Scudo Sports

Salcano Astro 270Sv 26" Shimano 27 Vites aldım

Size bir öneri: o takılan şeyi çıkartın Alper bey sıkıntı kalmayacaktır :)

Not: gidondan kilite bastığında çok yumuşak ve kolay basılması lazım ve klick sesini duymalısın...

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
Scudo
düğmenin çok sert olduğundan da bahsetmiştiniz, kilitleme yapılırken o tel içeri girmekte.
ucundaki parça telin çekilmesini önlediğinden düğme kilitlenmiyor büyük ihtimalle. hatta zorlarsanız düğmeyi kırmaktan başka bir şey yapmazsınız.
telin içeride bir yerlere sabitlenmesi gerekiyor ki düğmeye basıldığında işlemini yapsın... herhangi bir bisikletçiye gidin 1 dakikada halledin.

@Mert C.

saolun arkadaşlar ,zaten gevşettim şuan sıkı değil ama içi boş yani dışarıdan bişey tutması gerekli gibi müsayit olunca baktıracağım,ama bisiklet süper çocuklar porche görmüşgibi etrafıma toplanıyorlar yolda laf atanlar oluyor çok ilgi çekiyor aynı zamanda geniş lastiklere rahmen akıp gidiyor vitesler kusursuz frenler güzel yanlız ş.içinde çok dikkatli olunmalı yayalar sağına soluna bakmıyor

@alper Ku

aynen, o lastiklere rağmen akıcı gidiyor.
çok kişi sordu yormuyor mu o kadar kalın lastik diye, ama 1,50 lastikli başka bir bisiklet beni daha çok yoruyordu...
sen bir de maşayı kilitleyince düz yolda gör akıcılığı :D km saatinin dandikliğinden mi bisikletin kalitesinden mi bilmem 68km maksimum hız gördüm düz asfaltta.(eğim ya yoktu ya da fark edilmeyecek kadar az. pedal çevirmeden gidilmiyor yani, boşa salma yokuş aşağı hızı değil)

markete gitmiştim bir kere bir çıktım, başında dikiliyor çocuk :D beni görünce girdi markete, kapıdan dışarı bisiklete bakıyordu hala :D mahalledeki çocuklar beğendi sanırım benimkini de :D peşime takılmıştı bir kere de birisi :D yetişmesi mümkün olmadı çift amortisörlü çelikle tabi.

@Mert C.
manuel kitledim bizim burda bir bisikletçi var yarın ona göstericem pek sanmıyorum ama şansımı deneyeceğim

şu sorunları halledince kafam rahatlayınca resimler çekip yeni konu açacağım

bisikletle iyi bir bisikletçiye gidebilirsin bence uzak olasa da...

@Mert C.
Benim astroyada bakıyorlardı...sonra akıllarına bir şeytanlık geldi.sonrası malum...iyi korumak lazım

@Ender şeker

tekrar geçmiş olsun size, görmüştüm konunuzu.

bugün biraz turladım yüksek hızda yorucu oluyor geniş lastikler ş.içinde çok pratik ama uzun turlarda yorucu olabilir.

@alper Ku

uzun turlarda bile yokuş çok değilse 25km civarı hızlarla yorulmadan uzun süre gidiliyor. ama yüksek hızda pedal dönmüyor :D zor oluyor kalın tekerlek.

@alper Ku

kalın olması kışın avantaja dönüşecek gibi bir his var içimde :D ve şehirde de olsa mtb almış olmak da aynı şekilde... :)
kış da geçtikten sonra para toparlanırsa touring plus alırım bahar başı. patlama derdi olmadan rahat rahat akarım yollarda.

@alper Ku

patlamayan değil ama zor patlayan, koruma katmanı da varmış... diken raptiye cam vs. daha zor patlatıyormuş.
çifti 150-200 civarı sanırım. üzerindeki racekingler ile yakın fiyatlı yani...

@alper Ku

bana da ilk sordukları sorulardan birisi bu oluyor herkesin...
bisikletçi bile kutuyu açıp modele baktığında ilk işi sormak oldu. :D

Geri