Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@condition Şekli aynı ama benim takıntılı tarafım var. İlanlarda zikredilen ürün neden Marka ibaresi yok. Biz bu paraları marka oldukları için ödemiyormuyuz.
Bu beni rahatsız etti. Satıcı pedalları takarken bu pedallar 60 tl derken iyiydi bende şimdi sorgulamaya başladım neden marka ibaresi yok? Muhakkak doğru bir cevap vardır.

Scudo
@Asusmune davanizda haklisiniz ama kendinize sikinti yaratiyorsunuz basin pedala gitsin takilmayin kendinizi yipratmayin

• Beğen
Tepkiler: dukemmukem
@Asusmune

Yarın Aslı Bisikleti arayıp bilgi alın bence. Çünkü en gerçek bilgiyi verebilecek kuruluş orası. Bir yanlışlık varsa (bayiler tarafından yapılan) hakkımızı arayabiliriz, yok kutu içeriği bu şekildeyse neden vaad edilen pedalın kutuya konmadığını ya da kataloğa neden bu marka ve model yazıldığını en yetkili merciye sorarız. Arkanızdayım hocam :harika:

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
Satış kataloğunda ne görünüyorsa bisikletin üzerinde de aynı marka parça olması gerekir. Ben de çok merak ettim. Farklı bir ürün montaj edildiğin de üreticinin lehine buna karşılık müşteri aleyhine bir durum ortaya çıkabilir.

Daha önce yol bisikleti olarak Magni ve Cannondale Synapse kullanmıştım.Ağırlıkları 8 Kg civarındaydı.Yaş da ilerleyince hem çekiş sistemi farkı 53/39-11/25 hem de daha fazla konfor aramaya başladım.Sedona inceleme yazısı da çok faydalı oldu.İncelemeyi yapan arkadaşa teşekkürler.Yol bisikletinden,şehir bisikletine geçiş yaptım.Geçen hafta ben de Sedona 410 kullanıcıları arasına katıldım.Bisiklet gayet güzel.Benim yol bisikletine göre biraz ağır olmakla birlikte,çekiş sistemi dolayısı ile bu ağırlığı hissettirmiyor.Lastiklerinin daha kalın olması,şehirde yol bisikletine nazaran daha konforlu bir sürüş sağlıyor.Üzerindeki Sram donanım da saat gibi ve sessiz çalışıyor.Şimdilik Shimano 105'i aramıyorum.Boyum 1.75 ve yol bisikletinde 52 kadro kullanıyordum.Şehir bisikletinin geometrisi daha farklı olduğundan 48 kadro bana tam uydu.Herkese iyi pedallamalar...

Selamlar. Bugün itibarıyla Sedona 410'a kavuşmuş bulunmaktayım. 410'u Bike&Outdoor Fenerbahçe Şubesi'nden aldım. Montajını değerli usta Veli Kaplan ve yardımcısı Mahmut usta tarafından yapıldı. 410'u almama vesile olan Erkan Bey ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim.

Sedona410_01.jpg Sedona410_02.jpg

Hayirli olsun @mhd guzel gunlerde kullanin

Hayırlı olsun.Ben de aynı yerden almıştım.

güle güle kazasız belasız kullanmanı dilerim arkadaşım.Allah kazasız belasız sürüşler versin inşaAllah

@Cesmeonu
Çok teşekkürler. Aynı dileklerimle 410'la nice keyifli sürüşleriniz olsun.

@Ara Dökmecioğlu
Çok Teşekkürler. Hayırlı olsun. Ben de geçen hafta alacaktım. Yağmurlar dan Bike&Outdoor'a ancak dün gidebildim. 410'la pek çok keyifli anılarınız olması dileğimle.

@mariokaldato
Çok teşekkürler. Aynı dileklerimle sağolun.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bu bisikleti sürerken şu saati satın alıp kullanayım diyorum. Aynısının sarısı da var sanki sedona 410 resmi saati gibi :hhhhhh:
http://www.saatyol.com/pictures/85201514495716_AE-1300WH-2AVDF.jpg
http://www.saatyol.com/pictures/85201514495715_AE-1300WH-1AVDF.jpg

Merhaba,
Yarin sabah bir aksilik olmazsa samsun konaklamali , ordu - sinop turuna cikiyorum, umarim kazasiz sikintisiz guzel bir tur olur :)

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
Aydın ticaret benim elcikleri bile ters takmıştı.Ben düzelttim.

neymişşşşş: bebek arabası satandan "Bisiklet" alınmazzz.

Yakışır sarısı,sarıya.

@1dost

@mhd Hayırlı,uğurlu olsun. Güzel bisiklet.

@Cesmeonu
İnş.kazasız ve keyifli bir gezi olur olur hocam. Doğanın ve Karadeniz'in tadını çıkarın, iyi pedallamalar :harika:

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
@mhd Hayırlı,uğurlu olsun. Güzel bisiklet.
Teşekkürler. Sizin 410'da hayırlı olsun. İnşallah bir araya gelip 410'larla tur yaparız.

@Asusmune
Çok iyi olur. Anadolu Yakası Sahil Yolu güzel seçim.

@Asusmune
Çok iyi olur. Anadolu Yakası Sahil Yolu bana uyar.

Geri