Scudo Sports

Salcano Velotürk Gran Fondo Çeşme Amatör Yol Bisikleti Yarışı 4-6 Kasım 2016

Bana biraz, şöyle yarım sayfa kadar norveçten bahsedermisin @Kudret Kurtcebe abi.

Scudo
@hashus1099

isminiz nedir,bilmiyorum,yarışlara bende dahilim kısalara, ama böyle riskli olan etaplar beni cezbetmez, bilmem anlatabildinmi,orbeayı gene eleştiririm ,nedeni onca insanı yokuşa sürüp( amatörü) vızır vızır arabaların içinden ne ayak bu,,iniş aynı yer olmuş ne ayak bu,,,siz karar veremezsiniz yarışlara dahil olmayanın eleştiri yapmamasına bu da benim görüşüm

@mehmetsunu

hocam olur böyle vakalar türk polisi yakalar :komik::komik::komik::komik::komik:beni sevmeyen, beni kara listeye alsın ve görmesin mesajlarımı bu kadar basit bu iş..
Mehmet hocam ,Norveç deme yahuuuuuu:islik::islik::islik::islik::islik::islik:

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/norvec-940x470-jpg.58247/

ahhhhhhhhhhhhhh norge,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Şiddetin ne hoş ne güzel hiddetin ölene kadar kudret abimizsin.

@mehmetsunu

yavvvvvvvvvvvvv gardaşşşşşşşşşşşşşşşşş,etme ,,,,,,,,,,,,,,,,,:koptum::koptum::koptum::komik::komik::komik::komik::komik:

@Erkin Kalender

şaka şaka yahu senle beraberiz unutma ,gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Marmara grand fondoooooooooo Osmangazi köprüsünün yollarını yerim bennnnnnnnnnnnnn

Bana diyorsunuz ya amatorlükten patlamiş yok patlamamış yok hava basmamişsın.Yarişa gelseydiniz o 15 20bin dolarlık c60ların dogmaların zipplerin nasil patladiğını görürdünüzde neyse..

@Kudret Kurtcebe Tabiki abi seneye beraberiz insallah

@Erkin Kalender

Patlak lastikle 16 km daha gittim ve daha havası inmemiştimi demek istiyorsun.

Allah belanizı versin,işte bu yüzden biz gibi genç sporcular çıkmıyor bu ülkeden.Baş sorumlusu sizlersiniz,gereksiz herifler

Anasını sattığım konusunda sabır birakmadınız lan adamda,dalga mı geçiyorsunuz benimle ??

Valla saygıyı bozmak istemedim delirttiniz beni ne halt yiyorsaniz yiyin benim kimseye bir yalan borcum yok yarış fotoğraflari cikinca evine kargo yapmayan en adi şerefsizdir

@mehmetsunu Hadi lan ordan iki saattir bana yalancı ückağitçı diyerek galeyana getirmeye ugraşıyorsun hedefine ulaştın aferin

Hayatımda kimseye böyle ağır konuşmadım ama sen başkalarinı çekemeyen çamur atan onları toplum gözünde yalancı yerine koymaya çalışan işe yaramaz herifin tekisin

@Erkin Kalender

Değerli bisikletforum moderatörleri lütfen bu adama haddinin bildiriniz.

@Erkin Kalender

Değerli bisikletforum moderatörleri lütfen bu adama haddini bildiriniz.

Geri