Scudo Sports

Samsun

Scudo
Explorer doğa sporları kulübünün faaliyetlerine katılmış olan var mı aramızda, tavsiye eder misiniz?

TAKEV'de bugün 18:00'da Gürkan Genç ile söyleşi var. Katılım yapmak isteyen olursa diye yazıyorum.
Saygılar...

Bafra'lı olarak Ankara'dan selamlar. Bu sene gelemedim. Gözümde tütüyor memleket.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Merhaba arkadaşlar Ben Yunus. Samsun Merkezde oturuyorum. Bisikletimi kit taktırmak istiyorum
Tavsiye ettiğiniz kit varmı? Ebiqe-Alba-pillibisiklet-Kadro bisiklet Erol Akgül mersinliyide çok övdüler. Sizin tavsiyeniz hangisi olurdu kaç W kaç A yapmalıyım.

Selamlar,

Samsun / 19 Mayıs (Engiz) ilçesinden selamlar herkese. Adım Attila. 34 yaşındayım.

Güncel bir grup var mı? Whatsap, Signal, Discord şeklinde.
Özellikle bisikletim "SpeedBox 3.3 for Yamaha PW-X3" ile ilgili yardımlaşma içeren gruplar olmasını diliyorum ve arıyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler.

Selamlar,

Samsun / 19 Mayıs (Engiz) ilçesinden selamlar herkese. Adım Attila. 34 yaşındayım.

Güncel bir grup var mı? Whatsap, Signal, Discord şeklinde.
Özellikle bisikletim "SpeedBox 3.3 for Yamaha PW-X3" ile ilgili yardımlaşma içeren gruplar olmasını diliyorum ve arıyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler.
ekobid

İnstagram dan bakabilirsiniz.

15 eylül yada 16 eylül de Bafra'dan başlayıp Sinop'a oradan tekrar Bafra'ya dönerek sonlandırmak istediğim bir tur planım var . Tur süresi maksimum 1 hafta olabilir . campinglerde kalmayı planlıyorum

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz C. SEZEN
Geri