@hashus1099
katılmadım,,,,yazılanlardan alıntı yaptım ,,
TontonCocuk Kıdemli Üye Kayıt: 30 Ağustos 2015
Yarış çok keyifli geçti. 20 km lik micir haricinde tabi. Başka bir rota bulunabildi bence. Organizasyon çok başarılıydı. 1600 km yola deydi

tum katılımcılara teşekkürler
bu mıcır asfalt ne ayak ?
marmarada tam not,,,,,
çeşmede sıfır not,,,,
aşağıda bahadır dostumun mesajı
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/upload_2016-11-7_9-46-46-png.94444/
Sevgili
@mehmetsunu kardeşimin bu kabusları gerçek olmasın diye, ilk üçe girmemek için ara sıra pedal kestiğim oldu. Hatta yaş grubumda beni geçen iki Yunanlıyı da yarışa teşvik edenin kendisi olduğundan şüphelenmiyor değilim. Şaka bir yana, gerçekten zorlu yarıştı.
Parkur zordu; çünkü amatör bir yarış için böyle bozuk bir yolda yarışmak kolay değil (yerlerde bolca matara olması da bunun göstergesi). Üstelik yollar sabah çiği nedeniyle kaygandı ve beklendiği gibi düşenler oldu. Tanıdığım bir çok arkadaş düştü kalktı yarışa devam etti. Üstelik bazı yerlerdeki virajlı inişlerde yol kenarlarında bariyerlerin olmaması ciddi handikaptı.
Toplantıda söylenmiş ancak benim gibi toplantıya katılamayanlar aynı sorunu yaşadı. Kısa ve uzun parkurun ayrıldığı yerde uyarı yoktu. O sırada herhangi bir görevliden uyarı duymadım. Duymak da ne mümkün. Çünkü 40'ın üzerinde bir hızla yol ayrımına geliyorduk; bir yandan da, adanın orada karşıdan karşıya geçen MTB'liye sesleniyorduk. Önümdekiler uzun parkurda yarışıyorlarmış (yanlış yöne dönünce öğrendim). Yol ayrımında kafam karıştı ama doğal olarak sağa döndüm. Arkaya doğru bağırıyorum görevlilere, "kısa parkur hangisi?" ama yanıt alamadım. Önümdeki yarışana sordum, "uzun parkur burası" dediği anda geri döndüm. Tabii ki bir kaç kişi benim arkamdayken sola dönüp öne geçti.
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/upload_2016-11-7_9-46-46-png.94444/
İki Yunanlıyı bilmiyorum ama birinci olan aynı zamanda genel klasmanda da birinci olduğuna göre amatör bir yarışçı olamaz. Çünkü Salih Bahadır Düner'e epey bir fark atmış. Bahadır Düner, Atilla Atay gibi 30 yıldan fazla Yalova takımında yarışmış tecrübeli bir yarışçı.
bahadır dostumun mesajından alıntılar,,,
Üstelik bazı yerlerdeki virajlı inişlerde yol kenarlarında bariyerlerin olmaması ciddi handikapt
vayyyyyy canınaaaaaa
Kısa ve uzun parkurun ayrıldığı yerde uyarı yoktu. O sırada herhangi bir görevliden uyarı duymadım. Duymak da ne mümkün. Çünkü 40'ın üzerinde bir hızla yol ayrımına geliyorduk;
savaş verilmiş...
Yol ayrımında kafam karıştı ama doğal olarak sağa döndüm. Arkaya doğru bağırıyorum görevlilere, "kısa parkur hangisi?" ama yanıt alamadım.
ilgisizliğe bak,,,

gelde kızma