Scudo Sports

Sarıyer

Merhaba arkadaşlar,

Ben de haftasonu itibariyle İstinye tarafından katıldım :)
Sabah ufak bir sahil turu yaptım.

Şimdilik alışmaya çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Veysi
Scudo
Merhabalar, ben de Ferahevler'de ikamet ediyorum. Corratec X Vert S 0.4 MTB kullanıyorum. Hergün bisiklet sürerim :)
İş yerim Taksim'de ve iş yerine her gün bisikletle gidiyorum sahil üzerinden. Genellikle akşam vardiyasında çalıştığım için günün 15:00 - 23:30 saatleri arasında iş yerinde oluyorum. Fırsat buldukça sizlere eşlik etmekten keyif duyarım esenlikle kalın :)
Facebook adresim şuradadır. Eklerseniz daha rahat iletişim kurabiliriz: (link)

Merhabalar, ben de Ferahevler'de ikamet ediyorum. Corratec X Vert S 0.4 MTB kullanıyorum. Hergün bisiklet sürerim.
İş yerim Taksim'de ve iş yerine her gün bisikletle gidiyorum sahil üzerinden. Genellikle akşam vardiyasında çalıştığım için günün 15:00 - 23:30 saatleri arasında iş yerinde oluyorum. Fırsat buldukça sizlere eşlik etmekten keyif duyarım esenlikle kalın.
Facebook adresim şuradadır. Eklerseniz daha rahat iletişim kurabiliriz: (link)

• Beğen
Tepkiler: Veysi
Selam Arkadaslar ben de istinyeden 1 taze üyeyim hafta sonları özellikle pazarlari birşeyler yaparsak katılma olasılığım yüksek..selamlar

Herkese selam
İki bisiklet arasında kaldım yardımcı olurmusunuz? Teknik olarak karşılaştırsanız sevinirim çünkü yeniyim.
Merida crossway 300

Cube nature allroad

Şimdiden tesekkurler

@TarıkT Ekipmanların seviyesini göz önünde bulundurarak daha iyi karar verebilirsin. Bu durumda Cube Bir iki adım daha önde :) Fiyat kalite performansı bakımından fiyatı da iyi gibi.

• Beğen
Tepkiler: TarıkT
Ben de yeni binmeye başladım sayılır, yalnız pek sarmıyor :)

Arkadaşlar hem gelecek ay ki uzun tura hazırlık, hem de yaz sonuna almayı planladığım yol bisikleti için forma girme mahiyetinde sabahları bisiklet sürüyorum.

Derslerim genelde öğleden sonra olduğu için, yaklaşık sabah 10 a kadar uygun oluyorum. 1-2 haftadır sabah 5 gibi uyanıp Eminönü-Sarıyer arası, bazen de uzatıp Kemerburgaz-Hasdal dönüşlü turlar yapıyorum.

Normal İstanbul içi günlük bir turda 16-17 ortalama ancak yapabilsem de, sabahları yaptığım turlarda Sarıyere gidene kadar neredeyse hiç durmamanın etkisiyle 25 civarı bir ortalama yapıyorum.
Trek fx tur bisikletim var, ön - arka bagajlı kelebek gidonlu, epey ağır.

Eşlik etmek isteyen var mı ? Yollar bomboş, sakin oluyor. Sahil şeridinden bol miktarda yol bisikletli arkadaş da oluyor ancak ben onlara eşlik edecek tempoda olmadığım için buraya konu açıyorum.

Eminönü yada güzergah üzerinde farklı bir noktada buluşup sarıyere kadar git gel yapabiliriz.

Katılmak isteyen özel mesaj atabilir.

Not: Her gün katılmak zorunda da değilsiniz, haftanın birkaç günü de olabilir. Ben de her gün uygun olmuyorum ama haftada en az 3-4 gün çıkmaya çalışıyorum sabahları.

up

Sen bu sekilde gidersen bir-iki aya 30 ortalamayi cok rahat yakalarsin , tebrik ederim şahane :)

@Özgür K.
Hocam kalay gelsin
Ben de de fx var 7.0 sizdeki modeli hangisi

Bugünkü tur, varsa katılmak isteyen mesaj atabilir. Yarın da sürerim muhtemelen
(link)

@Özgür K. Selamlar, eminönünden hasdala nasıl, nereden çıkıyorsunuz acaba?

Merhaba arkadaşlar.
Ben Bahçeköy'de ikamet ediyorum. Bu bölgede oturup foruma takılan arkadaşlarla bir araya gelebilmeyi umuyorum. Özellikle Hacıosman Bisiket Yolu projesinin yeniden gündeme getirilmesi konusunda bazı fikirlerim var. Zira bu güzergah bence İstanbul'un en güzel bisiklet yoluna aday bir konumda. Konunun sıkı takipçisi olarak bu bölgede böyle bir topluluk oluşturabilirsek daha güzel adımlar atabileceğimizi düşünüyorum. Bir de bu yol hemen yapılmasa bile işe gidiş gelişlerde kullanmaya çalışıyorum, şimdilik haftada 1 kez. Aslında Bahçeköy'den Hacıosman'a giden 42HM numaralı otobüsü daha çok genç arkadaşlar kullanıyor. Belki bu yola çıkmaya cesaret edemeyen arkadaşlar vardır. Ben bu konuda da teşvik edici çalışmalar planlıyorum. Bu yüzden bir topluluk oluşturabilirsek daha isabetli çalışmalar yaparız diye düşünüyorum. Ben her türlü görüş ve öneriye açığım. Görüşmek dileğiyle...

Dosyalar

• IMG_5269.PNG
    IMG_5269.PNG
    111,9 KB · Okunma: 19
  • Beğen
Tepkiler: hydrocon
Selam arkadaşlar ben de Bahçeköy'de ikamet ediyorum. Özellikle Hacıosman bisiklet yolu projesinin yeniden gündeme getirilmesi konusunda birşeyler yapalım diyorum. Bu noktada bulunan bisikletsever arkadaşlarla bir araya gelebilirsek güzel şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum.

Dosyalar

• IMG_5269.PNG
    IMG_5269.PNG
    111,9 KB · Okunma: 12
  • Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
@serkant yakıt

Memnun oldum hocam. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle..

Geri