Scudo Sports

Sarıyer

Bende sarıyer büyükdere deyim. Aranıza yeni katıldım.. daha sonraki aktivitelere katılmak isterim fakat şuan sadece tarabya ya kadar gidebilirim :)

Scudo
A.Slm Aramiza hos geldiniz :). Bisikletinizin fotolarini paylasirsaniz size neler yapila bilir diye arkadaslar kesin yardimci olacaklardir.

aleykümselam hoşgeldiniz..

ve aleykum selam hoşgeldiniz sarıyer çok güzel yerdir bir kere maça gelmiştim ordan biliyorum dağın içinden geçip stada gitmiştik manzara süperdi sahil şeridi'de çok iyi aşk-ı memnu konağı nı unutmamak lazım :)

Arkadaşlar merhaba. İstanbul sarıyer bölgesinde oturan arkadaşlar ile tanışmak ve beraber aktivitelerde bulunmak için facebook ta sarıyer bisiklet kulübü kurulmuştur. Sizleride aramızda görmek isteriz.
(link)

Konuyu tekrar canlandırmak istedim arkadaşlar Sarıyer de hiç bisiklet kullanan yok mu yav :)

Boğaz bolgesınde ciddi oluşum açığını kapatmak uzere kurduğumuz kulubumuz tamamen bılınçlı bısıkletcilerden oluşmaktadır..En kısa surede buyuyerek ve organıze olarak etkınlıklerıne başlayacaktır.
(link)
muratjr26@hotmail.com facebook adresınden dırek bana ulaşabilirler..

http://imgim.com/10463066_645158235561179_2806507496306567855_n.jpg

02.06.2014 saat 23.30 da yenıkoyden başlayıp zeytınburnu ıstıkametıne uzanacak ıftar sahur turumuz olacaktır.ısteyen arkadaşlar katılabilir.

Selam yeni bisiletim kron fd 1000 alarak tekrar bisiklet tutkusu peşinden koşuyorum arkadaşlar; Sarıyer bahçeköy tarafında oturuyorum; sahil bölgesi,kireçburnu,tarabya,yeniköy,istinye,emirgan bebek,beşiktaş,eminönü;
ve kısırkaya,garipçe,kilyosa bir kaç arkadaş tur düzenliyoruz gelmek isteyen izinli günlerinde buyursunlar onuryerli@hotmail.com.tr facebook adresim
kazasız belasız pedallamalar....

Merhaba. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız keyifli turlar, sürüşler dilerim..[emoji106][emoji2]

Merhaba arkadaslar. Forumda bu ilk mesajim, haziran ayinda aldigim bisikletle haftada 2-3 kere bisiklete biniyorum. Genelde haftaici is cikisi 19-20.30 arasi besiktas yildiz parkinda veya kadikoy bostanci bisiklet yolunda. Yarin sabah (07:00-08:00 gibi) belgrad ormanlarina gitmek istiyorum haciosman metrosundan sonra bisikletle bahcekoy yolundan gidip 2-3 saatlik orman gezisinden sonra tekrar metro duragina gelmeyi dusunuyorum. Katilmak isteyen olursa mesaj atabilir.
Ayrica asagida yer alan linkte bahcekoy belgrad ormanlari arasinda bisiklet yolu istegine rastladim eger siz de destek vermek isterseniz link asagida:
(link)

Selam, Bende Tarabya'da oturuyorum ve yol bisikleti yapıyorum. Genellikle Tarabya - Beşiktaş - Sarıyer - Tarabya yapıyorum. Yaklaşık 40 km. Haftasonları biraz daha ekliyorum buna. Size katılmak isterim. Nasıl bir program yapıyorsunuz?

@engnyldrm

05359864515 watsapp ım bende yeniköyde oturuyorum yol bisikleti yapıyorum iyi aksamlar

Arkadaslar Selam,

Grubunuza daha önceden üye oldum ama anca şimdi yazabiliyorum. İsmim Serhat Yeniköy'de oturuyorum aktif olarak bisiklete biniyorum MTB ve Yol Bisikletim var. Her türlü Organizasyonlara , buluşmalara eşlik edebilirim. Kendi resmimi ve bisikletimin resmini ekledim alt tarafa kimse eklemiyor pek fazla gördüğüm değişiklik olsun diye:').. Herkeze Mutlu pedallamalar

İrtibat: *Watsapp: 05359864515
*Facebook: (link)

https://i.hizliresim.com/voVb5p.jpg
https://i.hizliresim.com/1nBLvG.jpg

vay kanka seni burada taytlı pozunla görmekte varmış :D hoş geldin üyeliğin hayırlı olsun..

Geri