Scudo Sports

Salcano Astro 270Sv 26" Shimano 27 Vites aldım

Scudo
@alper Ku

50-65 arası.
geldi mi bisiklet? pazar teslimat olmaz diye biliyordum...

Hayırlı olsun,Salcano Jantları dışında iyi bisiklettir.Bugün jantın yumurtasını almak için 2 saat uğraştık,en sonunda bisikletçiden ikinci el Shımano Wh M 505 jant seti aldım,grup jantın daha akorduylan,yumurtasıylan uğraşamıyorum.Bu arada sezon bittiği için bisikleti çok iyi bir fiyata almışsınız.

@alper Ku

yarın kargoya verilir salı alırsın o zaman, lastik basıncını bile sorunca geldi de bir havası kaldı sandım :D

@Mert C.
uzun zamandır merak ediyordum zaten kaç ps basılcağını aklıma gelmişken sorayım dedim :D:cool:

@alper Ku

(link)
daha az da basabilirsin lastiği ezmeyecek kadar ama ben 50-55 arası tutuyorum.

• Beğen
Tepkiler: mert can abacı
verildi mi kargoya acaba? durum ne, yarın geliyor mu? :D

arkadaşım hayırlı olsun.ben de aynısını çarşamba hepsi burada.com dan aldım cuma teslim etiler ertesi gün dabi salcano servisinde kurulum yaptırdım. ben Avrupa yakasında bahçeşehir tarafındayım. pazar günü adalara gitmeye niyetim var istersen sende gel turlarız.

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
@umut tanrıverdi

kadro rengi nedir acaba? ayrıca mümkünse siz de fotoğraflarını paylaşır mısınız?

şuana kadar hep kütük gibi bisikletler sürdüm ,sürüş karakterini çok merak ediyorum

@alper Ku

ben 10 yıl aradan sonra kron xc250 ve kron tourer sürmüştüm, hiç market bisikleti denen çeliklerden sürmedim daha...
ancak bu iki bisikletten bile çok daha farklı ve hızlı bir bisiklet. halen kısa mesafede tourer kullandığım oluyor ancak resmen işkence gibi geliyor.

kısa dediğim de 100 metre bile yok :D salcano'mun kilidini açmaya değmiyor.

18inç kırmızı siyah istemiştim öyle geldi ama daha hiç binmeye fırsat olmadı 50 mt bile sürmedim.ayrıca 17 yıl aradan sonra ilk bisikletim vites konusundada tecrübesizim ama bisiklete yeteneğim var:)resimleri müsait olunca çeker koyarım

@umut tanrıverdi

selesini merak ettim.
şu şekilde mi:
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/30/WCbm5.jpg

yoksa şu şekilde mi:
http://i.imgur.com/lu3Q4Rg.jpg

benim selem fotoğrafındakinden ve diğer örnektekinden farklı geldi... merak ettim yeni seleler mi böyle acaba diye.
kırmızılıdan daha güzel olduğundan ses etmedim zaten, iyi böyle :D

Geri