Scudo Sports

Samsun

Yaklasik 1yil once aldigim bisikletim apartmanin bodrumunda 3 4 aydir durmakta. Ramazan bayramindan sonra tekrar aktif olarak surecegim insallah. Sormak istedigim bisikletin elden gecmesi lazim midir ? Bekledigi icin zincir yagi vs yenilenmesi gerekir mi ? Genclik parkinda yanturlar bisiklet var. Oturdugum yer oraya yakin. Eger bskim gerekli ise oraya vermeyi dusunuyorum. Buraya daha once bisikletini goturen var mi ilgi duzeyi nasildir? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
Şehir Bisiklet Muharrem kardeşimize götürebilirsin.Gönül rahatlığı ile.Kendisinin dükkanı Atakum dadır.

• Beğen
Tepkiler: Loiz ve sccetin
Scudo
Şehirler arası seyahat yasağı kalkınca 1 gün konaklamalı Çorum planım var fakat öncesinde Çakallı'ya kadar ön hazırlık antremanı babında pedallamayı düşünüyorum. Meteorolojinin sitesinden rüzgar yönü ve şiddetine dair verilere göz attığımda Samsun bölgesinde rüzgarın genelde doğudan batıya ve bazen de kuzeybatı istikametinde estiğini tespit ettim . Diğer yönlerde de elbet rüzgar esiyor fakat anladığım kadarıyla en şiddetli hangi yönden esiyorsa o veri sunuluyor, doğru mudur? Güney-kuzey istikametine ait rüzgar datasını nerden temin edebiliriz? Çoruma doğru pedallarken rüzgarla boğuşmak istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@emir yakup bulut Çoruma doğru pedallarken rüzgar normal hava şartlarında sırtından vuracak. Samsun dönüşünde hep şafaktan alırsın rüzgarları. Yanı kuzeyden güneye esiyor. Sadece yağmurlu havalarda güney batı ve güney istikameti esiyor. 10 yıldır bu şekilde gördüm ben.

Yaklasik 1yil once aldigim bisikletim apartmanin bodrumunda 3 4 aydir durmakta. Ramazan bayramindan sonra tekrar aktif olarak surecegim insallah. Sormak istedigim bisikletin elden gecmesi lazim midir ? Bekledigi icin zincir yagi vs yenilenmesi gerekir mi ? Genclik parkinda yanturlar bisiklet var. Oturdugum yer oraya yakin. Eger bskim gerekli ise oraya vermeyi dusunuyorum. Buraya daha once bisikletini goturen var mi ilgi duzeyi nasildir? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
Bisiklete bi bakmanız lazım,zincir paslanıp kitlenmediyse bisikletçiye götürmeden kendiniz de yağlayıp belki bi ara bi ince ayara götürebilirsiniz, 6 ayda birşey olmaz doğru koşullarda saklandıysa, Yantur'a gelince; büyük bi mağaza evet ama bisiklet yanında üstünde motor bulunan herşeyi satıyor, bakım yapıyor, servis veriyorlar, ben güvenipte bisikletimi vermezdim, daha rafine bisikletçileri seviyorum. BİSİKLETÇİ seviyorum daha doğrusu adam yanında kasalı pat pat satınca işin rengi değişiyor. Öz Bisiklet, polis okulu karşısında, bisiklet yürüyorsa güzel bi hava da geze geze gidin, bir saat vakit ayırın, uzun bi işi yoksa bisikletin bakımını yapar verir, ha başı da kalabalıktır bişi diyemem ama tavsiye ederim. Uzak derseniz atakum mimarsinan anayolda Salcano var, bakımda yapar, merkezdeki bisikletçileri çok bilmiyorum. Bankalar caddesinde şentürk'te bisiklet seven bi arkadaş, o da bakımını yapacaktır.

Bisiklete bi bakmanız lazım,zincir paslanıp kitlenmediyse bisikletçiye götürmeden kendiniz de yağlayıp belki bi ara bi ince ayara götürebilirsiniz, 6 ayda birşey olmaz doğru koşullarda saklandıysa, Yantur'a gelince; büyük bi mağaza evet ama bisiklet yanında üstünde motor bulunan herşeyi satıyor, bakım yapıyor, servis veriyorlar, ben güvenipte bisikletimi vermezdim, daha rafine bisikletçileri seviyorum. BİSİKLETÇİ seviyorum daha doğrusu adam yanında kasalı pat pat satınca işin rengi değişiyor. Öz Bisiklet, polis okulu karşısında, bisiklet yürüyorsa güzel bi hava da geze geze gidin, bir saat vakit ayırın, uzun bi işi yoksa bisikletin bakımını yapar verir, ha başı da kalabalıktır bişi diyemem ama tavsiye ederim. Uzak derseniz atakum mimarsinan anayolda Salcano var, bakımda yapar, merkezdeki bisikletçileri çok bilmiyorum. Bankalar caddesinde şentürk'te bisiklet seven bi arkadaş, o da bakımını yapacaktır.
Bilgiler icin tesekkurler. Aklimda bulunduracagim. 20tl karsiliginda yantura yaptirdim bu seferlik. Yaninda da durdum yapilirken

• Beğen
Tepkiler: Loiz ve HakanAydn
Bilgiler icin tesekkurler. Aklimda bulunduracagim. 20tl karsiliginda yantura yaptirdim bu seferlik. Yaninda da durdum yapilirken
Rica ederim, güzel günlerde pedallayın. Yanlışta anlaşılmasın Cemal Yantur'un yanında büyüdüm çocuklarıyla sınıf arkadaşıydım, severim sayarım kendisini :)

• Beğen
Tepkiler: Selcukkuscu52
Atakum'da Şehir Bisiklet var. Türkiş mimar sinan arasında ziraat bankasından girince ilk arada. @Selcukkuscu52

yanturun eski ustaları kaç kez sağlam motoru bozdu farklı motorlar bende de akılsızlık var bi kere yapmadı aynı yere niye giderim ki. ama şimdiki ustasını bilmiyorum

Son düzenleme:
Mosso ve bisan markaları için sağlam satıcı önerir misiniz samsun için?

Not: Öz bisikleti biliyorum biraz uzak olduğu için atakum veya şehir merkezinden tavsiye istiyorum mümkünse?

Samsun'da merkezde baktım çoğu mağazaya mosso yoktu tek bisiklet hariç öz bisiklete de istediğim renk gelmedi internetten aldım ben de.

@allegromoderato öz bisiklet var çakırlar korosunun ilerisinde Mosso bayii ve yetkili servisi

Samsun'da merkezde baktım çoğu mağazaya mosso yoktu tek bisiklet hariç öz bisiklete de istediğim renk gelmedi internetten aldım ben de.

"tek bisiklet hariç" demişsiniz, tek bisiklet firma mı, yoksa "tek bisikletçi" mi yazacaktınız?

montajı/kurulumu nerede yaptırdınız?

servis yapmayınca garanti dışı kalıyor çünki?

bir model vardı büyük boy rengi istediğim renk değil ve amortisorluydu yani bana uymuyordu depoya bakmamız lazım dediler yoğundular telefon verdim arayacaklardı aramadılar , büyük ihtimal yoktu . oz bisiklet de gelecek dedi bekledim ama mavi renk gelmedi firmada yok dediler ben de netten aldım mavi renk gelmedi hala . kurulumu kendim yapmayı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: kocaballı
bir model vardı büyük boy rengi istediğim renk değil ve amortisorluydu yani bana uymuyordu depoya bakmamız lazım dediler yoğundular telefon verdim arayacaklardı aramadılar , büyük ihtimal yoktu . oz bisiklet de gelecek dedi bekledim ama mavi renk gelmedi firmada yok dediler ben de netten aldım mavi renk gelmedi hala . kurulumu kendim yapmayı düşünüyorum

Servise yatırın kurulumu garanti dışına çıkmayın derim...;)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
yakın olsa götürürdüm uzak kalıyo biraz

Ben az önce oradaydım bir multitool almak için, dersiniz ramazan pidecisi insanlar kapıda sıra, bisiklet alanı montaj yaptıranı lastik şişirteni, yaz başı herkes uğruyor haliyle, çocuğunun zinciri atan öz'e gelmiş. yoğunluk konusunda haklısınız. Bu yoğunlukta hizmet almak için biraz ısrarcı olmak gerekiyor. Ama öz bisiklette şunu seviyorum, şunu şunu değiş diyorum, kontrol ediyo, hiç bozma bunu sapasağlam diyor, değişse para alıcak. Dürüst adam, güveniyorum.

samsun-sinop yapan var mıdır?...dik yokuş pek yok diye hatırlıyorum..
ama karadenizi sağına alıp gitmekte bir başka olur sanırım..

Geçen yaz ağustosta gitmiştim videosunu yeni düzenleyebildim. Pek teknik açıklama yok ama bi fikir olabilir.

@barisylmz Fikir olmanın ötesinde ilham kaynağı oldu...Çok teşekkürler...Toplam kaç saatte aldınız rotayı?

Geri