Arkadaşlar hem gelecek ay ki uzun tura hazırlık, hem de yaz sonuna almayı planladığım yol bisikleti için forma girme mahiyetinde sabahları bisiklet sürüyorum.
Derslerim genelde öğleden sonra olduğu için, yaklaşık sabah 10 a kadar uygun oluyorum. 1-2 haftadır sabah 5 gibi uyanıp Eminönü-Sarıyer arası, bazen de uzatıp Kemerburgaz-Hasdal dönüşlü turlar yapıyorum.
Normal İstanbul içi günlük bir turda 16-17 ortalama ancak yapabilsem de, sabahları yaptığım turlarda Sarıyere gidene kadar neredeyse hiç durmamanın etkisiyle 25 civarı bir ortalama yapıyorum.
Trek fx tur bisikletim var, ön - arka bagajlı kelebek gidonlu, epey ağır.
Eşlik etmek isteyen var mı ? Yollar bomboş, sakin oluyor. Sahil şeridinden bol miktarda yol bisikletli arkadaş da oluyor ancak ben onlara eşlik edecek tempoda olmadığım için buraya konu açıyorum.
Eminönü yada güzergah üzerinde farklı bir noktada buluşup sarıyere kadar git gel yapabiliriz.
Katılmak isteyen özel mesaj atabilir.
Not: Her gün katılmak zorunda da değilsiniz, haftanın birkaç günü de olabilir. Ben de her gün uygun olmuyorum ama haftada en az 3-4 gün çıkmaya çalışıyorum sabahları.
up