Metro
Üye
- Tepki
- 12
- İsim
- Hüseyin
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
İyi günler downhill/freeride ve street ile ilgileniyorum.Tüm sokaklar konu streetse oyun alanı ancak downhill için zorlu bir yokuş arazi arıyorum. Zorlu olması iyi olur çünkü kendimi geliştirmek istiyorum. Ayrıca OMÜ’de dağ bisikleti parkuru olduğunu duydum. Henüz 9. sınıfım. O parkura bir tek OMÜ öğrencileri mi girebiliyor?
jantın durumu nedir ? fotografı var mı ? Şehir bisiklet Muharrem var.Atakum da.Jantın fotosunu paylaşın sorayım kendisine.Samsunda yol bisikleti jantını tamir edebilecek bir tamirci var mı?
İnternetten baktım yerine, kendisine götürür sorarım teşekkürler.jantın durumu nedir ? fotografı var mı ? Şehir bisiklet Muharrem var.Atakum da.Jantın fotosunu paylaşın sorayım kendisine.
Peki.Rica ederim.İnternetten baktım yerine, kendisine götürür sorarım teşekkürler.
Kesinlikle tehlikeli o tüneller.Biz zamanında Aankaraya giderken kortej eşliğinde gitmiştik kamyonların haddi hesabı yok.Güvenmeyin ! Menemenci için Kelin yeri , Dayı olabilir.beyler aranızda antreman için Çorum istikametine pedallayan muhakkak vardır, bu güzergahtaki tünellerden geçmek riskli midir, bisikletten inip yaya olarak kaldırımdan mı ilerliyorsunuz? 2. olarak Çakallı' da fiyat-performans olarak hangi melemenciyi tavsiye edersiniz?
beyler aranızda antreman için Çorum istikametine pedallayan muhakkak vardır, bu güzergahtaki tünellerden geçmek riskli midir, bisikletten inip yaya olarak kaldırımdan mı ilerliyorsunuz? 2. olarak Çakallı' da fiyat-performans olarak hangi melemenciyi tavsiye edersiniz?