Olabilir aslinda hem samsundaki bisiklet surenler de tanismis olur bu vesile ile. Koylere dogru da gidilebilir doga ortami sevenler icin. Sehir veya yol bisikleti kullananlar icin asfalti olan koy yollari tercih edilip bir rota cikarilabilirselam. samsun için bir organizasyon düzenleyebiliriz. kurupelit piazza arası bisiklet yolu ve trafik yok. yada farklı güzergahlar olabilir. ladik - suluaova arası için bahseden kişiler olmuş. farklı güzergahlarda olabilir. güvenlik ön planda.
Ben kamilkoç ile Samsun’dan Ankara’ya bisikletimi taşımıştım. Hiçbir sorun çıkmamıştı. Zaten otobüslerin belli sayıda bisiklet alabiliyor, bu tamamen ücretsizdir. Bir daha otobüsle bisiklet taşıyacak olsam Kamilkoçu tercih ederdim tecrübemden dolayı. Pandeminin de bu duruma engel teşkil ettiğini düşünmüyorum, bir arayıp sorun isterseniz yine de.arkadaşlar ankara'dan samsun'a otobüsle bisikletimi getirmem gerekiyor (carraro 224) kamil koç ücretsiz alıyor diye okudum ama güncel bir bilgi midir bilmiyorum, bu pandemi döneminde sorun çıkarırlar mı, tecrübesi olan paylaşabilir mi. teşekkürler.
Turunuz ne zaman olacak. Bende merzifon - çorum yapacağım bir arkadaşımla vakit uyarsa beraber süreriz çoruma. Yanlız biz aynı gün döneriz. Tabi sizin için sorun olmaz ve saat zaman kavramında sıkıntı olmazsa.Madem tur ve gezi organizasyon duyuruları yapıyoruz o halde ben de 1 gece öğretmenevi konaklamalı Çorum planı için yoldaş aradığımı ilan etmek istiyorum. Haziranın başında sözünü ettiğim tura hazırlık babında Çakallı 'ya pedalladım .Şimdi rota Çorum, eşlik etmek isteyen olursa Çakallı'da melemen benden.
@HakanAydn Abi bu bilgiler işini görür.Arkadaşlar geçen sormuştunuz tünellere girmeden Samsun-Çorum istikameti ilk resim221341 dosyayı görüntüle
İkinci resim Çorum Samsun istikameti Sulova.Amasya.Sivas tabelasından 200 metre aşağıya inince servis yolu yönlendirmesini görebilirsiniz.
221342 dosyayı görüntüle
2. fotoda dikkat etmeniz gereken tüneli gördükten sonra 2.suluova. Amasya kavşağı, yani çorum istikametinden Samsun istikametine giderken bu 2.Suluova. Amasya ibaresini baz almalısınız
İncesu taflan arası yol yapım çalışmaları var bir süre yolun 10 km lik kısmı kullanılmayacak.Beraber sürebiliriz istediğiniz zaman.Ben genelde sabah 06.30 gibi çıkıyorum.benim gibi yeni yol bisikletine geçmiş ve şuan için günde 60km yapacak kondisyonu olan arkadaşlarla bafrayı zorlamak isterimberaber sürecek adam bulamıyoruz
süper olur abi. nasıl ulaşabilirim sana?İncesu taflan arası yol yapım çalışmaları var bir süre yolun 10 km lik kısmı kullanılmayacak.Beraber sürebiliriz istediğiniz zaman.Ben genelde sabah 06.30 gibi çıkıyorum.
Siz sürüş yapmadan önce bilgi verirseniz duruma bakarız ona göre beraber süreriz.
Bakım için Şehir bisiklet Muharrem kardeşimiz var.Mutlaka oraya gidin.Çokça profesyonel bisikletlere bakım onarım ve diğer hizmetleri verir.Arkadaşlar Mosso bisikletim için sele arıyorum uzun zamandır Samsun’da selle royal tarzı fiyat performans bulabileceğim bir yer var mi ?
Bakım da yaptırabilirim. Samsun merkez/Atakum vs olur.
Atakumda Şehir bisiklet adında atölyesi vardır.Google da yazarsanız yeri çıkmaktadır.Kabaca tarif edecek olursam Ziraat bankasının aradan girince 50 m işlerden ilk soldan döndüğünüzde 50 m ileride sağda göreceksiniz.@scottrek kimdir bu Muharrem kardeşimiz yeri vs nerededir