Scudo Sports

Salcano Velotürk Gran Fondo Çeşme Amatör Yol Bisikleti Yarışı 4-6 Kasım 2016

Scudo
Valla şuan yatıyom abi bacağımda buz var da,yarın atarım.

Yarışı bitirdik ya o yeter,harçlıktan köşeye atcaz artık :D

Ana sponsorum olan baba bank yeni jant talebimi " bakarız " diyerek en az 6 ay öteledi :D

Sağol abi..

@mehmetsunu

Sevgili @mehmetsunu kardeşimin bu kabusları gerçek olmasın diye, ilk üçe girmemek için ara sıra pedal kestiğim oldu. Hatta yaş grubumda beni geçen iki Yunanlıyı da yarışa teşvik edenin kendisi olduğundan şüphelenmiyor değilim. Şaka bir yana, gerçekten zorlu yarıştı.

Parkur zordu; çünkü amatör bir yarış için böyle bozuk bir yolda yarışmak kolay değil (yerlerde bolca matara olması da bunun göstergesi). Üstelik yollar sabah çiği nedeniyle kaygandı ve beklendiği gibi düşenler oldu. Tanıdığım bir çok arkadaş düştü kalktı yarışa devam etti. Üstelik bazı yerlerdeki virajlı inişlerde yol kenarlarında bariyerlerin olmaması ciddi handikaptı.

Toplantıda söylenmiş ancak benim gibi toplantıya katılamayanlar aynı sorunu yaşadı. Kısa ve uzun parkurun ayrıldığı yerde uyarı yoktu. O sırada herhangi bir görevliden uyarı duymadım. Duymak da ne mümkün. Çünkü 40'ın üzerinde bir hızla yol ayrımına geliyorduk; bir yandan da, adanın orada karşıdan karşıya geçen MTB'liye sesleniyorduk. Önümdekiler uzun parkurda yarışıyorlarmış (yanlış yöne dönünce öğrendim). Yol ayrımında kafam karıştı ama doğal olarak sağa döndüm. Arkaya doğru bağırıyorum görevlilere, "kısa parkur hangisi?" ama yanıt alamadım. Önümdeki yarışana sordum, "uzun parkur burası" dediği anda geri döndüm. Tabii ki bir kaç kişi benim arkamdayken sola dönüp öne geçti.

upload_2016-11-7_9-46-46.png

İki Yunanlıyı bilmiyorum ama birinci olan aynı zamanda genel klasmanda da birinci olduğuna göre amatör bir yarışçı olamaz. Çünkü Salih Bahadır Düner'e epey bir fark atmış. Bahadır Düner, Atilla Atay gibi 30 yıldan fazla Yalova takımında yarışmış tecrübeli bir yarışçı.

AristeidisStavrianos01:21:54.06Master Erkek 44

adam 46 km 'de 1 de 1 yapmış

Numan
Koçak01:21:54.07Elite Erkek12
3950TarıkGül01:21:55.06Master Erkek 3513

tarık çok iyi derece yapmış...

@Erkin Kalender

dert etme erkin, daha savaş yeni başladı,kısalara talip oldum artık,seneye senle marmara etapta farklı katoride yarışırız,marmara etabı artık çözdüm eğimleri tarttım, eğim kolay ,çeşmede mıcır asfalt olması dez avantaj olmuş,osmangazi otoban yolu bal dök yala idi.

fotoğraflar nerede yayınlanacak acaba? sitesinde eski fotoğraflar var

• Beğen
Tepkiler: Groims ve Kazuya
strava verim 4.48 ama velotürk 5 saat yazmış bana da.. zor bir yarış oldu benim için yol çok kötüydü. çıktıgım eğimleri korkudan inemedim çünkü düşme riski çok yüksekti. asfaltta beklediğim gibi oldukça iyiydim sol tarafa geçip çok kişi geride bıraktım ama en yüksek eğimi çıkarken lastiğim patladı , 15-20 dakika kaybettim. sonrasında da bacağımda kas ağrıları oldu. eğimleri ayağa kalkamadan çıkmak zorunda kaldım. en büyük mutlugum kazasız belesız bitirmek oldu çünkü gerçekten riskli bir yoldu.

@Erkin Kalender

Bu fotoda patlak bir lastik gözükmüyor.
@Bahadır Gürel

Bahadır gürel başarılarını, tekniğini, azmini yakından takip ediyor vede takdir ediyorum. 29.5 ortalama çıkarmışsın yol şartlarına göre gayet başarılı. Bu yıl hat trick yaptın. Edirnede direkten döndün. Yaş ve sağlık durumuna göre çoğu insana örnek oldun. Tebrikler.

20161106_124756.jpg hürriyet.png Parkurun yol kalitesi çok kötüydü. Yerin ıslak olması nedeniyle çok düşen oldu. Bunlardan bir tanesi de benim önümde düştü. Sonra bende kendimi yerde buldum. Ufak tefek ezikle atlattık. Bisikletin vitesi arızalandı düzeltene kadar çok zaman kaybettim. Gurup çoktan yol aldı. Buna rağmen yılmayıp yarışı tamamladım. Kendi kategorimde 35. oldum. Genel klasmanda 98. oldum.

Dosyalar

• 20161106_124041.jpg
    20161106_124041.jpg
    230 KB · Okunma: 32
@Kudret Kurtcebe yok udert abi adana demir spor bisiklet takımı çekilmişti ya ondan hatalı olabilir strava,bu gran fondoyu takip edemedim,trabzon bisiklet takkımı ne yaptı bilginiz varmı bu sabah haberelere daha abkamdımda

@mutlu07
esasında ,kasımpaşa bisiklet takımı işi götürecektide ahhhhhh :komik::komik::komik::komik::komik::komik:
çok söyledim çok dinlemediler beni.

@serpol79

millete azap çektirmenin alemi yok, paso asfalt olur anlarım 20 km mıcıra milleti sokmanın mantığı yok,amatör yarış bu,biri düşşe köprücüğü kırsa ne olacak idi.

Geri