Scudo Sports

Salcano Astro 270Sv 26" Shimano 27 Vites aldım

Scudo
bunun garantisi nasıl başlatacağım ,gerçi başlatsak bile servis sorunu çok büyük

@alper Ku

kurulumu yapan servis garanti belgesini doldurup imzalıyor. en azından benimkisi imzaladı, kurulumda belge imzalanmazsa garanti kapsamından çıkar.

@alper Ku

o zaman periyodik bakımları aksatmaman yeterli kullanım hatasından oluşacak hasarlar dışında.
kitapçığı okursan açıklıyor çoğu şeyi.

@Mert C.

garanti için gidecek yer yok ki bisikleti zor kurdurdum yarın 3 km yürüyeceğim arabayla gidemeyeceğim adam gibi servis yok

garanti belgesine hepsiburada kaşe vurması gerekiyor aslında ama sen hepsiburada faturanla birlikte garanti kagıdını sorun oldugu zaman götürürsen halledersin. servis sorun diye birşey yok. birinden memnun degilseniz önerilen tavsiye edilen servisleri denersiniz her marka için geçerli bu. kron un sedona nın servisleri dört dörtlükmü ? düzgün bi bisikletçi bulduktan sonra başın agrımaz korkma o yönde. astro 212 hd im var benimde hepsiburada dan aldım 450 km yi geçtim ufak tefek ayarlardan başka hiçbir sıkıntım yok şimdilik temiz kullanıldıktan sonra sende hiçbir sıkıntı çekmezsin. resimlerini bekliyoruz hayırlısı olsun :)

@alper Ku

periyodik bakımlar 4ayda 1 kez sadece. garanti devamı için gereken bu...

kalan ücretli işlemler için kendi tercih ettiğin herhangi bir bisikletçiye gidebilirsin. lastik patlaması, attırıcı kırılması gibi şeyler zaten garanti dışı kullanım hatası sayılan şeyler.
bunları nerede istersen orada yaptırırsın.

3km de 4ayda 1 kez bisikletle gitmek için çok sorun olacak bir mesafe değil.

@Mert C.
dolmuştan indikten sonra 3 km :D bisikletle sorun değil yarın almaya giderken mecburen yürüyeceğim

bence öyle yap. 10. sayfaya kadar kimse okuyup da resimleri görmez. bu konuyu da bisiklet seçimi bölümüne taşıması için yönetime sorabilirsin.

Hocam siz de benim gibi soyadınıvermemekiçinkısaltangiller'den misiniz? :D Bisikletiniz hayırlı olsun. Tek tavsiyem lastikleri değiştirin. Race King, yarış lastiği olduğundan mıdır nedir, günlük sürüşte çok patlıyormuş.

@Salih Kü

1 ayda patlak olmadı benim hiç. ancak birkaç ay sonrasında touring plus 26x1,75 bakabilirim ben de patlama sorunu yaşarsam. touring pluslar patlamaya karşı ekstra dayanıklıymış diye okudum.
camlardan uzak durmak yeter :D 2 kere geçtim yanlışlıkla yine sorun yok.

hızlanınca çok ses çıkartıyor :D kitlemeli maşayı mont edemedi nasıl takmalıyım servisler berbat servis bile değil

@Mert C.
Benim bisiklette Touring Plus var. 400km'yi geçtim, hiç birşey olmadı. İlerde belki azot da basabilirim. Durduk yerde havası iniyo tüm havalı lastiklerin. Azot basınca inmiyormuş.

@alper Ku

ses lastikten kaynaklı, geniş ve dişli ses çıkartıyor haliyle.
kilit montajı için benim konudaki fotoğraflar yardımcı olur belki. bir bakın.

@Mert C.

dediğim gibi o delikten taktık sıkıştırdık ama kitlemiyor çok gerincede tuş sertleşiyor basmıyor senin tuş çok mu sert

@alper Ku

çok sert değil. montajı benim servis yaptığından detayını bilemem.
başka bir bisikletçiye gitseniz birkaç saniyede ayarlarlar. ücret alacaklarını bile sanmam iyi niyetli birine denk gelirseniz.
alsalar da 1-2tl öylesine ancak.
sadece bir tel takıyorlar alt tarafı.

Geri