Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@condition
Tesekkurler, hamsilos koyunda kamp planliyoruz fotograflari paylasicam ins :)

Scudo
@Cesmeonu
Kazasız, keyifli bir tur olmasını dilerim. Yolunuz açık olsun...

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
@Cesmeonu kesinlikle gitmeniz gereken biryer hamsilos ince burun bir sinoplu olarak tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
@spe07
Merhaba, ne kadar guzel oldugunu biliyorum daha once iki kez sinop a gittim, fakat bisikletle ilk sehirlerarasi turumuz olacak, cadir mat vs bakalim aksilik cikmaz ins kismetse sali aksami ordayiz :)

Bu 410 fenomen oldu resmen ya, bana da aldiracaksiniz sonunda bi 410

@Kuzey Ege
Müdür sen almazsan üzülürüm gerçekten [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: mahmut al.
@Asusmune
Boyle sikistirmayin yahu, az bi sakin olun.
Mavi :D

@erkantuc
Valla senin gibi efendi bir arkadas icin alirim, bu arada ciddi ciddi senin sedona'nin casusu oldugunu dusunmeye basladim :)

@Asusmune nin bisikletini deneme şansını buldum, bende de SSE var. ikisini karşılaştırdığımda fiyat iki katı ama performansta kesinlikle 2 katı fark yok.. Bu fiyata alınabilecek daha iyi bir bisiklet bilmiyorum. muhtemelen daha iyisini almak için 500-600 cepten çıkarmak lazım. Kesinlikle fiyat/performans canavarı.

@Kuzey Ege
[emoji23][emoji23] yok yahu beceremeyiz biz öyle şeyleri

@erkantuc
:D sana resmen "al su parayi, su bisikleti de al, bi tur yap, fotograf cek, sonra git su forumu bi karistir" demisler. Merak ediyorum toplantilarinizi washingtonda mi yoksa londra paris gibi avrupa baskentlerinde mi yapiyorsunuz? :D

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
@Kuzey Ege
Çaktırma [emoji6] Birgün alırım seni beraber gideri[emoji12]

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Cesmeonu
Kazasız, keyifli bir tur olmasını dilerim. Yolunuz açık olsun...
@özlemalikaan
Çok teşekkürler. İnşallah yeni 410'nla bisiklet şehri Konya'yı turlamak nasip olur.

• Beğen
Tepkiler: özlemalikaan
@mhd Teşekkürler abi hakikaten bisiklet şehri o açıdan sevdim

@nepantes takılıyor arkadaşım

@Emir O. elciklerin nesi var bence harika.

park ayağı orijinalde var izmir seda bisikletten aldım.

Sedona 410 bisikleti severek kullanıyorum ama elcikler ve özellikle de sele çok kötü.Beni öldürdü.İyi bir sele şart.Aşağıda linklerini verdiğim selelerden kullanan ve memnun kalan var mı?Veya ucuz yollu iyi bir sele öneriniz de varsa kabulümdür.
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: olguakbayrak
@aradox
Ben Dahon da (link)FLX Man Gel kullanıyorum. Gayet memnunum. Sizin almak istediğiniz Sportourer benim kullandığım seleye çok benzer bir ürün. Tespit ettiğiniz diğer üç ürün konforlu fakat ağırlar. Ağırlık sizin için problem değilse olabilir.

410 için örümcek şeklinde olan sele almayı düşünüyorum. Değişik renkleri mevcut ve çok hafif. Bu sele hakkında bilgisi olan arkadaş bizi bilgilendirirse memnun olurum.
(link)

• Beğen
Tepkiler: aradox
Geri