Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Çok güzel bir inceleme olmuş. Fotoğraflar da sunuma kalite katmış.
Diğer 410 alan arkadaşların da bisikletleri hayırlı olsun.
Açıkçası her ne kadar 3 ay evvel şu anda kullandığım bisikleti almış olsam da ve her ne kadar şehir içinde isteklerimi karşılasa da her gün izlediğim güzergâhda olan hafif ama uzun rampalar sebebiyle 6 vitesli bisikletim yeterli gelmemekte.
Üstüne bir de KTM'nin Life Time 8 modelini test ettim bir arkadaşta (göbekten 8 vites) ve aklıma KTM düşmüşken yine de o kadar parayı vermek pek de mantıklı gelmedi benim için şimdilik ve özellikle Sedona 410'u araştırmaya başlamıştım.
Aklıma takılan soruların çoğunu bu konuda buldum doğrusu.
Ancak Sedona'nın internet sitesinde eğer yanlış okumadı isem "bisikletlerimizde park ayağı/ayaklık bulunmamaktadır" diyor. Bisikletlerde park ayağı standart mı değil mi?
İkincisi de bisiklete bagaj monte edilebiliyor mu?
Üçüncüsü de lastikler marka lastik ama konuyu açan arkadaş 3 sefer iç lastik patladığını ve bir başka arkadaş da lastiğin neredeyse eridiğinden bahsetmiş. Lastikler marka olmasına rağmen o markanın en baz modeli mi? Uzun süreli kullanımda sıkıntı yaratır mı?