Scudo Sports

Salcano Astro 270Sv 26" Shimano 27 Vites aldım

@Mert C.

kutusunu açmasına hiçbirşey söylemezler. yoksa nerden anlıcaksın ne geldıgını ne gıttıgını. ben ınternetten ayakkabı sıparıs etttım zamanında. adamlar tekını 41 tekını 43 numara koymuslar var mı böyle bir kafa :D

Scudo
@murataslan

birşey diyemezler kontrol için diyince ama açık kutu görünce laf edebilirler işte :D adam anlatılana göre zaten baştan savmaya çalışan gıcığın teki. bahane arıyor uğraşmamak için.

@alper Ku

ben de aynı maktıkla kabul ettim zaten. büyük ihtimalle 2012 model olduğundan beyaz-kırmızı kadro kalmadı ellerine ilk geçeni yolluyorlar...

değişim için yollayıp stokta yok diye sipariş iptal edilip para iadesi yapılabilir diye korktum açıkçası :D bir daha bu fiyata bulamam çünkü. boyasız gelse yine alırdım :p

@alper Ku

oo hemen ismi de oldu :D benimki hala astro 270sv :D

beyler niye kabul ediyorsunuz böyle şeyleri. direk ayar versenize. o serviside şikayet edin siteden mail atın hatta daha etkili olmak istiyorsanız telefon edin. ne demek ya telefonu mesgule atmak sallamamak. o zaman vermiceksin garanti vermiceksin ücretsi kurulum bakım vs vs

@murataslan

benim kabul ettiğim sadece yanlış kadro rengi. bir sorun görmüyorum bununla ilgili de, bu rengini de oldukça beğendim. severek kullanıyorum...
servisim hakkında ise şikayetim yok kesinlikle...

istesem itiraz edip beyaz kadro alabilsem bile uğraşan ben olacaktım. bekleyen de ben olacaktım... kargoyu servise götürene kadar tekrar taksi parası veren de ben olacaktım.
mecburiyet bazen böyle şeylere sebep olur.

@alper Ku

"kızıl" oğlan demeni beklerdim "kara" oğlan sonrası.

@alper Ku

bisiklet turuncu olsa bu iğrençliği de yapacaktın yani :D :eek:
şimdi hatırladım da çocukluk bisikletimin de adı yoktu :D o da salcano'ydu modelini de bilmezdim, tek adı salcano... :D

@Mert C.

bende koymamda şakasına dedim demir oğlan daha güzel ama

bu akşam servise(bisikletçi küçük biyer)verdim bakım ve kurulum fişlerini aldı yarın sabah teslim alacağım ,imzalatman gereken bişey yok dedi ,diğer servisi şikayetvar.coma yazsam mı acaba kararsız kaldım.başka nelere dikkat etmeliyim

Ben kullandım gayet guzel bırmodel bu paraya alabıleceğin en ıyı modellerden bırı, yalnız frenlerı değiştir Baradin tavsıye ederım.ng 650 ıle kıyaslanmaz bıle.

@alper Ku

Direk salcanoya neden ulaşmıyorsunuz. Bu salcano istediğiniz yetkili serviste kurdurabilirsiniz diyorsa yapmayan servislede ilgilenir diye düşünüyorum.

@Emre GÜLEN

orasıda direk salcanoya gidiyo hemde diğer insanlar bilgi sahibi oluyor

@alper Ku

şikayetvar.com da benim gördüğüm bütün şirketler sorunların altına telefon numaralarını yazıyorlar bize ulaşın falan diye ondan dedim.

Geri