmen gerek dediler..Ancak ben değişiklik yapmaktan yana değilim.

Bence konu bizim sürüş stilimizle alakalı olabilir.. Gerektiği kadar esnek miyiz? Duruşlarımız doğru mu? gidi soruları sorup bisikleti kendime değilde kendimi bisiklete uydurmak daha mantıklı geldi..

1.83 boyum var gidonu daha çok eğmek için gidon boğazını ters çevirdim :) seleyıde gerekli yukseklıkte kullanıyorum :)

Bilgi verir misiniz?

merhabalar,

2011 model sedona 741'im var.2013 modellerde maşa RST blaze RL marka, 2011'de de aynı maşa mı var acaba? ve bu maşalar kaç mm.hiçbiryerde kaç mm olduğuna dair bilgi bulamıyorum.

Teşekkürler.

Selamlar , Sedona firması son 2 yıldır RST Firması ile anlaşmalı olup yeni ürünlerinde RST Marka kullanmakta. Sizde olan ürün SR SUNTOUR XCM 100MM Çalışma mesafeli kilitli maşa'dır .

teşekkürler.

maşa değiştiricemde özellikleri lazımdı mevcut olanın, bulurum bundan sonrasını.:)

• Beğen
Tepkiler: kubilay tüney
Mtbde durum böyle anlaşılan. Şehir bisikletine geçmek lazım bu sorunu çözmek için :asik:

konuyu hortlatmış olucam ama açı ayarlı gidon boğazı gidonu aşağı yukarı hareket ettirmeyemi yarıyor ?

@corokodeus evet. örnek olarak salcano city sport serisinde var. (link)

http://s12.postimg.org/i79ncnrjg/DSCF2701.jpg

derece ayarı var üstünde.

arkadaşlar ikinci elden bu model bir bisiklet alacağım. bu modeli kullanan var mı?
kısaca
hidrolik disk
acera vites
gidondan kilit maşa
27 vites

1100 liraya alacağım. nette bu modelle ilgili bişey bulamadım.

Geri